לא אוהבת, אבל בשעה הטובה לא נורא.
בוקר טוב! 1. המילה האהובה עלי - ריקי, ריקוש, ריקה, ריקושטה (הכל מילה אחת). 2. באיזה תחום אני עובדת - עיצוב פנים. (אסתטיקה). 3. מה מדליק אותי - ריקי זוגתי ואני, משחקות יחד עם הילדה נועה. והיא צוחקת לשתינו, צחוק ענק ומתגלגל. (נועה, אחותה הקטנה של ריקי, אשר למעלה מחמש שנים, היא אתנו. לא כאן המקום לפרט). 4. מה דוחה אותי - אישה מרושלת בהופעתה החיצונית. 5. ריח שאני אוהבת - הריחות העולים מגופה של ריקי אשתי. 6. החלום שלי - ריקי ואני בתוך מכונית, עומדות ומכריזות בתוך "מאה שערים" שאנחנו מסוללות, (לסביות) והם זורקים עלינו פרחים. (אני יודעת שזה רק חלום, אבל בחולומות כמו באגדות, הכל יכול לקרות). 7. איפה לדעתי אנחנו בעוד 10 שנים - לא מתנבאת, הנבואה ניתנה לשוטים. 8. צבע שאני אוהבת - התאמות הצבעים לבני האדם. לי, מתאים צבע סגול, ולריקי צבע לבן. (הייתי תומכת אם צבעי דגלי ישראל, היו מתחלפים, לסגול ולבן. הסגול במקום הכחול). 9. התחביבים - יש לי הרבה תחביבים. (שחיה, ציור וריקי...אין טעם להמשיך עוד). 10. מאכל אהוב - אין. לא מסוגלת לאכול מאכל אחד, פעמיים באותו שבוע. (אוהבת כמעט הכל). 11. הסטייה שלי - כשאני נוהגת, אני סוטה לצד שמאל, יותר מאשר ימין. (לכן, כאשר שריקי ואני באותה מכונית, היא נוהגת, ואני מקטרת ומעירה לה). פעם, זרקה אותי מהמכונית, וחיפשה אותי אח"כ 3 שעות. מאז, למדתי לספור עד עשר, בטרם מעירה. 12. אני מאוד אוהבת - אסתטיקה ויופי. 13. הייתי רוצה לגור - בירושלים, לשנה אחת בלבד, איך שאני ומבלי להתחפש, ואח"כ לחזור לחיפה. 14. על מה אני מוכנה להתפשר - בד"כ מתפשרת. (על מה אני לא מוכנה להתפשר? השאלה לא נשאלה, ולא מנדבת תשובה). 15. איך אני נרגעת - ......? כאשר ריקי מפתה אותי, אני מיד רגועה ונמסה בזרועותיה. 16. על מה אי אפשר לסלוח? - שאלה קשה. כי בד"כ אני סלחנית מטבעי. אבל, לא אסלח לעולם על "השואה". 17. מה עובר לי בראש - שאלה שטותית. כל הזמן עוברים לי דברים בראש. 18. אני טיפוס של - שעות השחר המוקדמות. בודקת כי ריקי ישנה ורגועה, עוברת לחדרה של נועה הקטנה. אלה השעות שלי, כי אני יודעת שמצפה לנו, עוד יום טוב. אלה שעות, בהן אני מציירת, שעות בהן אני עם עצמי. 19. מה מאפיין אותי - טיפוח הגוף. (אובבסבית). 20. כמה פעמים ספרתי עד עשר - מכירה את כוונת השיר, כמה פעמים ספרתי עד עשר ושום דבר לא קרה. אני כן סופרת עד עשר, לפני שאני מגיבה. לטוב ולרע. סופרת די הרבה. רמזתי על כך, בתשובה 11. השעה המיוחדת, עשתה לי את זה, לכן עניתי. בייייייייי