היי.....

• פותח הנושא 6565
  • פורסם בתאריך

6565

New member
היי......./images/Emo152.gif

טוב מה עוד אפשר להגיד... אני אלמוג אני בת 12 ואני אוהבת דרגון בול זי וג'י טי וכל מה שקשור.... טוב למה אין פה בנות?... אני רואה פה רק בנים...(כמה מפתיע..)

FireZeroX

New member
למה זה כזה מפתיע? אולי אני בן...

אבל היו בפורום הזה בנות, כמו זאתי, איך קוראים לה, שעזבה לפני חודש... וגם פעם לפני שהייתי היתה לפורום מנהלת... טוב, תיהני בפורום ותיעזרי בנו לדברים שאת צריכה שקשורים לדראגון בול. דרך אגב, מאיפה את ואיזו דמות את הכי אוהבת? **cough [Mirai-Trunx] cough**

6565

New member
../images/Emo152.gif

אני מאיזור ירושלים והדמות האהובה עליי הייתה פאן אבל עכשיו כשהתחלתי לראות דרגון בול ג'י טי אני לא ממש אוהבת אותה בגלל שעשו אותה ממש מעצבנת! אז הדמות האהובה עליי היא טראנקס..

FireZeroX

New member
יהה!!! כל עוד זה לא טראנקס הקטן

הקרציה אז את בצד שלי!! | __| | ____| | | __| | ___| | ___ | | | | |-- --| |____|_| | | |___| | |______|__| |___|___|______| | | /_____| |___|

6565

New member
אה נחמד!

יפה! וכן, אני יותר אוהבת את טראנקס הגדול אבל רק לפי הגרסה בעברית כי בגרסה באנגלית אני יותר אוהבת את הקטן כי עשו לו קול חמוד לא קול של ילד קרציץ שדוחף את האף המעצבן שלו לכל מקום..

FireZeroX

New member
בגרסה העברית שניהם אותו מדובב, פשוט

לירון לב שינה את הקול שלו לקול של קרציה...

FireZeroX

New member
כשהגעתי, היו אשקלוני, קזבובו, ועוד

אחת שלא ממש הופיעה בפורום. אחרי שבוע וחצי ככה היא כבר לא היתה במנהלים.

gokussj2

New member
הביאו אותה זמנית

כי או אשקלוני או קזבובו לא היו צריכים ללכת לאנשהו ולא יכלו לפקח פה

dekel555

New member
הייתה מנהלת...

זה היה אחרי שאתה עזבת אבל זה היה רק זמני והיא לא אהבה דרגון בול זי בכלל זה היה סתם בשביל להשגיח תחפש בארכיון...

Kingeh

New member
הייתה מנהלת?

אני חושש שאתה טועה... המנהלת שהייתה לא הייתה קשורה לפורום.

dekel555

New member
אם הייתה מסתכל טוב על ההודעה שלי

אז אולי היית רואה שרשמתי שזה היה זמני ואם לא הבנת אז אני גם מוסיף שזה היה בגלל שאשקלוני או קזבובו לא הייתה גישה למחשב...!

harar8

New member
דווקא יש כאן בנות

אני בת, ואני בת 17. למה את חושבת שרק בנים אוהבים את בסדרה אז זה לא ככה. כי אני בת ואני מתה על דרגון בול זי וג'י טי

6565

New member
.....

אני לא חושבת שרק בנים אוהבים את הסדרה דווקא אני מכירה בנות שאוהבות את הסדרה אבל אני לא רואה פה בנות... את הבת הראשונה שאני רואה פה

למעלה