היי!!!

nitz nitz

New member
היי!!! ../images/Emo6.gif

טופפ בכל מקרה, אם לא זוכרים אותי <ואני משערת מאוד שלא!! כי לא כתבתי הרבה זמן...> אני ניצן... טוב אני אוהבת מ-א-ו-ד <!!!!!!!> את הישרדות ואחרי שהרסתי לעצמי בעונה הרביעית <כשקראתי כי לא יכלתי להתאפק מי המנצח> אני יותר לא קוראת ספויילרים!!! זה הרס לי יותר מדי... הרס לי גם בסמולוויל ובחברים... אז זהו! טוב בכל מקרה, רציתי לשאול על משחק הפורום... באחת הפעמים שהייתי פה לפני לא הרבה זמן קראתי על המשחק וזה והתלהבתי מהרעיון... ושמרתי פרק אחד... ועכשיו אני רוצה לקרוא את זה מההתחלה אז עברתי בין דפי הפורום ושמרתי את הפרקים אבל למה אין את פרק 2???? אם למישהו יש אותו אם הוא יוכל בבקשה לפרסם אותו שוב <יכול להיות שלא שמתי לב אבל הוא לא היה שם!!> אז ת-ו-ד-ה מראש...
!~>ניצן<~!

amitooshacham

New member
ברוכה השבה!

הפתרון הכי טוב במקום לדפדף בדפי הפורום הוא ללחוץ בשור למעלה (איפה שיש סקר וצ´אט) על קבצים. בצורה הזאת תראי את כל הקבצים. תחפשי שם את הפרק השני..

ofofofof

New member
אני במקרה שמרתי אז....

