היי

גלים111

New member
היי ../images/Emo140.gif

אולי מישהו זוכר אותי... כתבתי פה לפני חודשיים, כשהייתי בימים הראשונים של הגמילה. עכשיו אני נקיה כבר יותר מחודשיים וחשבתי לקפוץ לכאן לעודד את מי שנאבקים בקריז... אז שתדעו שזה עובר!!! בחיי! אני מרגישה נפלא. מאוד חזקה ובטוחה בעצמי שלעולם לא אעשן עוד. אני כבר כמעט לא חושבת יותר על סיגריות, ואם כן- יותר בקטע של איזה כיף להיות אדם לא מעשן. אני גם מרחמת על מי שמעשן עדיין, נראה לי הרגל כל כך מיותר ומזיק. קשה לי להבין את עצמי, איך עישנתי 20 שנה. אז שתדעו שלא נורא קשה להפסיק. הכל בראש, עניין של החלטה וכוח רצון. נורא פחדתי מהגמילה והיא לא הייתה כל כך קשה כמו שחשבתי. ועוד משהו- מאז שהפסקתי לעשן התחלתי לעשות ספורט, 5 פעמים בשבוע. ירדתי 3 ק"ג וזה לא יאומן, כי ידוע שיש נטיה להשמנה כשנגמלים מעישון. אז פשוט החלטתי מראש שלי זה לא יקרה, ונרשמתי למכון כושר. והצלחתי לשלוט גם על האכילה. אה.. והכי חשוב- הנשימה! איזה כיף לנשום עמוק ולהרגיש את האויר ממלא את הראות. כמה טוב להרגיש שהראות מתרחבות ולא חסומות מהסיגריות. ואין יותר שיעולים וליחה וכל הג'יפה... בקיצור, מי שבשלבי התלבטות אם להפסיק- ממליצה בחום על חיים נקיים, בלי עשן. ומי שמתייסר בגמילה- לא להתייאש. מבטיחה שיבואו ימים טובים, בלי קושי ועם הרבה חיוכים.
עדי.

ziv43

New member
פששששששש אמריקה...

הפסקת לעשן והחיים נפלאים.. גם מאושרת, גם ירדת במשקל וגם מרחמת על מי שמעשן... כיף לך... אני מקנא במעשנים!!! אני מת לקחת שכטה ולו רק אחת!!! שמנתי 4 קילוגרם בחודש אחד! החיים נראים לא ממש יפים בלי הסיגרע...... אבל נקיים מעשן

החיים דפקא נפלאים בלי סיגריה...

אחחחח כמה החיים נפלאים ללא הסיגריה קישטא הסיגריה.....קישטאאאאאאאאא
מקל קטן מסריח ומגעיל תזקיר לי למה אתה מקנא במעשנים?
רוצה שכטה? תשאף אוויר נקי זה אחללה שאכטה שבעולם!!!!! מה זה 4 ק"ג לעומת הנצח? בוא הנה זה לא פשוט להפסיק לעשן, ואתה הצלחת ואתה לא מעשן!!! אני טופחת לך על השכם אתה גדולללללללללללללללל
שהמעשנים ייקנאו בך כי אתה בדרך הנכונהההההה ו....באמת כיף ללכת לחדר כושר ולשחות וללכת ולרוץ ולעשות את כל הדברים שלא יכולנו לעשות כשעישנו.... אז כיפק היי היי הייי
לזיו43

פורמה וזולו ../images/Emo24.gif אהלן אחיותיי

נו, איפה אתן??? איך אתחיל את יומי העמוס מבלי לשמוע מה קורה איתכן???

פורמה

New member
אהההה!!! הינני כאן..!!

איך הולך לך?? אצלי היום רק התחיל, כי עבדתי אתמול כל הלילה עד 6 בבוקר, ורק בשבע הלכתי לישון. אתמול לא התקדמתי, ונשארתי על 9 סיגריות כמו ביום שלפניו, ומצד שני הייתי הרבה יותר זמן ערה. פעם הייתי גומרת קופסא שלימה רק בזמן שבין חצות ועד לבוקר רק כדי להישאר ערה ובריכוז. אז פה אני נמצאת בנתיים. אתמול סגרתי שבועיים של זיבן, או שבועיים פחות 4 ימים מהיום שבו התחלתי להוריד בהדרגה את כמות העישון. עכשיו כשאני מסתכלת על התמונה הכללית, אז אני לא יודעת אם להרגיש טוב עם השלב שאליו הגעתי עד כה, או שאולי זה היה איטי מידי. ואם לאט או מהר, זה בכיוון הנכון וזה מה שבטוח. שיהיה לך יום נפלאאא וצח

