היי

xuurux

New member
היי../images/Emo5.gif

החלפתי שם-זה סורוס, אני בצרה.. אחרי שנתיים נקים מסמים.. אתמול זה בא לי שוב...לקחת , היה קשה לישון הלילה... אני סתם משתף...האם אחרי שנתיים זה כדי?? אפילו פעם אחת ואחרונה? אני מפחד..הכי הכי מעצמי..אין לי בעיה להרוס את עצמי ,..אבל אני חייב לכול כך הרבה אנשים שעזרו לי לבנות את עצמי שוב. אני מצטער ביום בו הפסקתי...מצטער ביום בו התחלתי להלחם ולהתחייב.. יש לי מצפון רצחני...הוא לא נותן לי לקחת שוב... ויש לי אותי...רצחני לא פחות לעצמי, אני משתגע..עוד יום בעבודה שאני רק נזכר ומשחזר כול רגע.. עוד..ועוד.. זה ממש רצון בדם.. טיגר-תודה שאתה כאן..ולכולם תודה גם... אז רציתי לשאול ...אני מרגיש כמו מכור על הברכיים שמבקש סם.. האם זה אפשרי רק עוד פעם אחת? יש סיכוי שזה באמת יהיה הפעם האחרונה? בהערכה...בשיגעון..בזיכרון ביי

אור טל

New member
היי סורוס, היי לכולם

פעם ראשונה שאני בפורום הזה, לא ידעתי שהוא בכלל קיים. סורוס, ההודעה שלך נורא משכה אותי. אני נקייה מסמים כמעט 3 שנים, וקשה לי לראות מצוקה כזו כמו שלך מבלי להגיב. דבר ראשון- חשוב לי שתידע שאני מאוד מזדהה איתך. גם אחרי 10 שנים של נקיון מגיע הצורך הזה של לקחת, ולפעמים כולנו לוקים בשקר העצמי הזה "רק עוד פעם אחת", גם לי זה קורה הרבה פעמים. אם היית במרכז גמילה, אז אתה צריך להכיר את המשפט: פעם אחת יותר מדיי ואלף פעמים לא מספיק תנסה להיכנס יותר לעומק, לחשוב מאיפה נובע לך הצורך הזה של עוד פעם אחת ודיי. מה המצוקה שאתה מסתיר? עצתי הטובה ביותר אלייך היא כזאת: לך לחבר קרוב, מישהו שאתה יכול לסמוך עליו. תבקש חיבוק נסה לשתף אותו במה שעובר עלייך תיבכה זה אחד הדברים המרגיעים ביותר ביקום הזה ואל תשכח את דרך החיים "רק להיום" עד כמה שזה קשה, תסתכל על חצי הכוס המלאה- על השנתיים של הנקיון שכבר יש לך, על הסבל הבלתי נסבל שאני בטוחה שאתה לא רוצה לחזור עליו, תסתכל על האנשים שאוהבים אותך ולא רוצים לראות אותך נופל ותמיד תיראה שיש מי שאוהב ותומך. תשובתי אלייך יקירי, היא חד משמעית: לא!!! אין כזה דבר להשתמש רק פעם אחת. בהמון אהבה והערכה על מי שאתה אורטל

קשכפית

New member
היי סורוס, מקווה שעדיין לא ...

