היי

עידן MC1

New member
היי ../images/Emo24.gif

שלום, שמי עידן, עמיר הוא הזמר האהוב עליי. האמת, שאני ממש רוצה להחמיא לו, אבל כל מילה טובה שלי עליו תישמע ממש קטנה ליד מה שהבן אדם הזה באמת, הוא מלאך, שליח ה', לא יודע איך להגדיר אותו, מה שבטוח הוא עמיר הוא הטוב מכולם. אני גר בנתניה, וראיתי בלוח ההופעות שיש לו ב 18.1.07 הופעה בהיכל התרבות בנתניה, ובע"ה אני אלך, היום אני קונה כרטיס לי ולחבר. רציתי לדעת האם מותר להביא מצלמה ולצלם והאם יש עוד מישהו מהפורום כאן שמגיע להופעה בנתניה? רק שמחות, אשריכם.

אפשר

להביא מצלמה ולצלם תמונות. אי אפשר להביא מצלמת וידיאו ולהסריט... תהנה בהופעה

עידן MC1

New member
כמובן..

התכוונתי לצלם תמונות, אני מודע לכך שלהסריט אסור, אבל לא הייתי בטוח בקשר לתמונות, תודה על התשובה. :)

הייי-בבקשה תקראו ותפרגנו-חשוב ../images/Emo9.gif

גם אני מאוד אוהבת את עמיר הבנאדם וברור שאת עמיר הזמר, גם אני חושבת כמוך שעמיר הוא מין רב, גורו, מישהו שכיף ללכת אחריו ואחרי הדרך שבה הוא מכוון בשיריו (לפחות מאיך שאני רואה את זה), אולי זה נשמע ילדותי מדי אבל בשבילי הוא ממש מורה לחיים ונדמה לי שכבר כתבתי את זה איפשהו פה בפורום אבל לא נורא, אכתוב שוב, אבל מהיום שהתוודעתי לעמיר ושיריו ממש נהייתי בנאדם אחר, טוב יותר יש לציין והכל בזכותו. בכל מקרה, רציתי לספר משהו חשוב: לפני כשבוע שלחתי מייל לעמיר וביקשתי ממנו שיעשה משהו למען מישהו שמאוד חשוב לי, בין היתר כתבתי כל מה שעל ליבי בכל הנוגע לעמיר בניון האיש והזמר, לא קיבלתי תגובה כשבוע, והיה לי קצת עצוב, ביום חמישי האחרון, ישבתי לי במשרד כהרגלי, ופתאום שיחת טלפון חסויה, מהעבר השני נשמע קול ביישני ועדין והבחור מצד השני הזדהה כעמיר......(שאלתי - מי אתה? והוא אמר עמיר, אמרתי-מי? והוא ענה - עמיר בניון) אני לא צריכה לנסות לתאר לכם את הצרחה שהוא קיבל לאוזן (ויש לציין כי הייתי עדינה) ואז השיחה זרמה לה כ-20 דקות הכי נעימות וכיפיות ומרגיעות שהיו לי אי פעם בכל השנים שאני חיה (ותאמינו לי, יחסית לרובכם - אני חיה הרבה שנים
), הוא היה אדיב, עזר, כמו שהוא יודע לעשות ואני רוצה להגיד לכם, שהוא אחד האנשים הכי צנועים שהכרתי מימיי ואני שמחה ומאושרת שזכיתי לשיחת הטלפון הזו, לאנרגיות האלו, אני עד עכשיו לא יכולה להפסיק לחייך - עמיר - עשית לי את השנה (כפי שאמרתי לך בשיחת הטלפון) והרבה הרבה תודה אשריך ואשריכם כולכם. אז בבקשה - פרגנו לעמיר........ בשורות טובות ושב"ש לכולם

אושיק512

New member
היי גילי

אני ממש שמחה בשבילך...איזה מזל גדול...היה לך...אין ספק שלעוד הרבה אנשים זה היה מחמם את הלב,שיחה מעמיר בניון

היי אושיק...../images/Emo13.gif

נכון, היה לי מזל גדול מאוד, תני לי לציין כי זו לא הפעם הראשונה שעמיר מתקשר.......זו הפעם הראשונה שיש לי מזל לענות (בפעם הקודמת לא הייתי זמינה - נכון ורד/מישמיש???) בכל אופן, אני מאמינה שכל מי שכותב לו דברים משמעותיים ונותן לו סיבה טובה להתקשר הוא בהחלט עושה זאת ו"יורד אל העם"..........זו אחת הסיבות שאני אוהבת אותו נורא, ואני בטוחה שבכל בעיה שאי פעם תהיה לי (לכולנו) ואני אזדקק לתמיכתו - הוא יהיה שם - הוא הוכיח את עצמו עכשיו ויוכיח את עצמו עוד הרבה. חזק ואמץ עמיר, אוהבים אותך

אושיק512

New member
גילי...

את ממש ברת מזל...מה אומר...אני גם כתבתי לו מייל אבל ממש ממזמן...אך לא קיבלתי תשובה....כנראה שזה לא היה ממש חשוב... אני מבינה שאת גרה באילת...?

ועוד דבר חשוב עידן...

אם יש לך מצלמה דיגיטלית שמצלמת קטעי וידאו אתה יכול להכניס ולצלם קטעים משירים

למעלה