היי

gloria23

New member
היי../images/Emo66.gif

גנבתי מפורום אחר, משחק של כמה שאלות, נראה אם תדעו לענות עליהם, חחחחח זה חביב: 1. איך צפרדע מקללת? 2. מה משותף לחרמן ולגפרור? 3. מה קיבל רמי? 4. -למה חסידה לא נוסעת בשבת? 5. איך אומרים באנגלית תראה הוא שותה מהכוס שלי? 6. מה הקשר בין ערס לטנק? 7. שאלה:מה זה קפיץ? 8. מה משותף להירושימה ובגדד? 9. "למה הרואה והבלתי נראה מסתכל במראה מדי פעם?" 10. איך גרוזיני מפנק את אישתו? 11. מה זה ארוך, דופק בלונדיניות וקשה ?!? 12. למה משה הסתובב עם בנ"י 40 שנה במדבר? 13. מה זה עם כנפיים ומוצץ דם?

dor307

New member
אז ככה:

1. איך צפרדע מקללת?בצפרדעית? 2. מה משותף לחרמן ולגפרור?שנהים נדלקים על חזה סיליקון 3. מה קיבל רמי? מתנה 4. -למה חסידה לא נוסעת בשבת?כי היא עפה 5. איך אומרים באנגלית תראה הוא שותה מהכוס שלי?look he drinking from me cup. 6. מה הקשר בין ערס לטנק? לשניהם אין מוח? 7. שאלה:מה זה קפיץ? מה שמקפיץ 8. מה משותף להירושימה ובגדד? אמריקה הפגיזה אותם? 9. "למה הרואה והבלתי נראה מסתכל במראה מדי פעם?"כדי לבדוק אם רואים אותו? 10. איך גרוזיני מפנק את אישתו?מתאבד? 11. מה זה ארוך, דופק בלונדיניות וקשה ?!?1+1=? 12. למה משה הסתובב עם בנ"י 40 שנה במדבר?הוא לא! 13. מה זה עם כנפיים ומוצץ דם?האחות של בי"ס וזהו בי ביי(מרגש)

Evil Beast

New member
אההה... אני לא יודע... אבל

רמי קיבל ורד. ארוך קשה ודופק בלונדיניות זה 2 דברים.. מבחן פסיכומטרי/בגרות ואת השני אני לא אפרט(אני באמת רוצה להתקדם..) עם כנפיים ומוצץ דם.. לא אולווייז? או אולדייז? או טמפון? אנלא יודע..

REBEL PREACHER

New member
שליי חלק אני יודע

1. לך קואק קואאק. 2.שניהם נדלקים מדברים קשים? 3.רמי קיבל מכות. 4.כי בעלה חסיד.......... 5.LOOK IS DRINKING FROM MY GLASS 6.שניהם לא זזים בלי שרשרת......... 7.משהו מקפיץ. 8.שניהם עברו פצצות. 9.כדי לבדוק שהוא עדיין רואה ובלתי נראה. 10.מסרק לה ת'גב........... 11.משוואה. 12.כי כל אחד מהם אמר לו שהוא יודע את הדרך... 13.טמפון,אולדייז אוללויז איך שלא קוראים לזה........

MORGANA13

New member
שאלון אדיר!

לצערי אני לא כ''כ יצירתית, אז לא אוכל לענות על חלק נכבד! 4- אין כזה דת או משהו? יאני-חסידים? 5-'לוק, הי'ז דרינקינג פרום מיי קאפ! 6- שניהם לא זזים בלי שרשרת 13-עטלף\תחבושת

Ripelll

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אהבתי!!!

למעלה