היי .....

sapir aloud555

New member
היי ......./images/Emo3.gif

הייי אני חדשה............ ו........ אני יודעת שזה קצת טיפשי אבל....-> אני מכירה את הלהקה הזו מאתמול! (בזכות רם...)......חחחחחחח
......... נכנסתי לפורום כדי לומר שיש להם שירים מדהימים! במיוחד אהבתי את Plug In Baby......... ואת Time is running out ו....-Thoughts Of A Dying Atheist וזהו.................... ו.... בעצם., אני מכירה את הלהקה מאתמול... אז מישהו יכול לתת לי קצת מידע עליהם???!

gloria23

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אני דורית..ונכון, יש להם שירים מדהימים! יש קצת רקע על מיוז במאמר שהכין dark muse תקראי, זה אחלה מאמר! וברוכה הבאה

sapir aloud555

New member
דורית...

קראתי את המאמר ממזמן אבל לא הוספתי לך תגובה... הנה-- dark muse הכין מאמר נפלא על מיוז! אבל הוא -פירט המון על השירים, אני רוצה לדעת קצת יותר על הלהקה... אז אם תוכלי לעזור לי.... ותודה!

NiKi†a

New member
ברוכית הבאית!../images/Emo141.gif

באמת יש להם שירים מדהימים, כי אז לא היינו פה
מקווה שתמשיכי לשמוע מיוז

sapir aloud555

New member
כן אמשיך לשמוע

אבל יש רק להקה אחת ויחידה שאני באמת אוהבת... אבל אם תמליצו לי על עד שירים עם קצב, אז אולי אני אמשיך לשמוע מיוז.. יש לי רק 4 שירים שלהם... אז אני לא כל כך מעריצה.....

NiKi†a

New member
אני ממליצה להתחלה גם על-

Bliss New Born Cave Butterflies and Hurricanes Sunburn תנסי, תגידי אם את אוהבת

ramoni

New member
ספיר........ ברוכה הבאה

וואלה עשית לי טוב על הלב קודם כל תדעי שTime is runing out וTIRO זה אותו דבר, רק קיצור דרך. תמצאי עליהם כמובן הרבה חומר באתר השראלי הרשמי שלהם, שהפסיק להתעדכן מכיוון שמנהל האתר באוסטרליה כרגע. מקווה שתשארי... ואני לא יודע איך להגיד לך את זה, את צריכה מלא סבלנות בשביל להכנס לשאר השירים של מיוז, רובם אפלים או כבדים, או שקטים כמו Unintended השירים שנתתי לך הם החלק המתקתק" שלהם. אז יש גם את Butterflies & hurricans' שיזכיר טיפה את הלהיטים שנתתי לך

ramoni

New member
כמובן קישור......

www.hulllabaloo.up.co.il וגירלס אלואוד|כתר
אני גם מאוד אוהב את White Lies וgirls alowed

sapir aloud555

New member
../images/Emo8.gif

טוב אני אכנס קצת יותר מאוחר לאתר שלהם... ותודה על ההודעה הקודמת... ו... טוב שנזכרת בלהקה שלי.... נכון צודק שירים יפיםםם אבל אני ממליצה על כל האלבום... למרות שזה לא כל כך יתאים לסאונדים של מיוז... אבל זה בסדר... ו... אמרתי לך שאם אני אוהב את השירים שלהם אני ארשם לכאן- הבטחתי- קיימתי! (אוי, ואם כבר אמרת שהשירים שלהם בשקט או בסגנון אפל או כבד.. אז לא נראה לי שאני אתחבר כל כך לשירים שלהם... - קח לדוגמא את girls allowed זה שיר עם המון שמחה וקצב, אני אוהבת סגנון כזה.. חבל שאין להם עוד שירים בסגנון של Plug In Baby...) ו... אני אנסה את השיר שהמצלת לי-Butterflies & hurricans' ואני אגיד לך מה אני חושבת... טוב ביי אני אוסיף תגובה לאחר שאשמע את השיר!