פורמהההההה!!!../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

תגידיי יה חיית לילה, במה את עובדת? השעות שלך מזכירות לי את השעות שאני עובדת בהן לפעמיים. (רק לפעמיים
תלוי בפרוייקט). בכל אופן, לרדת ל-9 סיגריות בשבועיים זה אחללה עובדה שכל הראיה שלך משתנה. תרגישי טוב פורמה, תרגישי טוב, ירדת בכמות ואת בדרך הנכונה
בקשר אליי, אז לא מעשנת וכל פעם מציצה לפה לראות אם יש פה מישהו חבל שכל כך ריק פה.
אני כבר לא חושבת על העישון בכלל כלומר, לא חסרה לי הסיגריה בכלל חסר לי הדיבור על זה כנראה. חחחחחחחחחחחחחחחחחחח בכל אופן פורמה, בהצלחה היום, אני יודעת ובטוחה שאת תצליחי לעמוד על ה-9-8 סיגריות היום

זולו60

New member
לזיו43 תן קרדיט

תן קרדיט לגמולים עם ותק. היום אני מרגישה בדיוק כמוך שהחיים לא חיים ללא הסיגריה חוץ מעובדה "קטנה" אחרי עשרה ימים ללא עישון רכבתי על אפניים בעלייה יותר מהר וכמעט בלי להתנשם ולהתנשף. קשה והכל נראה זיפת כעת ואתה בוודאי שואל בשביל מה??? המלצתי לך החזק מעמד שלושה חדשים רק אחר כך תוכל לשקול יותר ברצינות אם אתה רוצה לחזו ולתת לסיגריה לשלוט בך או שעדיף לך להיות הבוס. להריח טוב יותר לנשום טוב יותר ועם אקסטרא כסף בהצלחה. עפרה 10 ימים

פורמה

New member
היי, תודה לך

חבל שלא באים עוד אנשים כמוך לפורום, זה מחזק ומעודד. דרך אגב, אני עדיין מעשנת (כבר ירדתי לחמישית מהכמות הרגילה ואני ממשיכה להוריד) וכבר עכשיו אני מתחילה לראות דברים בצורה שונה מאשר קודם, כמו למשל: אני מסתכלת על אנשים שמעשנים, וזה פתאום נראה לי כל כך מכוער למראה, ובעודי מסתכלת אני חושבת לעצמי איך האדם הזה הוא עבד והוא אפילו לא יודע. אפילו אני עצמי, בזמן שאני מעשנת את הסיגריות של הימים האחרונים, אני מתחליה להרגיש שזה מסריח ושזה בעצם בכלל לא נותן כלום, ואם אני ברחוב אני פתאום מרגישה לא נוח שיראו אותי מעשנת כי זה באמת מכוער, ופתאום אני גם רואה כמה שזה מכוער להשליך סיגריה למדרכה ולכבות עם הרגל.... בקיצור, אני יודעת שאנשים שלא מעשנים גם נהנים מחיים יפים יותר וגם נראים יפים יותר. תהני ותשמחי. אני מקווה שלא יעבור זמן רב עד שגם אני אכתוב פה אחד כזה.

צריכה עזרה

אולי תעזרי לי להגמל מהדבר הנורא הזה, אני מעשנת מגיל 19, היום אני בת 48 אין לי כבר אויר ונשימה שלי כבדה

גלים111

New member
אענה לך כמו דרור...

חשבי לעומק למה את רוצה להפסיק. את יכולה לכתוב כאן את הסיבות. כשתהיי באמת משוכנעת שאת רוצה להפסיק, תעשי החלטה עם עצמך. רק את יכולה להחליט. ואז תזרקי את הסיגריות המסריחות לפח ותתחילי להתמודד עם עצמך. ויהיה קשה בהתחלה, ולאט לאט תתגברי. ככה עושים את זה. אין קיצורי דרך.

גלים111

New member
זיו וכולם

לא התכוונתי להכעיס (אתה נשמע כועס). אני יודעת שכשרע לך ומישהו בא ומחייך ואומר שטוב לו, זה יכול להקפיץ פיוזים. כשרק הפסקתי לעשן עברה עלי תקופה מאוד גרועה מבחינה נפשית. אחד הדברים שעברתי היה התקפות כעס. רק רציתי רק להגיד שזה עובר. כשכתבתי כאן כמה קשה לי, דרור (המנהל) כתב לי שזה זמני, וכל כך שמחתי לשמוע את זה!!! שאבתי המון עידוד מלשמוע מניסיון של אחרים, שהסבל עובר. היה לי קשה להאמין שזה יקרה גם לי. ועכשיו אני באה, בתור "גמולה" ומבשרת לך ולכולכם שזה באמת זמני, יש חיים לאחר הגמילה. והחיים יכולים להיות יפים (זה, כמובן, תלוי בעוד גורמים...), אבל מה שחשוב, שהפסיקו המחשבות האובססיביות על עישון. פשוט ממשיכים הלאה, בתור אנשים לא-מעשנים. אפשר להתפנות לכל היתר...

ziv43

New member
מה פתאום כועס?

פשוט זה נראה כאילו אין נפילות, אין שום סבל, אין דילמות, אין קושי והחיים יפים ומאירים. לי קשה היום פחות, אבל קשה. בכל אופן, אני מבין שלשכנע את עצמנו שטוב לנו, זה כנראה חלק מהתנתקות העישון.

למעלה