היי

פית אש

New member
היי ../images/Emo29.gif

שמי לילך ואני שרופה על השבט ראיתי את כל הפרקים ועכשיו אני כבר לא יכולה לחכות לעונה החדשה ולראות מה קורא עם אמבר והמטוסים. הדמויות האהובות עליי הם סלין, פרייד, קלואי ומיי. אני לא מסוגלת לשנות אף אחד שם כי היו לכולם שם חיים קשים וזהו מקווה להיות חלק מהפורום שלכם לילך

סמייילי

New member
ברוכה הבאה!

לך ולכל החברים החדשים!!! קודם כל, ברוכים הבאים לפורום! יש לנו כמה כלליפ פצפונים: - שמים אזהרת ספוילר בנושא של הודעה שמכילה מידע על פרק שלא שודר (כולל עונה 3) - אסור לפרסם תכנים לא חוקיים- פגיעה בזכויות יוצרים של הסדרה (הורדות פרקים) ו....זהו!! אני מקווה שכולכם תהיו חלק פעיל בפורום!!

אמבר 13

New member
ברוכה הבאה

הדמויות האהובות עליי הם ממש שונים משלך: ג´ק אלי אמבר בריי טרודי זאנדרה לקס טאי סאן והשנואות הם: דני ואבוני, וכמובן סלין. (סורי) מקווה שתהני

NeMy

New member
שוב?.. אשטח את דמויותיי:

אוהבת: אבוני המלכה, אהמ.. אבוני.. ו.. אררר.. קייסי.. שונאת: דני, וסלין.. ממש ממש נגד סלין.. וכל השאר - נייטרלי למדי..

פית אש

New member
מה יש לכם נגד סלין ../images/Emo29.gif

נכון שיש לה קצת בעיות אבל היא כזו חמודה ושיש לה הרבה מה להציע לשבט היא פשוט לא בוטחת באצמה. שלכם לילך נ.ב. סורי על זה שאברתי על חוק מספר 2 אני פשוט לא ידעתי עם ראיתם את כל העוניות ששודרו בשנה שעברה או לו זה אל אקרה שוב

למעלה