היי

mirymoo

New member
היי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני חדשה!!!
קוראים לי מירי ואני בת 13. אני בטוחה שיש פה כאלה שמכירים אותי מפורום ''מגרש ביתי''.. התחלתי לראות את העונה הראשונה של או .סי לפני שבוע בערך... את הפרק הראשון לא ממש אהבתי אבל הסידרה משתפרת מפרק לפרק... עד עכשיו ממש אהבתי את סת'(אדם ברודי)...כי הוא ממש מציק. ואת סאמר(רייצ'ל בילסון, שהגיעה לטין צ'וייז אוורדס עם צ'אד מורי
) זהו....זה כל משרציתי להגיד... אני מכווה שאני אשתלב פה
.

ברוכה הבאה מירי../images/Emo70.gif

אני בטוח שאת תשתלבי פה נהדר! אני אלמוג ואני כבר מחכה לעונה השלישית. את רואה את העונה הראשונה ב- DVD?

mirymoo

New member
לא.....

בשידורים חוזרים אני לא רואה את השניה....אני חושבת שגם אותה אני אראה בשידורים חוזרים. אלא אם כן אני אתאהב בסידרה ואוריד את העונה ה-2.

mirymoo

New member
אההה...ו...

ראיתי שכותבים פה בהודעות של 'ברוך הבא'... Welcome To The O.C. Bitch אז....אם אתם רוצים להגיד ''ברוך הבא לחוף של מחוז אורנג''' או משהו דומה לזה.. אז חוף כותבים ככה:beach כי הביץ' השני לא נשמע טוב...חח...,
אם זה בכוונה..אז....זאת הודעה מיותרת.

JoHnYmYsTeR

New member
הכונה היא באמת לbitch

וברוכה הבאה.. ויש פה כמה בני 13..נראה לי..

לא ראית את הפרקים האשונים?

בכוונה כותבים BITCH, יש כזה משפט בפרק הראשון או השני (אני כבר לא זוכר).

f10

New member
בפרק הראשון

כשלוק וחבריו מפוצצים את ריאן במכות, לוק אומר לריאן "Welcome To The O.C. Bitch"

dht160

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה

אני גיא, בן 20. מנהל את הפורום. גיא

mirymoo

New member
תודה../images/Emo13.gif

20??? ואו...אני חושבת שאני בת ה13 היחידה פה...

shiri li

New member
היי...

ברוכה הבאה!! אני שירי לי, בת 14 וחצי והצטרפתי לפה לפני קצת פחות משבוע... נשתלב ביחד..!

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

לא אהבת את הפרק הראשון ? וואו לדעתי זה הפרק הכי טוב בכל התוכנית... אבל חפיף...מה שעושה לך את זה
. ולגבי ריצ'ל- היא לא באה עם צ'אד ל"טין צוויס אוורד", הם זכו ביחד בפרס הוא נבחר לחתיך של השנה והיא לחתיכה של השנה ולכן הם הצטלמו ביחד. במציאות (כמו בסדרה) ריצ'ל יוצאת עם אדם ברודי ואיתו היא באה לטקס.

mirymoo

New member
לא ידעתי שרייצ'ל ואדם הם זוג ..

גם במציאות.. אבל זה עדיין מוזר שצ'אד בא בלי סופיה... אבל זה כבר לא נושא לפורום הזה. אוליי אני לא ממש אהבתי את הפרק הראשון כי אני לא ממש מכירה את הסידרה כולה....עכשיו אני אוהבת את הסידרה יותר משאהבתי בפרק הראשון.

למעלה