היי

ז י ק ו

New member
היי ../images/Emo39.gif

טוב, אז אני לא שייך לכאן (אני זכר) - אבל הבטחתי לפאמקי שאני אקפוץ לבקר
אז אני זיקו, בן 33 בזוגיות מזה 9 שנים ומאמין גדול של אהבה.. מה דעתכן על שירשור היכרותי שכזה ? 1 המילה האהובה עלי? 2. באיזה תחום אני עובד? 3 מה מדליק אותי ? 4 מה דוחה אותי? 5 ריח שאני אוהב במיוחד? 6 החלום שלי? 7 איפה לדעתי אנחנו בעוד 10 שנים ? 8 צבע שאני אוהב? 9 התחביבים שלי ? 10 מאכל אהוב שלי ? 11 הסטייה שלי ? (הכל בעיניי המתבונן..) 12 אני מאד אוהב ? 13 הייתי מאד רוצה לגור ? 14 על מה אני מוכן להתפשר ? 15 איך אני נרגע ? 16 על מה אי אפשר לסלוח ? 17 מה עובר לי בראש ? 18 אני טיפוס של ? 19 מה שמאפיין אותי הוא ? 20 כמה פעמים ספרתי עד 10 ?

נשמה חדשה

1 המילה האהובה עלי? אני הבוס 2. באיזה תחום אני עובד? הנדסה אקולוגית 3 מה מדליק אותי ? אנשים חכמים, חדים כתער, מלאי-אומץ! 4 מה דוחה אותי? נמושות וחסרי-מוטיבציה 5 ריח שאני אוהב במיוחד? ריחות של ים ושמפו "הוואי" הכחול + CoolWater by Davidoff 6 החלום שלי? לנהל סטודיו למחול ויוגה 7 איפה לדעתי אנחנו בעוד 10 שנים ? וואללה... חחחח לא בטוח 8 צבע שאני אוהב? כחול מטריף 9 התחביבים שלי ? ריקוד 10 מאכל אהוב שלי ? ספרדי חריף כפול 11 הסטייה שלי ? (הכל בעיניי המתבונן..) מממ... עזבו... 12 אני מאד אוהב ? את עצמי ות'משפחה 13 הייתי מאד רוצה לגור ? באילת!!! 14 על מה אני מוכן להתפשר ? על מעט מאוד דברים 15 איך אני נרגע ? ריקוד 16 על מה אי אפשר לסלוח ? בגידה אמיתית 17 מה עובר לי בראש ? מיליון מחשבות 18 אני טיפוס של ? קיץ, ים, כייף, שמש, אהבה 19 מה שמאפיין אותי הוא ? כאריזמה ואופי חזק (יעני עקשנות,דיקטטורה וחוסר פשרה) חחחחחחח 20 כמה פעמים ספרתי עד 10 ? כל יום כמעט...

בתשחר

New member
אממ

1 המילה האהובה עלי? צמרמורת
2. באיזה תחום אני עובד? ששש... אסור לי לגלות
3 מה מדליק אותי ? לחישה באוזן
4 מה דוחה אותי? טיפשות 5 ריח שאני אוהב במיוחד? שמפו פינוק גררר....... 6 החלום שלי? לנהוג באוטובוס 7 איפה לדעתי אנחנו בעוד 10 שנים ? בהוואי 8 צבע שאני אוהב? כחול 9 התחביבים שלי ? לרקוד סלסה, ספרים, פאזלים, סרטים, 10 מאכל אהוב שלי ? צ'יפס 11 הסטייה שלי ? (הכל בעיניי המתבונן..) נשים 12 אני מאד אוהב ? את החברה הכי טובה שלי 13 הייתי מאד רוצה לגור ? ישראל 14 על מה אני מוכן להתפשר ? כשאוהבים, אז כמעט על הכל.. אין טעם לבזבז את הזמן על השטויות 15 איך אני נרגע ? רסקיום
16 על מה אי אפשר לסלוח ? בגידות 17 מה עובר לי בראש ? אממ... שלא בא לי שהסופ"ש ייגמר. 18 אני טיפוס של ? בוקר 19 מה שמאפיין אותי הוא ? יסודיות 20 כמה פעמים ספרתי עד 10 ? 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 עכשיו פעם ראשונה

Sun1979

New member
יאללה , מצטרפת לחגיגות!!!

