היי

פלורי2

New member
היי../images/Emo70.gif

אני רוצה להגיד לכם שלא סתם פתחתי את ההודעה הזו, רציתי להגיד לכם את דעתי-למה הרייטינג יורד. אחר כך אתם מוזמנים לשרשר את דעתכם
אז דעתי היא כזאת: אני חושבת שהרייטינג ירד בגלל העזיבה של חואן. כי בלי פדה, הסדרה כמעט ולא שווה
אם מורידים את חואן, הסדרה פשוט כמעט ולא שווה כלום
כי אין במי להתאהב, להיות במתח וששני הצדדים מאוהבים ויש בעיה=זה הכי טוב
אם חואן(פדהההה) עזב, הכל נהרס לגמרי
נכון שיש יותר דברים, אבל אני חושבת שזה יותר מידי דברים רעים, למשל, שדלפינה ומללה משתלטות על הבית והילדים בפנימייה והכל, יש פחות עיניין ויותר דברים רעים כי פדריקו גם מת, וגם מענים את פלור, והילדים בפנימייה, דומיניק עם הוריה, והכל הופף להיות רע פתאום. רק רציתי להגיד את דעתי בנושא, ושמח אם תשרשרו את דעתכם
פלורי2

toolyr

New member
נ"ש-לגבי החטיפה של פרנקו

לא זוכר איך זה קרה, אבל החבר'ה של לינרס חטפו אותו או שהוא בא למועדון ותפסו אותו בכוח ?

LemonLimeLilach

New member
אני חושבת שמי שלא נותן הזדמנות

לפאביו הוא אידיוט, כי פאביו שחקן מוכשר בדיוק ואפילו יותר מחואן.

אמממממ...

פאביו באמת שחקן מוכשר מאוד!ראיתי אותו משחק בלב אמיץ והוא משחק ממש אחלה!גם לפי הקטעים שראיתי באתר הישראלי אז רואים שהוא יודע לשחקן וגם יופי לא חסר לו אבל אין על חואן לפי דעתי חואני הוא השחקן הכי טוב שיש!אין אליו!!!!!!!!אבל זה לא רק קשור לשחקנים אלא גם לדמויות עד עכשיו לא ממש ראיתי טלנובלה שנגמרת עם סוף כזה!כי הסוף הורס הכל!ככה פתאום להרוג את הנסיך וזה גם ממש מוזר כי תחשבו על זה אם פלור מתה על פדה אז מה תוך 2 שניות היא כבר מתאהבת באחד אחר?!כי זה מוזר!כבר בפרק הראשון רואים שיש בניהם משהו!וזה ממש לא טוב!כי פלור אמורה להיות בהתחלה(ככה לפחות אני חושב) עצובה בגלל שפדה מת!ולא לשמוח כמו לא יודעת מה!

NoA141

New member
נכון...

הסוף של העונה הראשונה נורא מעצבן ולא מתאים לטלנובלה(שבדר"כ יש סוף טוב), העונה השניה מעניינת כמו הראשונה בגלל שחואן עזב..

LemonLimeLilach

New member
את צודקת, אבל זה כבר אשמתה של כריס

שחייבת פשוט חייבת להמשיך עם עוד ועוד עונות... אבל תחשבו על זה רגע - אם את קטנטנות היו מסיימים אחרי עונה 1 כמו כל טלנובלה נורמלית, כשבלן ומרטין ביחד, לא היינו מכירים את כל השחקנים שאנחנו מכירים היום! קמילה, לואיסנה, פליפה, בנחמין, קוקו, אנחלס, מיקאלה, הדיאגויים, ועוד הרבה. מה שאני מנסה להגיד הוא שנכון שבסוף הזוג לא ביחד, אבל זה עבד בקטנטנות, לא? והעונות הבאות היו טובות לא פחות ואפילו קיבלנו מזה את המורדים, פינת אור ופלוריסיינטה... גם עכשיו זה יכול לעבוד לא פחות טוב. צריך לתת לזה הזדמנות.

toolyr

New member
../images/Emo58.gifהאגוז של פלור

איך בעונה ה-2 היא מוצאת אותו (ראיתי בסירטון שפאביו מביא לה אותו במסיבה) אם בעונ ה-1 היא שתלה אותו וצמח עץ? (גם כן מוזר, עץ מאגוז
)

זאת דעתי

למה איך אתם רוצים את הסידרה? הכל מושלם ויפה כולם מאושרים פדה ופלור מאוהבים???ומה הקטע?מזה ריאלטי?החיים הטובים?לא זאת סידרה שאמורה להיות על החיים(המעניינים ולא המושלמים.)ואם פדה לא היה הולך?מה?רבים משלימים איזה 500 פעם?דלפינה מפרידה בינהם ואז שוב הם חוזרים?כמו במורדים?זה לעוס אותו זוג איזה 500 עונות..לא נימאס ליראות כל פעם שהם רבים משלימים?לדעתי זה היה פשוט גאוני להפריד בינהם וזה הכי אידאלי..כי אם הם היו עושים כך שפדה היה ניפרד ממנה וטס לטיזינאבי זה אומר שהוא לא אהב אותה!אבל הוא מת!זה חלק מהחיים!צריך להיתגבר!ולא רק לרצות את החיים המושלמים של אנשים אלמוות.זאת דעתי!אין לי הכוונה ליפגוע באפאחוד פשוט הכתיבה שלי נישמעת בוטה ומעליבה.זאת רק דעתי. ותאמיני לי אני חולה על פדריקו.הוא האהוב עליי!אני פשוט שרופה עליו..אבל קורה.ואנשים בארגנטינה לא יכולים להפנים את זה שלא הכל מושלם. ומצפים לקיטצ'יות מוחלטת(אויי פוצי מוצי שלי,מי אמור.כל העונה)קורה! מי שלא אוהב שלא יראה ויכין תסריט משלו.,ומי שמסוגל להפנים שלא הכל ורוד שיבושם לו ושיראה פלור.

למעלה