הנה: ----------------------------------------------- שבט סוג´י חזר מושפל אחרי תחרות החסינות הראשונה כששבט קיימנו חזר שמח. *בשבט סוג´י* "ידעתי שזה יקרה" אמר מיקי מאוס, "אני בעד לחטוף את לימור מהשבט שלהם" "והרי החדשות מפי חיים יבין" דיווח חיים "מיקי מאוס מנסה לגנוב את לימור מהשבט קיימנו" "אה שתוק כבר" צעק דודידו "אופס אופס סליחה ילדון אולי תוכל להיות בשקט אחרת תקבל נגיעות כואבות" הקבוצה בעזרת יכולות ההישרדות של פרובסט הדילקו מדורה. לפתע הוציאה בריטני ספירס קופסת מרשמלו שהחביאה בתוך תיק שבאה איתו לאי. "מאיפה יש לך מרשמלו בריטני?" שאלה קיילי "זה פריט המותרות שלי, בהישרדות הזאת אפשר להביא פריט מותרות אוכל" "רגע אין לנו על מה לשים את המרשמלו ומקלות זה לא היגייני" אמר ג´ואי "יש לי רעיון" חשבה באפי היא לקחה את פריט המותרות שלה חץ וקשת. היא לקחה את החצים ותקעה אליהם את המרשמלו. שבט סוג´י אכל חצי שקית מרשמלו בנתיים בשבט קיימנו. "ענחנו העלופים" שר בזיוף רב אריק שרון (בכוונה יש טעויות כתיב) ארנולד שוורצנגר רץ בחופי המדבר כשלפתע נפל. "ארנולד נקע רגלו" אמרה לימור. "זה בסדר" אמר ארנולד ולעס לעצמו את הרגל. הוא התחיל לרוץ שוב. "נגמרים לי הסיגרים" התלונן יגאל שילון "זה לא הזמן יגאל" צעקה ג. יפית "אני ממליצה על מים טבעיים שמיוצרים על ידי סנו" "אם כבר מדברים על מים" אמר דניס רודמן "מצאתי נחל לפני תחרות החסינות, אפשר לקחת משם מים" שלגיה התחילה לרקוד עם כדים מלאים מים. "איך זה שיש לך כדים מלאים מים?" התפלעה מיכל ינאי "הלכתי למלא מים כשדיברתם" השיבה שלגיה. *היום השלישי במועצת הדין* "הגעתם לכאן בגלל שמישהו קרע לכם את הרוח במפרסים" אמרה פנינה, "פרובסט איך אתה מרגיש כשאולי אתה עומד לעוף?" "אני בסדר פנינה אני רק מזכיר שהישרדות חמש עכשיו בסי בי אס" "קיילי את הראשונה להצביע" שבט סוג´י הצביעו ופנינה מקריאה עכשיו את הקולות. "אחרי קריאת הקולות האדם שיבחר כחוליה החלשה ייצא מהמשחק אני קוראת את הקולות" "קול ראשון באפי" שבט סוג´י היה בהלם מוחלט. "קול שני בריטני ספירס" קיילי חייכה ברשעות "קול שלישי דודידו יש לנו תיקו בין באפי בריטני ודודידו" "קול רביעי דודידו" דודידו התחיל להזיע. "קול חמישי בריטני ספירס" "קול שישי דודידו המצב הוא באפי - 1 בריטני - 2 ודודידו -3" "קול שביעי בריטני תיקו בין בריטני ודודידו" "והחוליה החלשה הראשונה למשחק היא בריטני ספירס" "מנייאקים הקרבתי בשבילכם ציפורן" אמרה בריטני ספירס וברחה. "נתראה מחר" *יום ארבע שבט סוג´י* "איימ גלאד דאט´ דה סטיופד בריטני איזנט היר" אמרה קיילי שבט סוג´י וקיימנו קיבלו הודעה בעץ הדואר על ההודעה היה כתוב כך. "יהיו לכם שבעה כדורים, אותם תשימו על רגליים של אנשים. הראשון שיתעלף קבוצתו תפסל. הפרס יהיה בקבוק ליטר של מים." "יש לכם מושג מה נצטרך לעשות?" שאלה באפי. *יום ארבע תחרות הפרס* "שלום" אמרה בנימוס פנינה, "לכל קבוצה יהיו שבעה כדורים במשקל שלוש קילוגרם. בתורם הם ישימו כדור אחד על הרגל של מישהו מהשבט השני. אם האיש יפול או יתעלף הקבוצה שלו הפסידה אם יגמרו שבעה הכדורים נשתמש במגהצים חמים בגלל שלשבט סוג´י יש פחות אנשים הם מתחילים" שבט סוג´י התייעץ על מי לשים את הכדור הראשון. "אני מעדיף לשים את הכדור על לימור" אמר חיים יבין ושם את הכדור על הרגל של לימור, לימור נשארה בחיים. שבט קיימנו החליט לשים את הכדור הראשון שלהם על חיים יבין. יגאל שילון גלגל את הכדור ואז הרים ושם על הרגל של חיים יבין, חיים לא זז ממקומו. שבט סוג´י החליט לשים את הכדור השני שלהם על שלגיה, הם שמו את הכדור אבל שלגיה לא התעלפה היא רק בכתה. "מה קרה?" שאל שרון "נראה לי שהם דרכו על גמד" ענתה שלגיה. שבט קיימנו החליט לשים את הכדור השני שלהם על דודידו. הם שמו את הכדור אבל דודידו לא הרגיש כלום בגלל התחפושת. "תזכרו את המגהצים" התערבה פנינה. שבט סוג´י החליט לשים את הכדור השלישי על ארנולד שוורצנגר. ארנולד שוורצנגר התפתל בכאבים עזים עד אשר ירד לו דם מהאף. "שמעון פחות חננה ממך" קללה לימור. שוורצנגר נפל ופנינה הורידה את הכדור מהרגל שלו. "שבט סוג´י זוכה בבקבוק ליטר של מים לכל שורד" שבט סוג´י שמח ושבט קיימנו הרביץ לארנולד. *ערב יום ארבע שבט קיימנו* "אני מרגישה חלש" אמרה ג.יפית ושתתה מהכדים ששלגיה הביאה. ג.יפית ירקה את המים היה להם טעם של משהו אחר. *ערב יום ארבע שבט סוג´י* "והרי החדשות שבט סוג´י השולט ניצח בתחרות" אמר חיים יבין "אה שתוק כבר" אמר מיקי מאוס ונתן לו בוקס. *יום חמש שבט קיימנו* "יש לנו דואר" אמר יגאל שילון והתחיל להקריא "תבחרו מספר משלוש עד שבע ותבואו לתחרות שם אתם תעשו משהו" *תחרות החסינות* פנינה לקחה את החסינות. "איל בי באק חסינות" אמר במאצ´ו שוורצנגר. "איזה מספרים בחרתם?" "3" אמרו סוג´י ושבע אמרו קיימנו. "עכשיו תבחרו מתמודד" שבט סוג´י בחר את קיילי מינוג ושבט קיימנו את שוורצנגר. "שבט קיימנו, ארנולד יצטרך לעשות 7 שכיבות שמיכה. שבט סוג´י, קיילי תצטרך לעשות 3 שכיבות שמיכה" במהירות מדהימה ארנולד עשה שש שכיבות שמיכה ואז נפל הוא הרגיש כאב ברגל. בנתיים קיילי מינוג נפלה ועשתה שני שכיבות שמיכה. השבטים היו בלחץ, לימור ירקה על שבט סוג´י. ארנולד בהפתעה הצליח לעשות עוד שכיבת שמיכה ופנינה הביאה לו את פסל החסינות. שבט סוג´י הבין שהוא צריך להעיף עוד מישהו בפעם הבאה. -------------------------------------------------

למעלה