1 המילה האהובה עלי? תודה 2. באיזה תחום אני עובד? אנתרופולוגיה (לפחות סוג של... נקודתית) 3 מה מדליק אותי ? ריחות וצלילים... 4 מה דוחה אותי? אימפוטנטיות (אינטלקטואלית,רגשית,מעשית וכל העולה ביד הדימיון) 5 ריח שאני אוהב במיוחד? פלמוליב ארומהטראפי סגול. ו... מאסק אויל. 6 החלום שלי? לפצח את הגנום האנושי. למצוא מרפא לכל המחלות בעולם. להגיע לאורגזמה האולטימטיבית (תמיד יש אחת טובה יותר, תודו. אם אין, אז יש פה בעיה! ) 7 איפה לדעתי אנחנו בעוד 10 שנים ? עם חיוך גדול מרוח על הפנים, מרוצה מעצמי. המקום המדוייק זניח. 8 צבע שאני אוהב? סגול 9 התחביבים שלי ? לנגן, להלחין, חמש אבנים, קלאס, מונופול, GTA SAN ANDREAS, כושר, לעשות פרצופים מול המראה, לצייר בחול, ולעקוב אחרי נמלים תוהות 10 מאכל אהוב שלי ? סושי. מולים. פירות ים. דגים. (do u get the picture? or should i go on...) 11 הסטייה שלי ? (היא שלי בלבד, ואני משתפת רק את ברת המזל שזה רלוונטי לה - לכשהיא תגיע. אבל היא שווה!!! ) 12 אני מאד אוהב ? לצחוק, ים, שמש, בירה, אנשים, חורף, גשם, מיטה, סמיכה, לחיות וטוב. 13 הייתי מאד רוצה לגור ? על הים בבית פרטי (אבל רק קומה אחת טוב? ) 14 על מה אני מוכן להתפשר ? על מה שלא פוגע בבריאות. כל השאר בקטנה. 15 איך אני נרגע ? כשמלטפים לי את השיער. (כולל אני באופן עצמאי) 16 על מה אי אפשר לסלוח ? בגידה באמון. 17 מה עובר לי בראש ? מוסיקה של מיליון מחשבות. 18 אני טיפוס של ? בוקר צהריים ערב ולילה. 19 מה שמאפיין אותי הוא ? המבט. 20 כמה פעמים ספרתי עד 10 ? אתמול...ושום דבר לא קרה.

סקאלי7

New member
טוב נו... אז גמני ../images/Emo152.gif

1. המילה האהובה עליי? נוש 2. באיזה תחום אני עובד? בוא נאמר שעם הרבה אנשים...
3. מה מדליק אותי? ריחות עוצמה ונשים מבוגרות...
4. מה דוחה אותי? שחצנות, וריחות מתוקים 5. ריח שאני אוהב במיוחד? הריח של הבת שלי הנסיכה הקטנה, שמפו הוואי וכל מנטול מכל סוג שהוא 6. החלום שלי? להגיע לפינה משלנו ב"ה
7. איפה לדעתי אנחנו בעוד 10 שנים? חחחח אני לא הבנאדם הנכון לשאול אותו
(אני באה מעולם המיסטיקה) 8. צבע שאני אוהב? כחול וכתום 9. התחביבים שלי? כתיבה, ציור,נהיגה ומוזיקת ג'אז 10. מאכל אהוב שלי? סושי
ושוקולד
11. הסטייה שלי? צלקות ועיניים כחולות...
12. אני מאוד אוהב? להסניף את מאי ולהתכרבל איתה בשמיכה, חורף, גשם, ואת אמא של ניו-יורק
13. הייתי מאוד רוצה לגור? בארה"ב. (סיאטל או ניו אורלינס--- הקרב קשה
) 14. על מה אני מוכן להתפשר? על הכל למען הילדה שלי
15. איך אני נרגע? הרבה דיגי/נעימי בגוף, שיחה טובה עם חבר/ה קרוב/ה, וקריאת תהילים. 16. על מה אי אפשר לסלוח? על שקר. וגם כאן... זו מעלה גדולה בעיניי לסלוח, חשבונות שמיים משאירים לאלוהים. 17.מה עובר לי בראש? מה.... עכשיו?! איזה ריח טוב יש למשחת וולטרן חחחח
18. אני טיפוס של? בוקר
(עשיתי הסבה) 19. מה שמאפיין אותי הוא? שוחרת צדק
20. כמה פעמים ספרתי עד 10? אני עדיין מנסה.... יש לי פתיל די קצר
זיקו, תודה...

