היי

Black kitten

New member
היי../images/Emo70.gif

אני נועם אני חברה של junk ובזכותה התחלתי לשמוע אלאניס! וסתם היה בא לי להצטרף לפורום אז הנה אני מצטרפת נראה לי שאתם איכשהו תצליחו לסבול אותי (אני מקווה שתצליחו) ואם לא אז זאת כבר בעיה שלכם! אז אני אספר לכם קצת על עצמי אני בת 15 עוד 22 יום ואני גרה במושב באיזור ירושלים ולומדת בפנימיה בשדה בוקר! וזהו (נראה לי...)

I Was Hoping

New member
אחיפלצת../images/Emo70.gif

בובה, מה קורה? שמחה לראות את הפרצוף שלך כאן! תתנהגי יפה, שמעת? אה, טוב, נו, ברוכה הבאה!

Black kitten

New member
הילה את השתגעת../images/Emo35.gif

שאני לא אתנהג יפה
התחרפנת לגמרי
אני ילדה טובה
תשאלי את נופרי

j u n k

New member
יא מכוערת מצאי חיים...

מה באת לי לפורום פה
לכי חפשי מי ינענע אותך אה כן- מותק אני אוהבת אותך תרגישי טוף

Black kitten

New member
נופרחה ששששששששש...

יש לי חיים (אה בסדר) סתם בובה גמני אוהבת אותך ד"א לא ראיתי אותך יומיים ואני כבר מתגעגעת והדלקת התחילה לעבור

I Was Hoping

New member
אויש מפלצת שתינו יודעות...

בעצם שלושתינו יודעות שאת מופרעת על כל הראש, אז בגלל זה אני מבקשת ממך להתנהג כאן יפה ולשלוט בעצמך. עם חתימה אישית מודגשת כמו שיש לך כבר אפשר להבין איזו אחיפלצת את [שם מדליק נופי מצאה לך]. כאן מתנהגים יפה ולא מתפרעים, הבנת? תגידי, איך המצאת מחלה מוזרה כל כך? שברת אותי עם הדימיון הפורה במחלות! ומה דעתך על אלניס? את זה אני רוצה לשמוע, מפלצת יקרה

Black kitten

New member
אני? מופרעת?

הילה נראה לי שאת זאת בעלת הדמיון מביניינו! ועל איזו מחלה את מדברת? על הדלקת? זה כבר לא משנה היא עברה אבל יש לי עקמת בגב (כיף לי- או שלא) מה אני חושבת על אלאניס? אני חושבת שהיא אחת הזמרות הכי טובות שיש אני מעריכה אותה על זה שהיא מסוגלת לכתוב שירים עם משמעות (בניגוד לבריטיני פיכס ושות´) את רוצה לתחקר אותי עוד קצת

למעלה