היי,

היי, ../images/Emo53.gif

לפני 3 חודשים השתחררתי מהשירות לאומי.. ואני מרגישה ממש אבודה, חיפשתי עבודה מועדפת וכל מה שניסיתי לא הסתדר לי... אני חושבת ללמוד אבל אין לי מושג מה אני רוצה??? התחלתי לעבוד בחנות מסויימת שהבוס שם מתייחס ממש בזלזול כזה.. ואני באמת אובדת עצות.. :( אשמח לכמה עצות ממי שעבר או עובר משהו דומה.. תודה!

DoubleD

New member
שלום לירון

מה הכוונה ב"לא הסתדר לי" בעבודה ? נסי לחפש במקום נוח עם אנשים נחמדים ותפקיד שאת יכולה לבצע.. (למשל: לא חייבים לתדלק, אפשר לבדוק את היצע התפקידים שיש לבית מלון להציע) ללמוד אם אין לך מושג מה הכיוון זה קצת חסר טעם, לדעתי כדאי לך לחכות עד שיתעורר בך עניין למתחום מסויים. מצד אחד- יש הרבה אנשים "מזלזלים" באזרחות שצריך לספוג ומצד שני יש עקרונות שחשוב לעמוד בהם בחיים, אולי תנסי משהו באמצע, יש לך ניסיון מיוחד מהשירות ? אולי בהדרכות ? אולי אפשר לעבוד במשרד ? משהו ליד הבית אפילו ? יש שאפילו ימליצו להכנס למסגרת של חברה גדולה בשירות לקוחות - לפעמים התנאים שהם מציעים מתאימים. נסי למקד את החיפוש בקריטריון שהכי חשוב לך. בהצלחה

היי

פשוט הרגשתי שזה ממש לא בשבילי, קצת קשה להיות רחוק מהבית.. בשירות שלי עסקתי בחינוך ומאוד אהבתי אבל לא יודעת נראה לי שאני פשוט מפחדת להיכנס למשהו חדש.. נתקלתי בלא מעט אנשים מזלזלים.. אני פשוט עדינה כזאת אז כל פעם שמעירים לי בצורה מזלזלת ופוגעת אני לוקחת את זה קשה.. בכל אופן.. תודה לך על העזרה וההתיחסות

למעלה