אוססונה

New member
לא אוהבת, אבל בשעה הטובה לא נורא.

בוקר טוב! 1. המילה האהובה עלי - ריקי, ריקוש, ריקה, ריקושטה (הכל מילה אחת). 2. באיזה תחום אני עובדת - עיצוב פנים. (אסתטיקה). 3. מה מדליק אותי - ריקי זוגתי ואני, משחקות יחד עם הילדה נועה. והיא צוחקת לשתינו, צחוק ענק ומתגלגל. (נועה, אחותה הקטנה של ריקי, אשר למעלה מחמש שנים, היא אתנו. לא כאן המקום לפרט). 4. מה דוחה אותי - אישה מרושלת בהופעתה החיצונית. 5. ריח שאני אוהבת - הריחות העולים מגופה של ריקי אשתי. 6. החלום שלי - ריקי ואני בתוך מכונית, עומדות ומכריזות בתוך "מאה שערים" שאנחנו מסוללות, (לסביות) והם זורקים עלינו פרחים. (אני יודעת שזה רק חלום, אבל בחולומות כמו באגדות, הכל יכול לקרות). 7. איפה לדעתי אנחנו בעוד 10 שנים - לא מתנבאת, הנבואה ניתנה לשוטים. 8. צבע שאני אוהבת - התאמות הצבעים לבני האדם. לי, מתאים צבע סגול, ולריקי צבע לבן. (הייתי תומכת אם צבעי דגלי ישראל, היו מתחלפים, לסגול ולבן. הסגול במקום הכחול). 9. התחביבים - יש לי הרבה תחביבים. (שחיה, ציור וריקי...אין טעם להמשיך עוד). 10. מאכל אהוב - אין. לא מסוגלת לאכול מאכל אחד, פעמיים באותו שבוע. (אוהבת כמעט הכל). 11. הסטייה שלי - כשאני נוהגת, אני סוטה לצד שמאל, יותר מאשר ימין. (לכן, כאשר שריקי ואני באותה מכונית, היא נוהגת, ואני מקטרת ומעירה לה). פעם, זרקה אותי מהמכונית, וחיפשה אותי אח"כ 3 שעות. מאז, למדתי לספור עד עשר, בטרם מעירה. 12. אני מאוד אוהבת - אסתטיקה ויופי. 13. הייתי רוצה לגור - בירושלים, לשנה אחת בלבד, איך שאני ומבלי להתחפש, ואח"כ לחזור לחיפה. 14. על מה אני מוכנה להתפשר - בד"כ מתפשרת. (על מה אני לא מוכנה להתפשר? השאלה לא נשאלה, ולא מנדבת תשובה). 15. איך אני נרגעת - ......? כאשר ריקי מפתה אותי, אני מיד רגועה ונמסה בזרועותיה. 16. על מה אי אפשר לסלוח? - שאלה קשה. כי בד"כ אני סלחנית מטבעי. אבל, לא אסלח לעולם על "השואה". 17. מה עובר לי בראש - שאלה שטותית. כל הזמן עוברים לי דברים בראש. 18. אני טיפוס של - שעות השחר המוקדמות. בודקת כי ריקי ישנה ורגועה, עוברת לחדרה של נועה הקטנה. אלה השעות שלי, כי אני יודעת שמצפה לנו, עוד יום טוב. אלה שעות, בהן אני מציירת, שעות בהן אני עם עצמי. 19. מה מאפיין אותי - טיפוח הגוף. (אובבסבית). 20. כמה פעמים ספרתי עד עשר - מכירה את כוונת השיר, כמה פעמים ספרתי עד עשר ושום דבר לא קרה. אני כן סופרת עד עשר, לפני שאני מגיבה. לטוב ולרע. סופרת די הרבה. רמזתי על כך, בתשובה 11. השעה המיוחדת, עשתה לי את זה, לכן עניתי. בייייייייי

פאמקי

New member
זיקו...

