היי

WillowFreak

New member
היי../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

אני יודעת שכבר שגעתי אותכם כמה וכמה פעמים... (נמאס לכם כבר ממני נכון?!? תודו שזה נכון!) LOL בקיצור היום חברת האינטרנט החליטה לעשות לי טובה ואחרי איזה יותר משבועיים אחרי ההזמנה, בשעה טובה ומוצלחת התקינו לי את האינטרנט המהיר
YEY!! (איפה מחיאות הכפיים??) אז חזרתי.. והפעם לתמיד!!
... cause that's the whole point עכשיו אני נמצאת במרתון של השלמת פרקים... wish me luck אה... בזמני הפנוי הכנתי כמה רקעים נחמדים ביותר.. מקווה שתאהבו

B a n j o

New member
|מחיאות כפיים| ../images/Emo9.gif

FREAKYYYYYY !!!!!!
לאיפה את נעלמת ???? מתגעגעים.... מזל"ט על האינטרנט המהיר ! (גם לי מגיע מזל"ט על מציאת עבודה ישירות בסיום הקורס והמבחנים אתמול....
) אז בהצלחה בהשלמת הפרקים ! מה עם הצבא? ביי !

WillowFreak

New member
מזל טוב!! מזל טוב!!! מזל טוב!! ../images/Emo6.gif

צבא רק במאי...
והנה החלק הכואב בעניין... באמת שלא אכפת לי להתגייס במאי אבל... אני מתגייסת ב-18 למאי!! מה שאומר שבזמן שישודר הפרק האחרון בהחלט של באפי אני יהיה בטירונות!! לאאאאאאא!!!!!
כרגע אני פועלת להקדמת הגיוס ככל שניתן... ואני רצינית בהחלט!! אני לא מוכנה להפסיד את הרגע ההיסטורי הזה בשביל טירונות מטומטמת!! *עצבנית*
שונאת צבא... שונאת צבא... שונאת צבא... (אבל בכל זאת מגייסת... מי צעק פיצול אישיות?!?)

B a n j o

New member
~~~איק ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif~~~~

אולי תדחי את הטירונות... מילא יהיה לך עצוב שם אז תוסיפי לזה את הפרק האחרון של באפי.... סתם, הטירונות זה החלק הכי טוב בצבא !

ד י י ז י

New member
welcome baaaaack! ../images/Emo24.gif

over-reacting? me?
בכל מקרה, ברוכה השבה! התגעגענו! ואהבתי את הוולפייפר שמעליי :)

ברוכה הבאה:]

אהבתי את הוופיפר ה3, כי יש שמה שיר של טאטו
מזל טוב לעידן- עבודה. מזל טוב- צבא ואינטרנט... (על צבא אומרים מזל טוב?) בכל מקרה, אני מאושרת לי היום , טוב לא מאושרת, שמחה, אז אז זהו רק חולקת עם כולם אחרי כל כך הרבה זמן בלע:]

Wicked Wicca

New member
ברוכה השבה!

והפעם זה לתמיד...
מזל טוב על האינטרנט המהיר! אהבתי את הוולפיפר השלישי... איך קוראים לשיר? ושוב פעם... ברוכה השבה!

WillowFreak

New member
הפעם לתמיד ../images/Emo24.gif

לשיר קוראים Stars זה שיר של טאטו
יש לי עוד אחד של ווילו וטארה שאותו אני הכי אוהבת.. הנה הוא
שלומי טוב!! (חוץ מהגיוס שקצת מלחיץ והעבודה הממש מעצבנת שלי...
) הבגרויות עברו חלפו מזמן... (תודה לאל... תוצאות יגיעו רק בסוף החודש.. אז בהצלחה לי
) אמי היקרה ואחותי הערסית הקטנה נחתו פה לא מזמן לביקור.. אחותי מוסרת ד"ש התגלגלו לאזני שמועות שיש מפגש פורום בקרוב... *הלם* *תוהה(האם אני חולמת או הוזה?!?)*
מה? מי? מתי? איך?

ברוכה השווה../images/Emo24.gif ../images/Emo8.gif

מזל טוב לעידן על העבודה
! מזל טוב על האינטרנט המהיר! כמה פרקים יש לך להשלים? את רואה גם אנג'ל? אהבתי את הוולפיפרים... את עדיין גרה עם סבתא? ואנשים בקשר למפגש- ב18 אני לא יכולה! יש פה פורים ולר יתנו לי להפסיד אותו
...

talrv

New member
Welcome back!!

התגעגענו.. באמת שכן.. וולפייפרים יפים.. הרבה זמן חופשי הא? וערימת שאלות בסגנון מיס קיטי.. יש כבר מקום למפגש? ווילופריק, עשית קצת השלמות? את באה למפגש? מי בא? השלמת פרקים? מי לא יתן למיס קיטי להפסיד את פורים? והכי חשוב, את עדיין גרה אצל סבתא? טל. (בשעות חרפון זמניות.. או שלא.)

WillowFreak

New member
../images/Emo9.gif מרוב חיוכים כבר יש לי התכווצות

שרירים... LOL היום שלי הלך ככה : לחץ (אולי הם לא יבואו להתקין היום? אולי המחשב דפוק ולא יתחבר לנט? אולי אולי אולי אולי...ועוד כל מני פנינים
) אחר כך שמחה וששון!!! התחברתי!! YEY ME חיוכים חיוכים ורק חיוכים!!
והנה עוד אחד אחרי זה עבודה, כבר א-י-ן חיוכים אנשים מ-ע-צ-ב-נ-י-ם אושר ואור בעיניים עכשיו כשחזרתי מהעבודה וראיתי שירד לי 7X10
יום שבת מרתון

WillowFreak

New member
וכן...

אני עדיין אצל סבתא...(לצערי)
But.... (and that's a BIG one...) אני כנראה עוברת.. ואז אתם מוזמנים חופשי להתנחל
השלמות... כן.. ברוב טפשותי החלטתי לוותר על כמה בגרויות קיץ ולעשות אותן בחורף.. אבל לא נורא שטויות.. היה קל וזה עבר.. והעקר שזה ע-ב-ר!! בטח שאני באה למפגש!!! הרי כבר מבלגיה הקרה נדנדתי על זה! ועכשיו כשזה סוף סוף קורה אני לא יבוא?!? (פיצול האישיות שלי לא עד כדי כך חמור...) רק, שוב - אין לי מושג, מתי ואיפה? מישהו פה בכלל יודע? ובטח שאני משלימה פרקים!! יש לי כבר שניים... חסרים עוד כמה... ואז בשבת הופ!!! מרתון!!!!
גם אנג'ל אני צריכה להוריד אז יש לי עוד הרבה עבודה....

טל, המ"דבית והצוות הדרכה פה לא יתן

לי ללכת לפגש כי אני צריכה לעזור בפורים ומשעבדים אותי למודעון...

למעלה