LOL:-
ת תינוקת מסטולה מחלב New member 5/1/04 #2 LOL../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif:-
LOL../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif:-
ת תינוקת מסטולה מחלב New member 5/1/04 #3 => רק לידיעתך זה לא היתה שאלה...אלא נקודה למחשבה...בעעעעעעעע (מוציאה לך לשון)
ת תינוקת מסטולה מחלב New member 5/1/04 #1 היי../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif אני תלמידת כיתה יא'... ונראה לי שהגעתי למקום הנכון... אני מאוד חושבת בזמן האחרון על העתיד שלי... מה אני יהיה בצבא ,מה אני יעשה אחרי הצבא ,מתיי אני אתחתן... ואיזה בית אבות יקחו אותי שאני יהיה בת 90+ (חחחח ציניות) קיצררר....זה המקום נכון לא טעיתי
היי../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif אני תלמידת כיתה יא'... ונראה לי שהגעתי למקום הנכון... אני מאוד חושבת בזמן האחרון על העתיד שלי... מה אני יהיה בצבא ,מה אני יעשה אחרי הצבא ,מתיי אני אתחתן... ואיזה בית אבות יקחו אותי שאני יהיה בת 90+ (חחחח ציניות) קיצררר....זה המקום נכון לא טעיתי