היי

היי../images/Emo39.gif

באתי להגיד שלום, מה הלאה? מי מכין קפה לאורחים? יש מבחני קבלה? צריך ממליצים? תעודת יושר?
וווואאאאאיייייי כמה שאלות
ובסה"כ רציתי להגיד שלום

היי גם לך

ברוכה הבאה, פעם זה היה מסובך היית צריכה לעשות הרבה דברים כדי להתקבל היום...? היום פשוט תידחפי.

או קיי אז קצת פרטים

קודם כל כל הכבוד לך שדחפת ככה בטח תגיעי להתחלה למקומות של הVIP טענות יש לגבי הפורום שנרדם לנו באצע השמירה טענות שוב לגבי הפורום שאלוהים יודע מה קרה לו המלצות? תני כמה שיותר שאלונים תתמקמי לידי ליד דולפינה מיסר פיקס בת מלכה כהן ספיידי נרקי שם כבר תפגשי את כול הוותיקים והמקסימים שלנו. בהצלחה!

העכביש2

New member
נעים מאוד, ג'ואי טריבאני ../images/Emo22.gif

'how you doin...
אני העכביש של הפורום, אחראי משרד ראשי. אז...לא להבהל אם מידי פעם את מתבקשת לבוא חמשרד שלי...ליאור כבר התרגל
(נשמע רע אני יודע
) ברוכה הבאה

שנייה שנייה, רוצה להבין

מה בדיוק עושים במשרד הזה? מי זה ליאור? ולמה בדיוק הוא התכוון? הנה, במסגרת מאמצי ההשתלבןת ייצרתי כרוח הפורום מיני סקר קטנטן לעכביש

העכביש2

New member
מגיב קצת באיחור ../images/Emo27.gif

את צריכה להבין, אני אדם מאוד מאוד עסוק!!
ובמשרד עושים מה שעושים בכל משרד כמובן: אההההה..... מממממממממממ...... אהממממ..... רגע!! מה עושים במשרדים בכלל?? אני לא יודע!!! אני דורש שכולם יענו לי: מה עושים במשרדים?? ולשאלותייך: ליאור זה כמובן liormk שהצרטרף לא מכבר וכבר הספיק להיות במשרדי פעמיים!!!

מגיב הרבה באיחור הייתי אומרת

בכל אופן כפפיצוי על ההמתנה עלייך להמציא סקר שיעסוק כולו בנושאי עבודה
ותהיה יצירתי, טוב?

chaofix

New member
למה רק שלום

מה עם אהבה
בריאות
אושר
עושר
סקס
שוב סקס
עוד סקס
ועוד קצת מזה
לגבי הקפה אני פעם הצעתי לעשות קפה ומסג', לא ניצלו את זה יפה. מאז, התפטרתי מהתפקיד. רוצה להחליף אותי
שיהיה יום נעים ומקסים

מאמי, מצטערת

צודק
"מאחלת לך ולכל יושבי הפורום:אהבה, בריאות, אושר, עושר, סקס, שוב סקס, עוד סקס, ועוד קצת מזה" אה, ולעצמי מאחלת שאזכה לשמור לכם רק חלומות טובים

chaofix

New member
וחוץ מזה...

אל תשמרי לעצמך את החלומות, שתפי אותנו (או שתעזרי לנו בשלנו)

צריך עזרה?

תחשוב חיובי ותגיד תודה גם כשהקפה נשפך על הריפוד החדש מעור כי זה אומר שהיה לך את הכסף לקנות זאת, מה שאומר שהייתה לך עבודה (או לחלופין הורים ממש עשירים
), מה שאומר שמצבך טוב בהרבה ממחצית אוכלוסית העולם... קיצור, מה שרציתי להגיד זה "תן חיוך- הכל לטובה"

chaofix

New member
ומה שאני רוצה להגיד זה....

ברוכה הבאה בשורות פורומינו. השורות כאן ישרות, לפעמים עקומות, לפעמים חסרות (תלוי מי הסניף וכמה). את מוזמנת לפרשן לנו חלומות, מוזמנת לספר על חלומותיך ומוזמנת בעיקר לקרוא, להגיב, לתת את דעתך או סתם להשתגע יחד עם כולם.

למעלה