היי

O r a c l e

New member
היי../images/Emo210.gif

טוב אני נכנסתי לפה כמה פעמים, אבל רציתי להציג את עצמי כראוי (כי יש לי נטייה לעשות את זה בפורומים שאני חדש בהם ואשכרה מתכוון לכתוב יותר מהודעה בשנה). אני ליאור, בן 18 מגבעתיים. חייל בתזמורת צה"ל, מנגן בקלרינט 9 שנים. אוהב מוסיקה כמו את החיים. מכור למכושפות, אנג'ל, הישרדות, עקרות בית נואשות, נמלטים ולאחרונה כמובן גם לסטודיו 60. אני גולש בפורומים "אלאניס מוריסט" (מלכה ואין מה לעשות), "סדרות מציאות", "עקרות בית נואשות", ו-"אפקט הפחד". התחלתי להוריד את הסדרה אחרי שראיתי את מת'יו פרי אצל לנו ואחרי ששמעתי שבחים ערב אחד על הסדרה בערוץ E (זה כדור השינה הכי טוב שקיים, זה וערוץ הקניות.. תנסו את זה אם עדיין לא ניסיתם). חוץ מזה אני גם נהנה מספר טוב לפעמים.. אגב אני מציע שרשור התפקדות שיהיה אפשר גם להכיר אנשים. נעים מאוד ונתראה בהמשך
. אני הולך עכשיו לראות את הפרק האחרון שיצא וכניראה שיהיה לי מה להגיב עליו..

היי ליאור ../images/Emo13.gif

אני שמחה לראות שאתה מתכוון להמשיך לקרוא ולכתוב בפורום הזה! נהפוך את הפורום למקום שוקק חיים! אני אופיר, בת 15 מת"א [ואם כבר מדברים על מוזיקה, אני מנגנת על פסנתר, שרה ואוהבת מוזיקה בטירוף] כבר עשינו שרשור הכרות אאל"ט, אבל אפשר לפתוח אחד חדש אחרי שיצטרפו עוד כמה אנשים. אל תשכח לכתוב מה אתה חושב על הפרק האחרון!

Girl Afraid

New member
היי ליאור!

ברוך הבא! אני מאיה, בת 22 מחיפה. שמחים שאתה פה ומקווים שתשתלב בכיף. השרשור של 105 רק מחכה שתוסיף אליו את תובנותיך... ולגבי שרשור היכרות - מה שאופיר אמרה.

buffgirl

New member
ליאור!

ליאור הבלונדיני םע העיניים והכחולות והחבר של עופר
נעים לראות אותך כאן!

למעלה