היי

לורנוש

New member
היי../images/Emo6.gif

היי אני לורן תלמידת תיכון כיתה י"ב. ולא מזמן קבלתי פטור משירות צבאי. רציתי לדעת אם אני יוכל לעשות שירות לאומי במשטרה? ועוד באיזה מקומות אני יכולה לעשות שירותים לאומים אחרים... בתודה לורנוש

ללורנוש

יש אפשרות לעשות שירות לאומי גם במשטרה. לגבי אופציות אחרות - כדאי לך ליצור קשר עם העמותה בה את רוצה לשרת, ולבקש פירוט של כל מקומות השירות השנה. בהצלחה !

נ ו ל י 1

New member
לירנו'ש

בטח שיש שירות לאומי גם במשטרה... אבל אני יתן לך עצה ידידותית, אל תלכי לעשות שם... יש שמועות שאומרות שמנצלים שם את הבנות... ובקשר לשאלה השניה שלך... את יכולה לעשות שירות בעוד מלאה תחומים ומקומות, למשל כמו: בגן ילדים אוטיסטים בבתי ספר תיכוניים ויסודיים בבתי חולים, קופות חולים יש ספר שלם שמראה על כל התחומים והמקומות שבהם אפשר לעשות שירות לאומי....

המממ

New member
לגבי המשטרה...

אפשר לעשות שם שירות לאומי בהחלט, אבל תמיד נשמעים הקולות שאומרים שמנצלים שם את הבנות וזה רק ל"ערסיות" וכו'. אני לא הכרתי אף אחת שעשתה במשטרה ולכן אינני יודעת אם זה נכון. אשמח לשמוע את האמת מפי מישהי שמכירה! מה שכן אני יודעת, זה שהרכזות הדתיות לא אוהבות להמליץ על מקומות כמו המשטרה ומד"א בגלל הצניעות. ולדעתי זו סיבה לא נכונה בשביל לבטל מקום. אז יכול להיות שחלק מהשמועות והכל הגיע דווקא מכיוון המערכת. ההמצלה הכי טובה היא למצוא בת שבאמת שירתה במשטרה ולשאול אותה לדעתה. לילה טוב ושקט שיהיה לנו!

זה לא טוב לדבר בהכללות

יש משטרות ויש משטרות.. ואני הכרתי אחות של חברה שעשתה שנה ראשדונה במשטרה, נורא נהנתה והמשיכה שם גם בשנה השנייה, ואחרי השנה השנייה נשארה לעבוד שם. קיצור - תבדקי כל מקום לגופו, והכי חשוב - דברי עם בנות שמשרתות שם עכשו, הן יוכלו להיות מקורות הידע הכי מהימנים. בהצלחה.

באמת לא טוב להכליל

יש לי חברות שעשו שירות לאומי במשטרה (אבל לפי כמה שנים) והם ממש חננות
ולא מתקרבות לפסיק של "ערסיות". ואכן במד"א ובמשטרה יש הרבה בעיות צניעות, אבל לע"ד בת שתשמורה על עצמה, ולא תכנע ללחץ החברתי או לבעיות שונות, תוכל לשרת בכל מקום, זה מאוד תלוי בבחורה.

לא כתבתי שאת הכללת

אלא שבגלל המשפט הזה: "אבל תמיד נשמעים הקולות שאומרים שמנצלים שם את הבנות וזה רק ל"ערסיות" וכו'." אני אומרת שלא טוב שאנשים עושים הכללות, כי "בכל כלל יש יוצא מן הכלל". <לא ציינתי שאת הכללת>. בהצלחה לכולם
הרבנית שמזמן מזמן סיימה ש"ל

למעלה