היי

N i C o L

New member
היי../images/Emo153.gif

*סוקלת את האיש הכחול* אוקייי, אז היי, אני אוריאן, יש לי כמה שאלות: 1. מישהו כאן שמתמצא בלהקת "נירוונה" יכול בבקשה להבהיר לי את הסיפור האמיתי של התאבדותו של קורט קוביין? כאילו, באיזו שנה, איך, ומה הסיפור של המתופף שהוא גם בפו פייטרס. 2. מישהו כאן מנגן על גיטרה או יש לו פשוט את התווים של השיר Zombie של the cranberries <אם ככה כותבים את השם שלהם!
תודה רבה זה מאד יעזור !

ganooov

New member
אמממ... ../images/Emo13.gif

א. זה לא המקום לשאלות על נירוונה, את תאלצי לפנות לפורום "גראנג´" ולשאול את זה שם (פורום נירוונה נסגר בסוף השבוע). ב. לכי לפורום "כלי נגינה ונגנים" ותבקשי את זה שם. כמו כן, יש במדור הקישורים של הפורום הנ"ל מספר קישורים לאתרים שיש בהם אקורדים וטאבים של שירים. להתראות.

niraf

New member
על אפו ועל חמתו

של גנווב, בגלל שאני בהחלט מאמינה שנירוונה היא אגדת רוק, ולא סתם, אלא אגדת הרוק האחרונה שאיתה מתו האגדות, אני אענה.:) 1. קורט קוביין דפק לעצמו כדור בראש באיזה מלון, הגופה שלו נמצאה ב8 באפריל 1994. דייב גרוהל המתופף, אין לי הרבה מה לומר עליו גם בגלל שלא ממש הבנתי מה את רוצה שנגיד עליו, וגם כי הוא סתם מעצבן. 2. אקורדים לזומבי - Em, C, G, D לא להקה הכי מתוחכמת.

Grimble Grumble

New member
את דעתי בנושא אתם כבר יודעים

1. גראנג´ זה סוג של רוק לא פחות מרוק כבד, רוק פסיכדלי או פאנק. 2. נירוונה היא אגדת גראנג´, כמו גם להקות כגון פרל ג´ם או סאונד גארדן 3. היות שגראנג´ זה רוק כמו שכולם יודעים, אגדות גראנג´ הן גם אגדות רוק

ganooov

New member
וגם את דעתי בנושא כולם יודעים. ../images/Emo13.gif

1. גראנג´ זה סוג של רוק שהתנתק מהרוק ה"רגיל" יותר (פסיכדליה, פרוג והארד רוק). 2. נירוונה היא אגדת גראנג´, כמו גם להקות כגון פרל ג´אם או סאונדגארדן. 3. היות שגראנג´ אינו רוק, אגדות גראנג´ אינן אגדות רוק.
.

DrunkGoat

New member
גראנג´ אינו רוק?

גראנג´ הוא זרם ברוק בדיוק כמו פאנק או מטאל. ואם על אגדות פאנק מדברים כאן, אז למה לא גראנג´? גם על אגדות מטאל, אפשר וצריך לדבר כאן. כמובן שאני לא אומר שצריך לדבר כאן על בלאק מטאל ודת´ מטאל, כי זה לא בדיוק רוק כבר, אבל סלח לי - אם הייתי נותן לך לשמוע שיר של פרל ג´אם לפני שהכרת אותם, או הכרת את הגראנג´ ומבקש ממך להגדיר לי אותם, היית אומר שהם הארד רוק. אם הייתי נותן לך שיר של נירוונה, היית אומר לי שהם פאנק. ואם הייתי נותן לך שיר של סאונדגרדן, היית אומר לי שהם סטונר רוק, או משו כזה, כי הם לא בדיוק מוגדרים, רק מה.. ההגדרה שלהם, בטוח כוללת את המילה רוק.

niraf

New member
../images/Emo45.gif

אגב, לדעתי סאונדגארדן להקה הרבה יותר טובה מנירוונה (ובטח שמפרל ג´אם) אבל זה לא משנה...

ganooov

New member
לא מדברים כאן על מטאל. ../images/Emo13.gif

לא מדברים כאן על פאנק. ולא מדברים כאן גראנג´. להקות ההבי מטאל היחידות שמדברים כאן על עליהן הן מקימות הזרם, ואז קראו להם הארד רוק (ואני מדבר על פייג´, הנדריקס וכדומה). אותו דבר לגבי הפאנק. אני לא נתתי שייפתח כאן שירשור שלא עוסק בלהקות פאנק שהן ממקימות הזרם (הראמונס למשל, מדברים עליהם כאן). ואני גם לא אתן שיידברו כאן על נירוונה, פרל ג´אם וסאונדגארדן (את סאונדגארדן אני מ-א-ו-ד אוהב, את נירוונה אני מחבב, ואת פרל ג´אם בקושי יצא לי לשמוע - ואת מה ששמעתי אהבתי. אני מנעתי שירשורים על להקות מטאל כמו מטאליקה, ולא משינאה של מטאליקה - זה פשוט לא המקום. אם לא הייתי מכיר את המושג גראנג´, הייתי מסווג את סאונד גארדן כהארד רוק מאוד כבד, וזה אכן מה שעשיתי כששמעתי אותם לראשונה לפני מספר שנים. מצד שני - אז לא ממש הבנתי במוזיקה
. בכל אופן, אין כאן מקום לדיונים על גראנג´, זהו.

למעלה