היי

היי ../images/Emo2.gif

טוב אנלא פאקצה ולא כלום אני פשוט צריכה עזרה קטנה מהמומחים :) אני מתכננת להתחפש מחר לפאקצה ומכיוון שיש לי כמה שעות לארגן הכל אני צריכה משהו נורא מהיר אבל מושקע לתחפושת אז, איך אני מתחפשת לפאקצה? :) (בצורה הכי קיצונית אבל שידעו שזו פאקצה)

SubSonicMadness

New member
אוקיי

נעלי פלטפורמה שמוסיפות לך מטר שישים מינימום מיני וורדרד,אם לא וורוד,אז כל מיני זעיר שיש. (חובה לשים בוקסר או תחתון גדול,לא נעים כשמסתכלים)[לא אומר מניסיון או משהו,כן?] הרבה איפור מוגזם,בערך להראות כמו ליצן כזה לדבר בהרבה לייק שיואו דה וכסה כסה (כזה כזה). עגילים ענקיים מלפצתיים,נגיד הלף פייפ ענקיים. גוונים וורודים עם ספריי חמוד לשיער ונמ זהו בעצם תוסיפו

d00sh

New member
לק וורוד!!!11

חח את צריכה הרבה בגדים וורודים, אבל הבעיה היא שאם את לא פאקצה אין לך בגדים וורודים :/ לק זה אחד הדברים החשובים, ואל תשכחי ללעוס מסטיק כל היום! חצאית מיני מיני {רצוי מאודמאודמאוד בצבע ורוד} גופיה צמודה על מחשופים איפור ורוד

SubSonicMadness

New member
אחלה תיאור נתת לה

עכשיו הילדה תלך לביתספר ותחזור חולה כי עדיף שהיא תשים צעיף וזה יותר יחמם אותה מכל מה שרשום למעלה ^^ אבל בעצם כן זה מה שצריך לפקאצה וזה גם מה שצריך כדי לגרום לבנים שרואים אותך קצת בעיות בהליכה

למעלה