היי, שמחה מאוד שעמדת בהבטחתך
. גם אם אתה לא "שייך" (לסבית), אתה תמיד רצוי כאן! ולמי שלא מבינה ושואלת, זיקו הוא מנהל פורום "דובים גאים". ומהמעט שהכרתי- איש מקסים ובזוגיות, שנראה, שכדאי לנו ללמוד ממנה דבר או שניים. ובקשר לשאלון- תודה, תודה! בטוחה שתהיה הענות. אחרי שינה קצרה (אני אחרי משמרת של 24 שעות) מבטיחה לענות בעצמי. זיקו, תבוא עוד! בבקשה.

oshkoshi

New member
אם כבר ביקשת...

מאוד הייתי רוצה לענות על השאלון אבל................ אין לי תשובות חד משמעיות. רק על השאלון הזה אפשר להגיש עבודה באוניברסיטה אז ............הפעם אמנע פעם הבאה אשתדל לענות ..
(כן כן תמיד חייבת להיות שונה

שרשור הכרותי.. אהבתי!

1 המילה האהובה עלי? - את צודקת! 2. באיזה תחום אני עובד? שירות לקוחות אגרסיבי... 3 מה מדליק אותי ? אנשים טובים! 4 מה דוחה אותי? שקרנים.. 5 ריח שאני אוהב במיוחד? הבושם שלה, אבל רק עליה.. 6 החלום שלי? לחזור אחורה בזמן עם כל התובנות של היום.. 7 איפה לדעתי אנחנו בעוד 10 שנים ? באותו מקום בפליאה עמוקה על איך השנים חלפו כ"כ מהר... 8 צבע שאני אוהב? בעיקר כחול.. 9 התחביבים שלי ? אם היה לי זמן, בטח הייתי מוצאת לפחות אחד.. 10 מאכל אהוב שלי ? האוכל של אמא - הכל! 11 הסטייה שלי ? (הכל בעיניי המתבונן..) - לא מגלה.. 12 אני מאד אוהב ? - עומק.. 13 הייתי מאד רוצה לגור ? - בצפון הכי רחוק שאפשר... 14 על מה אני מוכן להתפשר ? - באהבה כמעט על הכל.. 15 איך אני נרגע ? - "סיור חופים" 16 על מה אי אפשר לסלוח ? - כל דבר שקורה באופן סידרתי.. 17 מה עובר לי בראש ? - חיים חדשים.. 18 אני טיפוס של ? - תן לי אושר ולא אתלונן על השאר.. 19 מה שמאפיין אותי הוא ? - קשה להגדיר... 20 כמה פעמים ספרתי עד 10 ? ושום דבר לא קרה???? מלא! סופ"ש נעים!

פאמקי

New member
ועכשיו אני... (כי ההיא הלכה...)

איזו הענות... ראיתן גבר התעוררתן? לא הפריע לאף אחת שהשאלון כתוב בלשון זכר?? היכן הפמניסטיות מבינכן? 1. המילה האהובה עלי? לחבור, אושנת (לא, זו לא טעות!) ו... מייצ'
2. באיזה תחום אני עובדת? הדרכה 3 מה מדליק אותי ? ציניות חביבה, חוכמה ושיער קצוץ, קצוץ, קצוץ... 4 מה דוחה אותי? ג'וקים (ועוד יותר כשהורגים אותם), ושלא שוטפים ידיים אחרי יציאה משירותים (סאן, חיפשת את ה OCD והפולניות? הנה מצאת!) 5 ריח שאני אוהבת במיוחד? מסק אוייל 6 החלום שלי? להקים בית לכלבים נטושים 7 איפה לדעתי אנחנו בעוד 10 שנים ? אין לי שמץ 8 צבע שאני אוהבת? גאווה?
בעיקר סגול ואדום (לא ביחד)
9 התחביבים שלי ? אינטרנט, טיפול בבעלי חיים וקריאה... סתם, סתם. אני לא קוראת להנאתי 10 מאכל אהוב שלי ? מה שמבשלים לי וארטיק 11 הסטייה שלי ? (הכל בעיניי המתבונן..)? שילוב של תשובה 3 ו 5- קרחת מריחה ממסק אוייל
12 אני מאד אוהבת ? לאהוב 13 הייתי מאד רוצה לגור ? היכן שאני גרה 14 על מה אני מוכנה להתפשר ? הרבה דברים. ועל הרבה לא. 15 איך אני נרגעת ? מוסיקה, חיבוק 16 על מה אי אפשר לסלוח ? על הכל אפשר בפעם הראשונה... השאלה אם מוכנים ללמוד ולגדול מזה 17 מה עובר לי בראש ? דייט או לא דייט (חחח- בלי לחץ
)
18 אני טיפוס של ? לילה. ללא ספק. 19 מה שמאפיין אותי הוא ? רגישות 20 כמה פעמים ספרתי עד 10 ? בכל הפעמים שניצחתי את ה"בטן".

