היי
אנשים

snowwight

New member
היי../images/Emo70.gif אנשים../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo42.gif

אולי לא הייתי צריכה לפתוח על זה שרשור חדש אבל כבר יש 7 עמודים לפורום! לא פחות ולא יותר מ-7!
! מתקדם מהר אה?!?!
נכון מגניב?
אז חשבתי לעשות מסיבת פורום קטנה!!
ואם כבר אז נארגן משחק.....
משחק העיירה! מישהו פה לא יודע איך משחקים עיירה?
זה עם הרוצחים
והשוטרים
והאזרחים
! מי שלא יודע אני יסביר.......
רוצים?"

אני לא מכירה../images/Emo70.gif../images/Emo150.gif../images/Emo104.gif

וכבר שבע נייייייייייייס
בכל מקרה פרטי נמקי והסבירי

snowwight

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo39.gifהסבר../images/Emo29.gif../images/Emo42.gif

אוקיי אז ככה משחקים עיירה בפורום:
עושים רשימת משתתפים. נגיד יש 11 משתתפים זה טוב. עכשיו כל אחד מהמשתתפים עושה לעצמו כינוי אחר, רק למטרת המשחק. נגיד אני משחקת אני קוראת לעצמי טרללה בי טוף? אני לא מגלה לאף אחד חוץ מהמארגן מה הכינוי שלי! לאף אחד! עכשיו זה הולך ככה: המארגן בוחר מתוך ה-11 משתתפים 3 רוצחים, 3 שטורים והשאר אזרחים. כל יום המארגן אומר: רוצח מספר 1, את מי אתה רוצה לרצוח? רוצח מספר 1 ורוצח מספר 1 בלבד עונה נגיד: את כל הבלונדינים. כל הבלונידינים בפורום מסמנים
לאות נרצחתי. השאר לא מסמנים. ואז בא שוטר מס' 1 ושואלים אותו: מי אתה חושב הרוצח? ואז הוא אומר נגיד: אני חושב שהרוצח עם משקפיים. אם זה נכון הרוצח מסמן
ואז אף אחד לא נרצח, ואם הוא מסמן
אז כל הבלונדינים נרצחים. ברגע שמישהו נרצח, או נשחף (ברגע שהשוטר צודק 3 פעמים בקשר לניחושים שלו מי הרוצח, הרוצח "מת" ומחליפים אותו באזרח שהרצח ככה שיש סבב וכולם יהיו בשלב כלשהו שוטרים או רוצחים או אזרחים) עכשיו ככה ממשיכים והמטרה של המשחק זה לגלות מי זה מי. עכשיו אם מישהו נרצח: כלומר לא גילו מי הרוצח, מי שנרצח יכול להמשיך לשחק עוד 3 פעמים. ברגע שהוא מת 3 פעמים מכריזים עליו ואומרים כאילו נגיד מישהו נפטר ואז כולם צריכים לנחש מי זה וככה ממשיכים...
אם לא הבנתם תגידו אני יסביר שוב

L i l A L o

New member
וואאאאאייי סבבה אני בפנים../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif

למרות שלא הבנתי את זה הכי טוב אבל חפיף דרך המשחק אני יבין...

snowwight

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifא-נ-ש-י-ם../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo42.gif

יופי יש כבר 3 אנשים שרוצים לשחק...
צריך עוד 10!! אז יאללה אנשים!
זה משחק ממש ממש ממש ממש כיף
אז מכיוון שזה בדרך כלל לא עובד ננסה כמה שיטות:
שוחד: אם תירשמו למשחק תזכו בפרס גדול שתהיו בני 99
משתלם לכם
הסל כולל בתוכו ביטוח בריאות וקרן פנסיה! איפה תמצאו עוד מבצע כזה
(או יותר נכון איפה לא...)
איום: אם לא תרשמו למשחק אני יישסה בכם חמור ותאמינו לי שזה כואב
סחיטה: אם לא תרשמו לשמחק אני ייגלה לכולם את הסודות האפילם שלכם, אחרי שאני יוציא אותם ממכם עי האמצעים הקודמים (שוחד ואיום)
שטיפת מוח:
תרשמו למשחק
תרשמו למשחק
תרשמו למשחק
תרשמו למשחק
תרשמו למשחק
תרשמו למשחק
תרשמו למשחק
תרשמו למשחק
תרשמו למשחק
תרשמו למשחק
תרשמו למשחק
תרשמו למשחק
תרשמו למשחק
תרשמו למשחק
תרשמו למשחק
תרשמו למשחק
תרשמו למשחק
תרשמו למשחק
תרשמו למשחק
תרשמו למשחק

snowwight

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifשמש|

האיומים שלי רציניים מאד... כדאי לכם להירשם עוד היום!!

snowwight

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gifהמשחק מבוטל סופית../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif../images/Emo42.gif

המשחק מבוטל!! אין משחק!!! כמה שלא מנסים לעשות דברים כיפים בפורום הזה זה לא הולך!! לא רוצים לשחק?!?!?! לא צריך!!!

למעלה