היי

Sith Master

New member
היי../images/Emo19.gif

היי, רק עכשיו נתקלתי בפורום הזה. אני דין, ואני אשמח להצטרף לפורום הזה שנראה לי כבר ממש כקהילה מוכרת עם אנשים שמכירים אחד את השני. אני אוהב רוק. לא כבד, אבל הטעם שלי מוזר (לא אוהב פינק פלויד), והיידע שלי מצומצם (חוץ מהנדריקס ולד זפלין הענקיים, לא שמעתי הרבה. קצת קלפטון, קצת משהו אחר. בחיים לדוגמא לא סיימתי שיר של מטאליקה). זהו, מקווה שתקבלו אותי יפה. יש לי שאלה\סקר. אני מניח שאתם לא אוהבים לענות לחדשים, כמו שאני לא אוהב לענות ישר לחדשים על שאלות טורדניות בפורומים שאני חלק מהקהילה בהם. גם בטח עשיתם כזה דיון אבל אני מבקש יפה וטורח להתנצל מראש, וגם אני מתכוון להיות חלק מהקהילה (אם תקבלו אותי) אז: מה לדעתכם הסולו גיטרה הטוב ביותר אי פעם
לדעתי stairway to heaven של לד. Lynard Skynard - Freebird זהו, תודה רבה

Sith Master

New member
אה כן...../images/Emo19.gif

לאחרונה... ממש חודשיים אחרונה התחלתי לגלות עד כמה נפלאה המוזיקה של בוב דילן ודייויד בואי שמגיל 7 שמעתי את השם ורק עכשיו טרחתי להקשיב לשירים... אמנם חור בהשכלה... אבל אני יליד 87'...

John LennonS

New member
שמתי לב שלא אמרו לך שלום

So, I am going to greet you! Hello Although I am not the most popular guy in the forum, I think we should incourage new people in it. By the way, Bob Dylan is a good choice...

giloni

New member
בגיל כזה וכבר סולו גיטרה?

יופי. יש לי בן יליד אותה שנה, וגם הוא קצת מתעניים במוסיקה, מטאלית בעיקר - לצערי, אבל הוא עובר עכשיו סדרת חינוך. ברוך הבא לפורום, ולמרות פער הגילאים, אני שמח שאתה שומע ונהנה ממוזיקה שאנשים זקנים כמוני שומעים. בעניין סולו הגיטרה, אני חושב שזו שאלה יפה ולגיטימית והרבה "דיו" נשפך על זה בפורמים אחרים של מוסיקה ברשת, ואולי גם כאן לפני שהצטרפתי. לדעתי הענייה, אבל המבוססת על הרבה מאד שמיעה מכל הכיוונים, אני מחזיק משני קטעי סולו גיטרה, פחות בגלל הוירטואוזיות ויותר בגלל הצמרמורת שהם מייצרים אצלי: 1. Steve Howe הגיטריסט של להקת Yes בקטע Soon מהאלבום Relayer 2. Steve Hackett הגיטריסט של להקת Genesis בקטע Firth of Fifth מהאלבום Selling England by the Pound שני הקטעים הם של להקות "רוק מתקדם", שניהם משנות השבעים ושני הגיטריסטים הנפלאים האלה, שעדיין ממשיכים ליצור, להקליט ולהופיע אפילו שתפו פעולה יחד בהרכב (לא ממש מוצלח למרות הציפיות) שנקרא GTR. מקווה שתגיע אליהם ותשמע, ותרגיש כמוני יקי

Sith Master

New member
תודה לכולם../images/Emo19.gif

גילוני, מוזיקה מטאלית, גות'ית וכל הזבל הזה אני ממש שונא... והוא גם בטח אוהב היפ הופ (או חברים שלו) והיפ הופ ישראלי (סבלימנל השולט והמגניב *ציניות*). שזה בכלל ח*א. ולסיום מילות השיר של סבלימנל: "יו אני סבלימנל סבלימנלי, אני מגניב, אני שולט, אני הכי טוב, יש גם אחד הצל שאני חייב להזכיר פעם אחת בכל שיר, אז תזכרו אני מגניב ותקנו מרצ'נדייז. יהההה"

ganooov

New member
יקי, האני: ../images/Emo13.gif

א. אין רע במטאל סטייל מטאליקה של שנות השמונים/תחילת התשעים, ועם להקות כמו ואן הלן והשבת השחורה
. ב. גם כאן נשפך המון דיו וירטואלי לגבי סולואי גיטרה, היה על זה את אחד מהשרשורים הגדולים ביותר בפורום, פשוט תחפשו
. ג. מותק, אל תכריח את הילד שלך לשמוע מוזיקה שהוא לא אוהב, אז הטעם שלו שונה משלך, מה רע פה?

גנוב יקר

אני לא יודע אם הדברים האחרונים שלך מכוונים אלי. אם כן, צר לי אבל בודאי שלא התכוונתי לצחוק על אף אחד והאמת שבת'רד הזה, גם לא עם אף אחד. פשוט סיפרתי לנער, שיש לי אחד כמוהו בבית, והוא לא שואל אותי איזה סולו גיטרה אני הכי אוהב, בינתיים. בעניין המטאל. כבוד כבוד, לא אוהב. מה לעשות? יקי

ganooov

New member
../images/Emo6.gif! ../images/Emo13.gif

כחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
. יקי יקירי, דברי האחרונים הם החתימה שלי!
מצטער אם חשבת שאני פוגע בך
. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.

Wonder goat

New member
קודם כל שם ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

גם לי קוראים דין שם גדול אה? ברוף הבא לפורום עם יש לך שאלות תפנה לדין שזה א ני ועם אתה דין אז אתה עז ואתה פשוט לא מודע לזה ברוך הבא!!!!!

ׂMoO

New member
חח אל תפחיד את הבנאדם../images/Emo70.gif

(רציתי להגיד "אל תפחיד את הילד", אבל אז נזכרתי שהוא גדול ממני בשנה
) ברוך הבא

ganooov

New member
ענק? ../images/Emo13.gif

בסך הכל שלוש אותיות
. נההה... אני כאן האדם היחיד עם שם בעל שלוש הברות
.

Jam Head

New member
אמממ...

ברוך הבא לפורום אגדות רוק ! בקשר לסקר שלך , זה די קשה לבחור סולו אחד או שניים , אבל - Led Zeppelin - Dazed and confused Pink Floyd - Dogs Deep Purple - Highway Star Jimi Hendrix - Purple Haze

למעלה