ramoni

New member
אני בטוח שתהבי...../images/Emo8.gif

למרות שספק אם תתחברי לשאר השירים אבל הם ישאירו לך טעם של עוד, ואת תרצי לשמוע גם שירים אחרים שלהם.. אם את רוצה לשמוע על מיוז אז ככה.. בראשית ברא אלוהים את השמיים וארץ על פני תהום תם תם תם נדלג... או הנה, נער בן 13 בשם מאתיו בלאמי שלמד פסנתר וקלידים בעצמו, התחבר למתופף כריס ווסטנהולם, שהכיר בית ספר למוזיקה בו למדו, אשר נמצא בעיירה בדבון שמדרום ללונדון. הם החליטו להקים להקת ב"ס, וכדי להתחרות בגל הלהקות נערים שפקד את המקום, הם מצאו והחליפו המון אנשים ובסוף מצאו את דומיניק הווארד, שלמד איתם באותה מגמה והיה כיתה מעליהם... אז הם חברו אליו, וצרפו אותו ללהקה בתור מתופף (כריס עשה הסבה לבאס). שם הלהקה נקרא אזGothic Plague שהתחלף לPenalty fixed שהתחלף לRocket Baby Dolls. בסוף הם החליטו לקרוא לעצמם מיוז. לאחר nשסימו את לימודיהם עם הצלחה ומורשת מוזיקלית, הם התלבטו עם להתחיל ללמוד בגולג'(היו להם מלגות) או להתמקד בלהקה, לבסוף הם בחרו באפשרות השניה, כלהקת קאוורס שמנגנת בעיקר מוזיקת שנות ה80 בן לבין כדי לממן את הציוד שלהם, הם עבדו בכל מיני עבודות מזדמנות ( מאתיו- מוכר ציורים , דום- מחשבים, כריס - ברמן:-|) גם כדי לממן סגריות ואלכוהול, המון אלכוהול.... הנסיונות להתפרסם עלו בתוהו, אבל לא אבדו את האמונה שלהם, זאת התקופה שבא הם החלו ליצור חומרים מקורים, ולקבל את הצליל היחודי שלהם.. בעוד שבאותה תקופה התחיל הגל הפורה של להקות הבריטפופ של אמצע שנות ה90, הם החליטו ללכת נגד הזרם וליצור מוזיקה משלהם שהיה מבוסס על המוסיקה הפסיכודאלית של להקת רדיוהד , עם הגיטרות האפלות של נירונה. לבסוף גילה אותם מגלה כשרונות באיזה פאב והוא המליץ להם לנסות את מזלם מעבר לים, בארה"ב. הם שלחו לשם שלחו את האיפיmusclemuseum שהקנה להם כרטיס כניסה לפסטיבל מפורסם, שהוגדר כציון דרך בשבילם, המבקרים שבחו אותם על הביצוע והתאטרליות שלהם(בן היתר גם על שבירת ציוד יקר ערך) עד שלבסוף הם הוחתמו בחברת הענק Mavericks" בבעלות מדונה. כך שהם הוציאו את "showbiz"' האלבום הראשון שלהם שלמרות הבקורות הגורסות אותו כ"חיקוי רדיוהדי", הוא גם זכה לביקורות מחמיאות ביותר, הן בגלל הווקליות הוירטואוזית של הסולן מאתיו, והן על המלל שכתב. האלבום קבל הדים בעיקר מכיוונה של יפן והוא נמכר היטב גם באירופה. שוחררו ממנו הסינגלים musclemuseum,sunburn,cave, unintanded(שהצליח מאוד אצלנו) וUno. על רקע יציאת האלבום הם יצאו לסיבוב ההופעות הראשון שלהם, בנוסף שהם החלו לעבוד על אלבומם העתיד לצאת בשנת 2000 בשם: Origin of symetery, שהניב מתוכו את הלהיטים: plug in baby, new born, citizen earlies,feeling good, bliss וhypermusic. האלבום שיצא דרך הליבל "משרום" הוגדר אצל המבקרים כיצירת מופת, והוא נמכר בכל העולם מעל מיליון וחצי עותקים, הצליל שלו קיבל מפנה משמעותי מכל הבחינות מאלבומם הראשון. אפשר להגדיר את המוסיקה כרוק אלטרנטיבי עם טאץ אלקטרוני, שכלל בתוכו המון מוטיבים של מוסיקה קלאסית. הם יצאו לסיבוב הופעות שני ברחבי העולם, וכלל בתוכו את רגע השיא שלהם: ההופעה בפסטיבל רדינג בפני 120 אלף איש, והם משכו שם את מירב תשומת הלב של הקהל, משאר הלהקות שהופיעו שמה, ובססו את עצמם כלהקה מן הדרג העליון, ולא להקת שוליים. כך גם הוצאה ממנה התוית: "חיקוי רדיוהדי" לאחר משסימו את סיבוב ההופעות הם לקחו הפסקה של שנה, ובמקביל להוצאת אלבום B-Side/הופעה בשם hulllabaloo, הם עבדו על אלבומם השלישי ,אשר תוכנן להיות אלבום עליז , אבל הרקע על המלחמה בעירק, הוא הפך להיות יותר קודר ועצוב ממה שאמור היה להיות. התוצאה היא : absolution" שהניב את הלהיטים Time is runing out, hysteria, butterfleis & hurricans וstockholm sydrome(ועוד כמה בדרך..) האלבום הגיע לשיאים חדשים של מכירות מבחינתם (נכון להיום מעל 2 מיליון) , כך שבהחלט אפשר להדגיש שמיוז עברו את "משבר האלבום השלישי". היו מבקרים שכתבו על כך שהם אבדו את היחודיות ברפטואר שלהם, ובכך מסתמנת דרך שלהם לפרוץ למיינסטרים, שבהחלט מורגש בשיר Time is runing out. אבל האלבום דורג ראשון בבריטניה למשך שבוע ימים, ובצרפת דורד ראשון למשך 3 שבועות!! יחד עם הצלחה של הסינגלים, הפכו אותו לאלבום שהצליח אף יותר מקודמו. כך גם סיבוב ההופעות העולמי שלהם (שכרגע נמצא בפסק זמן, עקב צילומים לקליפ חדש).

