היי..

סנדי20

New member
היי..../images/Emo24.gif

שלום לכולם!! אני רציתי להתייעץ איתכם.. לפני כ-3 שנים התחלתי ללמוד סלסה במועדון הפוקוס ומשום מה הפסקתי והיום אני מאוד רוצה לחזור לזה הבעיה שאני גרה במודיעין ואין לי רכב כרגע ויש לי קצת בעיה לחזור מת"א בשעות שבדרך-כלל הכל מסתיים וגם אם כן זה להגיע רק לשיעור עצמו,ז"א לפספס את המסיבה אחר כך שזה כל הכיף וזה באסה.. אז מישהו יודע אולי על מקומות באיזור שלי,או אם יש פה גם מישהו/י מהאיזור שלי שבא לו להתארגן וללכת ביחד אז בכיף.. דבר נוסף,זה פאדיחה ללכת לבד?כי חברות שלי יצאו קצת פארשיות ואין לי כל כך פרטנרים ללכת איתם.. תודה לעונים!! סנדי.

amits6

New member
מניסיון של הרבה זמן בסלסה

זה בכלל לא נורא להגיע לבד. הרבה בנות ובנים מגיעים לבד ואפילו יותר קל להכיר. ולאחר כמה פעמים את תרגישי בבית כי תכירי אנשים ויהיה לך כיף להגיע בלי שום קשר לאנשים שמגיעים איתך. גם ככה לרוב את בתוך עצמך במועדונים ורוקדת עם אחרים ורק במקרה את פוגשת את החברות במהלך הערב. בכל מקרה שזה לא יהיה המחסום שלך בקשר ללהגיע או לא.

Kola86

New member
אני מאזור ת"א, וגם די לבד בעניין

הבנתי שהפווס נסגר.. גם אני כמוך התחלתי שם בגלל חבר שהיה ומאז שנפדנו זהו.. אני מתה להמשיך וגם אותו סיפור, אין לי עם מי לכת.. אז אם בא לך את יכולה לבוא ונלך יחד ומקסימום אחר כך תשארי אצלי או משהו. ולפני שאת נבהלת: *אני לא לסבית, וזו לא הצעה מגונה... *אני גם לא איזה מטורף בן 70 שמתחזה לבחורה... נכיר לפני, ברור *ואני גם לא איזה מחבל מתאבד שיפוצץ ת'צמו איך שתתקרבי אליו.. פשוט כתבתי לך כדי שתעני לי אם בכלל נראה לך הרעיון, אם כן אחר כך נסתדר כבר... מה את אומרת?? אני נטלי דרך אגב....

סנדי20

New member
היי נטלי../images/Emo140.gif

נשמע אחלה...אני אשמח. אני רוצה שתתחברי אלי למסנג'ר או טלפון..משהו..הבעיה שאני מפחדת לפרסם כאן בפורום. אז שלחתי לך מסר עם המסנג'ר אם לא קיבלת תעדכני אותי פה..

frankolatino

New member
במקום הפוקוס יש שני מקומות חדשים!!!

מועדון השואו נמצא בקיבוץ גלויות 46 ת"א שלישי ומוצ"ש לימוד: 21:00 לימוד סלסה בסגנון LA בכול הרמות 22:30 מסיבת סלסה עד השעות הקטנות. מועדון DNA ( מה שרואים בלרקוד עם כוכבים) נמצא במשכית 32 הרצליה פיתוח, בניין מרכזים 2000 קומה 1. ימים: שני וחמישי. לימוד: 21:00 לימוד סלסה בסגנון קובני( רואדה) בכול הרמות 22:30 מסיבת סלסה עד השעות הקטנות. בשני המקומות נמצאים: לטינו דל מונדו& האקדמיה הישראלית לסלסה. לימוד ואווירה ברמה אחרת... לפרטים נוספים: www.latino.co.il או 052-3700214 פרנקו.

Kola86

New member
היי סנדי..

שמעי, אין לי מושג איך להתחבר כרגע למסנג'ר כי יש לי קצת בעיה איחתו.. בוא בנתיים ונעביר מסרים עד שהבעיה תפתר אצלי... שבוע טוב שיהיה... נטלי.

למעלה