עשית את זה, בבקשה תגיד שלא! בטח שזה לא כדאי אחרי שנתיים ולא אחרי שום זמן, מי כמוך יודע... אתה יודע שאני לא מכורה "רק" חברה של מכור ויודעת איך הדברים עובדים ואיך הם נראים רק מבחוץ. אתה נקי היום וזה לא דבר של מה בכח, אבל יחד עם זה אתה גם על הבירכיים מבקש סם - רק עוד פעם אחת.. לא! אין פעם אחת, שמעתי מטייגר, שמעתי מיאיר שכל מכור אומר לעצמו בכל שימוש שזו המנה האחרונה - הכל חארטה, זו המנה הראשונה בשרשרת של עוד הרבה "אחרונות" עם האחרונה הזו נפתח התאבון ואין סיכוי שזו תהיה הפעם האחרונה, מה שאתה חווה עכשיו זה הדודה, זה הגעגוע, זה התשוקה לסם, לדבר ההרסני הזה, אני רואה מה נהיה מטייגר בזמנים של נפילה כזו, לא!! אל תעשה את זה, זה כל כך קשה, עד שהגעת לשנתיים נקיון לבזבז את זה?? המנה הזו תהיה האבן הראשונה בנפילה לתהום, תישאר עם הגעגוע לסם המניאק הזה אבל אל תיכנע לו בבקשה!!! אל תהרוס כל מה שעשית ומה שיש לך. כל מי שנמצא כאן והיה מכור, כל מי שעדיין מכור וכל מי שנמצא ליד ועם מכור יודע כמה זה מתעתע, כמה זה מטעה, כמה זה הורס כל חלקה טובה בחיים. כשהכרתי את טייגר לפני חמש שנים, הוא היה נקי מהסם! ובאיזה שהוא שלב הוא החליט לעשות משהוא שהצריך ממנו "רק פעם אחת" להשתמש בסם וכמובן שהפעם הזו, שהוא לא האמין שתפיל אותו, כי הוא כבר נקי... הפעם הזו הובילה לעוד פעם אחת, רק עוד אחת ... ועוד ועוד ושוב הוא חזר למעגל המכורים מאז ועד היום, כך שפעם אחת תמימה קטנה, "אני חזק" "אני כבר נקי" "אני אקח רק פעם אחת" זה שקר שקר שקר שקר ערמומי של הסם ואתה יודע את זה אל תיכנע, תיכתוב תשתף אותנו, אל תעשה לעצמך מה שטייגר עשה בפסח. בבקשה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! באהבה קשכה תהיה חזק איש.

סוורוס

New member
ממני

דבר ראשון תודה.. כול מי שבפורום הזה עוזר לי להתמודד..אני לא יודע עם קראת את ההודעה האחרונה שלי..על מה שאני מתחיל לעשות לעצמי...לנסות להפיל את עצמי בכוח...זה משגע אותי..זה משגע אותי , אני יודע שיש לי כן רצון להצליח.. אחרת לא היתי ניכנס לפורום הזה.. אני עוקב אחרי הפורום כול שעה בערך...גם אכשיו בלילה..כשאני עדיין בתוכנית לעייף את עצמי למוות..עד שאהיה עצבני ואז יש רק דבר אחד להרגע אתו.. אני נלחם נגד העולם כרגע...בעיקר נגד עצמי.. רוצה ליפול...להגיד לכול מי שדואג שילך מכאן..שתפסיקו....אתם גורמים לי להחזיק מעמד..תודה באמת אבל כמה סבל...כמה הרס.. אני מאמין בפעם אחרונה...עם החזקתי נקי שנתיים...זה רק..פעם אחת. באמת..לא יהיה לי אומץ ליותר..יש לי חיים אכשיו..עבודה, יש לי אמנות..שירה..בחיי קשכה.. תגידי שיש דבר כזה..אני מבקש..זה יכול למנוע תאונות...תאונות מוזרות לא יהיה לי אומץ להתחיל הכול שוב..תראי עברתי לגור לבד..בגיל 17..בתל אביב רחוק 4 שעות נסיעה מהבית.. חיי עם שותפים..עובד..מחזיק ...אני שונא את זה שאמת שאין דבר כזה.. עם הצלחתי בגיל 17 לחיות לבד..בטח דבר כול כך קטן-כלומר זה אפילו לא להסניף..והלאה בטח לא להזריק..זה רק לעשן..אחד כזה עם ידידה..אחד כזה יפה וחשוב ...את יודעת, אני מוסר את כול הערכתי אלייך אל טייגר היקר ואל כול הנוכחים הרבה חיזוקים מהלב...ממישהוא שנמצא בחשכה .. סוורוס

