כברר**
E Eyal 1 2 3 New member 12/3/07 #13 כןןן!../images/Emo9.gif../images/Emo187.gif חח מהקורה?? איך בהוליווד??? עינת מוסרת ד"ש(מבלי ששאלתי אותה בכלל ...)
כןןן!../images/Emo9.gif../images/Emo187.gif חח מהקורה?? איך בהוליווד??? עינת מוסרת ד"ש(מבלי ששאלתי אותה בכלל ...)
M miaBaby New member 12/3/07 #18 חח אז ד''ש חזרה ... אלא אם כבר מסרת לה בלי לשאול אותי גם ואני לא בהוליווד אני בלוס אנג'לס, וסבבה בלוס אנג'לס...
חח אז ד''ש חזרה ... אלא אם כבר מסרת לה בלי לשאול אותי גם ואני לא בהוליווד אני בלוס אנג'לס, וסבבה בלוס אנג'לס...
ה הסמיילית New member 13/3/07 #27 הייי אני תמר בת 14 וחצי כיתה ט' מגן יבנה ואני ארביץ לכם אם בא לכם..( או בא לי) - הא? למה?
N NanyGosh New member 14/3/07 #29 שלום גם אני הגעתי לפה ממש לא מזמן. קוראים לי מתן (אני בחורה!!... אם יש חילוקי דיעות בגלל השם) ברוך הבא... מקווה שתהנה. נ.ב. - גם אני מקווה שיצא כבר SIMS 2 עונות.....!
שלום גם אני הגעתי לפה ממש לא מזמן. קוראים לי מתן (אני בחורה!!... אם יש חילוקי דיעות בגלל השם) ברוך הבא... מקווה שתהנה. נ.ב. - גם אני מקווה שיצא כבר SIMS 2 עונות.....!
E Eyal 1 2 3 New member 14/3/07 #32 היי../images/Emo13.gif../images/Emo187.gif חח המכות זה סתם בצחוק.. XD ויצא כבר סימס עונות .. יש לי אותו והוא ממש שווה!!
היי../images/Emo13.gif../images/Emo187.gif חח המכות זה סתם בצחוק.. XD ויצא כבר סימס עונות .. יש לי אותו והוא ממש שווה!!
א אוקיקי New member 15/3/07 #34 ברוכה הבאה! וכמו שכבר אמרו (גם אני אמרתי), הסימס 2 עונות יצא. ב-1.3 אם אני לא טועה. אני מחכה לספור. זה הולך להיות משחק כזה טוב
ברוכה הבאה! וכמו שכבר אמרו (גם אני אמרתי), הסימס 2 עונות יצא. ב-1.3 אם אני לא טועה. אני מחכה לספור. זה הולך להיות משחק כזה טוב