היי

YaEloNeT

New member
וולקאם../images/Emo140.gif../images/Emo121.gif../images/Emo108.gif

אנע יעל מפ"ת סיטי
יו לאב ג'יי
הו וול... כל אחד וטעמו הוא

R e L L a

New member
היייי עדי../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה
לי קוראים אלה וגם אני מתהההה
על ג'יי (בעצם יותר על ג'יימס
) תהני

שלוש../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo61.gif../images/Emo80.gif../images/Emo96.gif

אנג'וי, וולקאם ומאט רובינסון הכי שולט לך

LikeMe

New member
היי.. מי../images/Emo26.gif רותם../images/Emo70.gif..../images/Emo60.gif

תבלי.

Lestats Wife

New member
היע עדי../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

אני תומ, בת 14 ממשגב. יום דלוח שיהיה לך

קרניjack

New member
היי ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo104.gif

ממממ אני קרן, בת 16, ספרי קצל על עצמך יותר
רואים שאת ממש דלוקה על ג'יי (או שמא זה מישו אחר
) לפי החתימה... אני לא מספטת אותו.....וזהו
השתלבות נעימה

love Jay

New member
אני...

טוב אם רצית לדעת עליי אז.... קוראים לי עדי (כאילו דא...) צפריר ואני בת 12 וחצי מגבעת טל שבקרית אתא יש לי אח תאום (
) ועוד 3 שבועות הולכים לחגוג לי בת/בר מצווה בגלל שלא חגגו לי בשנה שעברה... לא אכפת לי שאת לא ממש אוהבת אותו העיקר שאני כן

love Jay

New member
כי...

ההורים שלי לא רצו לבזבז המון כסף ואמרו שזה סתם לעשות פעמיים מצווה כאילו אני אחגוג בת מצווה ואח שלי יום הולדת ואז שהוא יחגוג בר מצווה אני אחגוג יום הולדת זה סתם שטות וחוץ מזה אנחנו שומרים את הכסף לטיול וגל לחזרה לבית הספר (באסה)

slallum

New member
בעסה אינדיד../images/Emo8.gif

אבל לפחות יהיה לכם אחלה טיוליישן

Lestats Wife

New member
עדיף ככה, תאמיני לי.

בבר מצווה מקבלים הרבה יותר כסף
והרי לא ירצו לקפח אותך ולתת לאח שלך יותר! אז או שתקבלי יותר כסף מאם היית עושה לבד, או שדפקת את אחשלך. את מרוויחה בכל מקרה!

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifהייע=] אני סופר דפי סונדרה ../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif כוח ה../images/Emo39.gif שלגיה מקבימבו../images/Emo68.gif a.k.a דפע../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gif, בת 16 מנס ציונה../images/Emo82.gif הכי אוהבת את ואד../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif (../images/Emo23.gifדן וויקס../images/Emo23.gif המדהים../images/Emo99.gif המהמם../images/Emo99.gif ההורס../images/Emo99.gif החתיך../images/Emo99.gif המלאכי../images/Emo99.gif החמוט../images/Emo99.gif המאאאגניב../images/Emo99.gif המאאאאקסים../images/Emo99.gif הממממשגע../images/Emo99.gif ה...טוב נו../images/Emo3.gif את בטח יכולה להשלים בעצמך../images/Emo6.gif), סלייד../images/Emo61.gif (מאט החתיך../images/Emo99.gif המדהים עם המבטא הבריטי של דרום אנגליה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif), ג'ק (מייקל החתיך../images/Emo99.gif המדהים עם המבטא האירי../images/Emo99.gif), סאשה (דיוויד המאאאאאאאגניב חולע עליוווו../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif), אמבר (בת' השוווולללטטטתתתתת../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif) ואבוני (מריל המאאאאאאאאאגניבה../images/Emo98.gif) התמכרות נעימה וברוכה הבאה../images/Emo24.gif, מקווה שלא../images/Emo128.gif הבהלתי../images/Emo12.gif אותך יותר מדי../images/Emo6.gif זה קורה לי לפעמים....../images/Emo9.gif

*אהההמ*../images/Emo61.gif../images/Emo80.gif../images/Emo96.gif

שימי לב לסלוגן הבא: אין סלייד בלי של גיטע אחרי זה

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifסורי אני אתקן את עצמי../images/Emo9.gif סלייד (מאט החתיך המדהים עם המבטא הבריטי מדרום אנגליה ואשתו השולטת גיתע) כנסי לצ'אט../images/Emo24.gif

ב ו צ י

New member
ג'יי רולזזזזזז../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo3.gif

ברוכה הבאה עדידוש
קוראים לי ענבל ואני חולההה
על ג'יי
!|
אנשים
ובמיוחד אנשות
לא מתים
פה על ג'יי
במיוחד אבל כמה שפחות יותר לנו