sapir aloud555

New member
תודה!

אוקי אז אני יודעת קצת יותר על מיוז ...(כיאילו שידעתי קודם משהו...חחחחחחחחחח) ו... אני מורידה עכשיו את השיר שאמרת לי ... רק שיש לי משהו להגיד--- אני לא אוהבת להקות שנתקעות כל הזמן על אותו סגנון! אני מקווה שמיוז לא כך, כי יש שוני בין השירים שהמלצת לי... ונגיד כמה דוגמאות: דה ראסמוס- הם הוציאו את אין דה שאדוס שאהבתי נורא! ואח"כ התחלתי להוריד שירים שלהם, בהתחלה זה היה בסדר אבל לאט לאט כבר נמאס לי, רוב השירים שלהם נשמעים אותו דבר וזה סתם משעמם לשמוע אותם! ועוד דוגמא- גירלס אלאוד- יש להן המון שוני בשירים שלהם ובגלל זה אי אפשר להשתעמם! ויש להן גם המון סגנונות מוזיקה שונים ומגוונים, ולכן זאת הלהקה מס' 1 אצלי! אני לא חושבת שאשנה את גירלס אלאוד על מיוז אבל עדין השירים שאמרת לי נורא יפים ואני חייבת לנסות עוד! אז תודה על ההסבר ו... אני אכתוב תגובה אחרי שאני אשמע את השיר ואהההה יש לי שאלה! באיזה שנה בכלל הם התחילו את הקריירה במוזיקה???

ramoni

New member
יחחח נו אז למה את חושבת שהתחלתי

לשמוע אותן.... יש להם סגנונות מגונים ששואפים להגיע לקול קהל יעד אפילו לפרוגסיביסטים כמוני. ועוד שמדובר בפופ, הם היחידות שאני שומע כרגע ממוסיקת הפופ, נכון יש הרבה דעות קדומות על כל שזו לא מוסיקה אמיתית שיותר חשוב בה הזוהר, סטייל וכאלה, וגם הן דגלות על זה, אבל המוזיקה מאפילה על כל הגזרות המלבבות של שרלין וחברותיה.. טוב ואני לא מתביש בזה..... גם התחת שלי אומר שהוא לא מתביש... זהו
מיוז נוסדה ב1992, אבל היא התחילה לפעול ב1998.

sapir aloud555

New member
חחחח

טוב..... חחחחחחחחחחח יש לך משפטי מחץ.... והן לא בדיוק פופ- פופ זו המשמעות של מוזיקה פופולרית- מוכרת. בגלל שיש להן המון סגננות אז מכנים אותן כפופ בגלל שאין להם סגנון אחיד. נגיד מיוז היא רוק כי זו המוזיקה שלה וגירלס אלאוד עם המון סגנונות- כמו רוק, אלקטרוני, האוס, דאנס, אר' נבי, ועוד.... לכן הן מוגדרות כפופ. אבל אם תבדוק בדיסק שלהן, לפעמים כתוב רוק לפעמים כתוב פופ לפעמים שניהם ולפעמים כותבים את כל הסגנונות.! ודבר אחר--> הורדתי את השיר כבר כמה פעמים אבל אין שיר שומעים רק מוזיקה! אז מה אני אעשה כדי לשמוע אותו? יש לך אתר שאני יכולה לשמוע את השיר הזה?

למעלה