היי

HairyTowel

New member
היי../images/Emo70.gif

אני מצייר די הרבה, הבעיה היא שאני מצייר ביד ולא במחשב, ויש לי סגנון מיוחד (ככל שאני יודע {ואני לא מבין בגרוש} אני המצאתי את הסגנון הזה)... אני נורא רוצה להתחיל לצייר במחשב, ואני מאוד אודה לכם אם תפנו אותי לאיזה תוכנה קלה למתחילים, שלאט לאט אני אתחיל ללמוד...

HairyTowel

New member
כן...

אני מצייר עם עט שחורה, ובשבוע טוב (אם אני מצייר בקצב טוב), אני קונה בערך שני עטים כאלה, הבעיה היא, שרק רק מסוג אחד מתאימים לי, וזה די יקר... ד"א, שם מאוד מקורי! אהפתי!!!

Bishnet

New member
נחמד מאוד ../images/Emo13.gif

אבל תסרוק את התמונות בגדול!

HairyTowel

New member
תודה...

אבל אם אני סורק בגדול, היא גם יוצאת לי כבדה, ואז אני לא יכול להעלות אותה... אבל בעצם, הרגע עלה לי רעיון, |רעיון| אני אסרוק בשחור-לבן!!! (אני מרגיש טמבל שלא חשבתי על זה מקודם..
)

טוב, התשובה לשתי השאלות:

א. לסרוק להגדיל להקטין לעבד ולנקות - פוטושופ! ב. במקרה שתהית, תוכנהממש מומלצת ומוצלחת לצייר בה - פוטושופ! ג. תוכנה קלה להפעלה נוחה למשתמש המתחיל וממש ידידותית למשתמש - לא פוטושופ. בעסה, אבל לוקח קצת זמן ללמוד איך לעבוד עם המפלצת הזאת... עוד טיפ קטן: אמנם יקר, אבל... אם אתה אוהב לצייר בעיקר ביד חופשית עם עטים, רצוי שתשיג טאבלט (לא משנה כרגע הגודל), כי עם העכבר זה סתם קשה והתוצאות לא וואוו. אשמח לראות עוד בהמשך. עופר.

../images/Emo99.gif

וואי אני מעריצה אנשים שמציירים עם עטיםםם!!! אני אוהבת עטיםםם!!! חוצמזה צריך בשביל זה מלאן סבלנותתתתת...

Bishnet

New member
מה אתה מסכסך?!

הנה, גם אני אסכסך: סכסכסכסכסכסכסכסכסכסכסכססככסכסכסכסכככ!!!! הא לך.

HairyTowel

New member
אני לא מבין כלום בתוכנות גרפיקה...

ולקנות טאבלט-אין מצב. אין לי כסף
... ומה זאת אומרת "לנקות"?

לנקות מלשון לעשות נקי יותר.

גרפיקאים משתמשים בד"כ בביטוי "לנקות" בכדי להכליל בתוכו את כל סוגי הטיפולים הויזואלים שעושים לתמונה או קובץ בכדי לגרום לו להיות ברור יותר חד יותר מוצלח יותר ומהוקצע יותר. ולמה אני מתכוון, למשל כשמציירים על נייר משובץ כזה של שיעורי חשבון... ורוצים לצבוע במחשב, אז קווי המתאר הכחולים של הדף עלולים להיות ממש קטסטרופה. במצב כזה צריך "להעלים" אותם. ההעלמה היא שלב בניקוי התמונה. בנת?

למעלה