היי!

Disposable Teen

New member
היי! ../images/Emo54.gif

היי אני רותם (חדשה!) בבקשה תספרו לי קצת עליכם... בני כמה? מאיפה? מנגנים על משהו? מה אתם שומעים חוץ מסיסטם? אני כמעט בת 16 מת"א לא מנגנת (אבל רוצה...) Linkin Park, Guns N'Roses, Good Charlotte, Blink 182, Red Hot Chili Peppers, The Rasmus, ,Green Day, Opeth, Metallica, Franz Ferdinand, Scissor Sisters Placebo, The Darkness, HIM, The Cure, Bon Jovi, Ac/Dc, Deftones, Alice In Chains, Sonic Youth, Marilyn Manson, Queen, Limp Bizkit, Dream Theater, Iron Maiden, Aerosmith, Nickelback, Papa Roach, P.O.D, Foo Fighters, System Of A Down,

My Dark Dream

New member
היי

שלום רותם ברוך הבא אני טל בן 15 אני רואה שאת שומעת הרבה דברים, מרעות אנוכי and rockin the guitar

YaAr0nEt

New member
ברוכה הבאה!!!

יערה בת 14 וחצי... ואיי את שומעת HIM??? סגידע!

YaAr0nEt

New member
אמ.. אני שומעת עוד הרבה אבל לא

חורשת.. סתם שומעת קצת מכל דבר... אבל סיסטם זה חרישה וגם נירוונה... קצת מ: Megadeth, Simpel Plan, Slayer, SLIPKNOT, Soilwork, The Rasmus, Linkin Park, In Flames, Gorillaz, Good Charlotte, Evanesence, Dark Tranquillity. זהו בערך... וגם מה שכתבתי זה לא משהו שאני שומעת ממש הרבה...

הייי!

שלום לך! אני ליטל, אני מניחה שאת יודעת מי אני :) הים זאת סגידה! וגם סיסטם! אחלה מוסיקה את שומעת באמת...

Disposable Teen

New member
היי ../images/Emo54.gif

גם את שומעת מוזיקה מעולה...! יש עוד הרבה להקות שאני שומעת אבל לא היה לי כוח לכתוב אותן...

למעלה