ז י ק ו

New member
גמאני !!!

1 המילה האהובה עלי? תקפוץ לקפה? 2. באיזה תחום אני עובד? תקשורת ופרסום 3 מה מדליק אותי ? סקן של גבר 4 מה דוחה אותי? נזלת 5 ריח שאני אוהב במיוחד? עוגת גבינה שיצאה מהתנור 6 החלום שלי? לרדת מהארץ (עובד על זה..) 7 איפה לדעתי אנחנו בעוד 10 שנים ? לא יודע, אני מעדיף לחשוב חודש קדימה.. ולא שנים קדימה.. 8 צבע שאני אוהב? כחול ואדום 9 התחביבים שלי ? פיסול, ויטראז', לבשל, לישון 10 מאכל אהוב שלי ? במבה עם דיאט קולה 11 הסטייה שלי ? (הכל בעיניי המתבונן..)יש לי אוסף של למעלה מ-30 דובים מכל העולם 12 אני מאד אוהב ? יש הרבה.. BEARS, את בעלי, ים, לישון עם פוך ומזגן בפול 13 הייתי מאד רוצה לגור ? שוויץ ? לא יודע.. נשמע שדיי שקט שם 14 על מה אני מוכן להתפשר ? אני טיפוס דיי פשרן מטבעי.. אז כנראה שכל הכל.. 15 איך אני נרגע ? הולך לים לבד, יוצא לקניות, דוש במים קרים 16 על מה אי אפשר לסלוח ? שקר, חוסר אמינות 17 מה עובר לי בראש ?על מה חשבתי שכתבתי את ההודעה הזאת עם 20 השאלות האלו ?! 18 אני טיפוס של ? לילה, סופ"ש, אהבה 19 מה שמאפיין אותי הוא ? רגישות, נאמנות, מגניבות 20 כמה פעמים ספרתי עד 10 ?לפחות 10 פעמים ביום

ועכשיו אני

המילה האהובה עלי? - שפירית 2. באיזה תחום אני עובד? - רכש ויבוא 3 מה מדליק אותי ? רוך 4 מה דוחה אותי? שקרנים 5 ריח שאני אוהב במיוחד? של אפייה 6 החלום שלי? לפרסם משהו שכתבתי 7 איפה לדעתי אנחנו בעוד 10 שנים ? לאן שיובילו אותי החיים 8 צבע שאני אוהב? אפור 9 התחביבים שלי ? קריאה כתיבה וצילום 10 מאכל אהוב שלי ? סיני 11 הסטייה שלי ? (הכל בעיניי המתבונן..) חסוי 12 אני מאד אוהב ? אומנות 13 הייתי מאד רוצה לגור ? בגליל 14 על מה אני מוכן להתפשר ? אין לי תשובה כרגע 15 איך אני נרגע ? צילום 16 על מה אי אפשר לסלוח ? אלימות 17 מה עובר לי בראש ?שאני צריכה שקט לעצמי 18 אני טיפוס של ? בית 19 מה שמאפיין אותי הוא ? שקט 20 כמה פעמים ספרתי עד 10 ? ושום דבר לא קרה

למעלה