היי Ya novin'kaya בת 16 מראשון.
E E K O New member 31/8/05 #3 היי../images/Emo70.gif מה שכתוב ברוסית זה "אני חדשה"? כי אם כן זה כבר עצוב שאני מתחיל להבין דברים כאלו.... אופיר, בן 17, חדרה, מה שמך? וברוכה הבאה לפורום ^_^
היי../images/Emo70.gif מה שכתוב ברוסית זה "אני חדשה"? כי אם כן זה כבר עצוב שאני מתחיל להבין דברים כאלו.... אופיר, בן 17, חדרה, מה שמך? וברוכה הבאה לפורום ^_^
S Sweet Russian Girl New member 31/8/05 #7 A YA STARINKAYA../images/Emo3.gif ברוכה הבאה השתלבות נעימה!
ה הקיובה New member 31/8/05 #9 שלום../images/Emo70.gif ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif אני אסתר בת 19 מחיפה |4u| הצטרפות נעימה
M MC SammY New member 31/8/05 #10 תודה לכולם../images/Emo9.gif קוראים לי אילונה, אבל החברים קוראים לי סם/סמי. אתם יכולים לבחור
א אפרשקסית New member 31/8/05 #12 ../images/Emo2.gifסמי../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif אני לאהוב אותך ואת לא רוסייה
J Janem New member 2/9/05 #24 ../images/Emo9.gif... אנה... את משרתת בבקו"ם נכון? אפשר עזרה בבקשה? אני רוצה לברר קב"א של חבר של חבר. אפשרי? בבקשה, זה חשוב. תודה מראש.
../images/Emo9.gif... אנה... את משרתת בבקו"ם נכון? אפשר עזרה בבקשה? אני רוצה לברר קב"א של חבר של חבר. אפשרי? בבקשה, זה חשוב. תודה מראש.
A AeroSlash New member 2/9/05 #26 לפי מה ששמעתי... אם קיבלת את המכתב של החבצלות ושחקים וזה אז הוא מקסימלי.