tiger

New member
חבל לך על הזמן

חבל"ז כמו שאומרים.עברו שנתיים לא חבל? לא,אני יכול ממש לישמוע אותך עונה לי.אני גם די בטוח שיש כזה דבר אנשים שהיו נקיים שנתיים פלוס מינוס ואז נגעו רק עוד פעם אחת והכל היה בסדר.אבל אני גם בטוח שהיו כאלה שהיו נקיים שנתיים שלוש והפעם האחת הזאת (כולם רוצים עוד פעם אחת אף אחד לא רוצה לחזור להישתמש)הפילה אותם.תחשוב טוב טוב אם אתה רוצה לקחת את הסיכון הזה.מה עומד על כף המאזניים,מה אתה יכול להפסיד ומה אתה יכול להרוויח.בינתיים כמו שאני רואה את זה אתה עדיין צעיר ופעיל ושאולי יש לו "עבר" אבל לא כזה שהרס לך את החיים אלה להיפך אתה יודע "כל מה שלא הורג אותנו"...מכיר את זה? אתה עדיין נימצא לדעתי האישית והלא מיקצועית בשלב בו העבר שלך יכול ליפעול לטובתך,אתה עברת דברים קשים ויצאת מיזה.אתה נגעת באש אבל לא נישרפת.זה שווה הרבה.מה שאתה הולך או רוצה לעשות עכשיו זה לשחק שוב עם האש ויש סיכויים טובים ששוב תנצח כמו שיש סיכויים טובים שהפעם תישרף.זה כבר לא שווה הרבה.שרופים לצערי יש הרבה...כולנו נישרפנו בצורה זו או אחרת.אתה עדיין יכול כרגע לשחק אותה ולצאת גדול.חבל אפילו לסכן את זה.גם אם היית כבר פעם מכור ועכשיו אתה נקי שנתיים,אתה לא תהנה מהסוטול יותר מידי ויהיה לך האנג אובר של שלושה ימים לפחות אם לא יותר...שווה?לא שווה...שווה?לא שווה...שווה?לא שווה...נו ויש עוד אנשים שחושבים שליהיות מכור זה פיקניק

קשכפית

New member
פעם אחת אחרונה ודי.... לא!

אין דבר כזה, יש דבר כזה, אתה יודע למי? יש אנשים שאין להם נטיה להתמכר, הם יכולים לקחת משהוא פעם אחת ודי, אתה לא, טייגר לא, יאיר לא וכו´.. אל תשלה את עצמך איש - אין מצב! הפעם האחרונה ודי תהיה הפעם הלפני אחרונה וכן הלאה ואתה יודע את זה! גדולים ממך נפלו ועוד יפלו על האשלייה המתוקה הזו. כך בדיוק אני נופלת כל יום על שוקולד וסיגריה... למשל. אתה אומר שהפעם יש לך מה להפסיד ולכן זו תהיה רק פעם אחתץ - בולשיט!! גם לטייגר יש המון מה להפסיד והוא יודע את זה ובכל זאת נפל שוב ושוב פעם שמעתי באחד המקלטים בחור שסיפר שהיה מכור ושנגמל והיה נקי 8 שנים!!! אבל מה הוא היה נקי, הקים עסק, משפחה, ילדים, היה כסף ודי הרבה אפילו. הבן אדם הרגיש חזק, ויום בהיר אחד החליט להשתמש, רק פעם אחת, שהרי הוא חזק, הוא נקי , הוא מסודר, אין מצב שיחזור לחיי הנרקומן! ואתה יודע מה? הוא חזר ובגדול! הוא השתמש "רק פעם אחת" ואחר כך "פעם אחרונה ודי" וכך התגלגל הוא מספר ואיבד שליטה משימוש לשימוש שרף מלא כסף, נכנס לחובות חבל על הזמן, העסק הלך, המשפחה הלכה, הכל הלך. הבנת?? אני הבנתי. החולשות שלנו הן שהורסות אותנו. לא כך? תרגיש טוב ותתחזק אחינו קשכה

למעלה