היי,

היי,../images/Emo24.gif

קוראים לי לי. רוכבת די הרבה שנים. היו לי קטנועים,והיום אני על GS,כבר שנתיים. אני רוצה להתקדם ממנו,אבל לא יודעת לאן. אני לא יודעת מה לבחור,אופנוע כביש,או שטח. אחרי מספר התאונות (הלא קטן) שהיו לי,אני קצת חוששת, מאופנועים כביש, הגדולים. מצד שני,להתחיל לקנות שוב את הציוד בשביל השטח,ולמצוא מי שיקנה ממני את הציוד של הכביש,קצת בעיה. אשמח אם תוכלו לעזור לי

Tolki

New member
לא חייבת למכור

אל תשכחי שגם אם את עוברת לאופנוע דו"ש או שטח, את תסעי איתו בכביש מדי פעם ולכן ציוד הכביש שלך יהיה שימושי. מה גם שאין טעם למכור אותו, אולי בעוד כמה חודשים/שנים תחזרי לאופנוע כביש.

sefushfushon

New member
דו"ש קטן / בינוני

לפני כמה שנים היו לי בדיוק את אותם ההתלבטויות ולאחר מספר חודשים על RF600 עברתי לדו"ש. כל ציוד הכביש עדיין בשימוש אבל צריך להשקיע קצת גם בציוד שטח, הפאן מובטח בסיכון הרבה יותר קטן ותמיד אפשר גם לבצע הסבה לסופרמוטו.

theshark

New member
לפני המעבר מומלץ מאוד

לעשות קורס אופנוען מאומן. אני מאמין שתמיד יש מה ללמוד ומה לשפר בשליטה באופנוע. מה גם שכתבת "אחרי מספר התאונות (הלא קטן) שהיו לי,אני קצת חוששת", בכדי להשיב את הביטחון, רצוי לשפר את מיומנות הרכיבה והשליטה באופנוע - במסגרת מסודרת ועם מדריך מיומן. יש לציין שכותב שורות אלה מדריך במרכז הישראלי לרכיבה מתקדמת.

Moo Moo

New member
"קוקי חיבוקי"? GS?

מזכיר איזה קוקי אחרת פה לא? העתיד מגלה לך R6 אדום שחור

למעלה