היי

היי../images/Emo140.gif

האמת שאני לא בטוחה בעצמי אם אני מכורה או לא . ואני לא מדברת על סמים ,אלא על אלכוהול,העניין הוא שאני שותה בתדירות גבוהה לרוב במסיבות ,ואני ממלצרת בזמני הפנוי באולם אירועים:) ויש שם בר נחמד... וגם בבית שלנו יש בר כזה גדול...שכל פעם שבאים אלי חבר'ה פשוט מוצאים לשתות... וזה לא הקטע זה לא עושה לי שומדבר אני לא מאלה שמשתכרים מהר ומגיעים לאובדן הכרה..הקטע שאני פוחדת להכנס לזה ממש ואני כולה בת 17 ואין לי כוונות...יש לך טיפים?

ארטור

New member
זה באנגלית אבל כדי לבקר....

http://www.alcoholics-anonymous.org/default/en_about_aa.cfm?pageid=11 זה מיחד אלך אבל תגלושי בכל האתר בהצלחה

שלום לך ../images/Emo95.gif...

את לא בטוחה? האמת? גם אני לא... אינך קוראה אנגלית ואת מעידה על עצמך כעל עצלה.. איך אפשר לעבוד כברמנית ולהיות עצלה, איני יודעת.. אולם דבר אחד ברור - את בדרך הנכונה לאבד שליטה, ומשם להתמכרות הדרך מאוד קצרה. טיפים? הרי את כדברייך "כולך בת 17" שתייה ומכירת משקאות אלכוהוליים לבני גילך אסורה - כן, אני יודעת שזו קלישאה מטופשת, אבל כתוצאה ממנה רבים וטובים מבני הנוער מגיעים למקומות שאינם יכולים לצאת מהם... את יודעת, ישנה אימרה האומרת כי החכם לא יכנס אל דלת ממנה הפיקח יכול למצוא את דרכו החוצה. השאלה היא האם את חכמה מספיק לדעת כי הכוסית הבאה, המשקה הבא - יכול להיות זה שיגרום ל"אל חזור" היי חכמה. הקטיני את הכמויות למינימום. הציבי גבולות שתוכלי לעמוד בהם - והקפידי לא לעבור אותם. מרגע שעברת - איבדת גבולות. השארי ברמנית חכמה. אל תכנסי למקומות שהדרך מהם החוצה, היא לעתים קשה עד קשה מאוד. חסכי מעצמך ומאוהבייך הרבה עצב, חולי, עוגמת נפש וכאב מיותר. דברי אם אלה שהיו שם - ומנסים לצאת. כוונותייך אולי טובות - אך הדרך לשוממקום רצופה בכוונות טובות. בהצלחה

הממממ

אני אכן עצלנית... ולא אני בכלל לא ברמנית ,רק אמרתי שעבדתי באולם אירועים לא אמרתי שאני ברמנית...היה שם בר נחמד...סה"כ.. יצא לי אולי פעם אח לעבוד בבר ונכון אסור לי לפי חוק לעבוד בבר משקאות אלכוהול...

מקווה ששלחתי לך קרן ../images/Emo42.gif

ושהיא תאיר היישר אל המקומות הנכונים. שמחי על הפרווילגיה להתמסטל מחלב.. אל תעברי לחומרים אחרים. חלב זה טוב אפילו
מותר לך...
שמרי על עצמך ילדה, כי לאט לאט ובאין רואה... ולפעמים בלי להרגיש.... צריך רק טיפה אחת - רק טיפה אחת - להגדיש את הסאה.

תבדקי עם עצמך

למה את שותה ובאילו נסיבות (כששמח, כשעצוב, כשמשעמם, בשביל לא להרגיש) תבדקי עם עצמך אם את מסוגלת לשתות בכמויות השתיה שלך, וזה הכי חשוב אם קרו לך דברים מביכים כששתית אם היית צריכה להחביא או לשקר כדי שלא ידעו שאת שותה אם את שותה גם כשאת לא רוצה יש עוד כמה דברים רק שאני פשוט לא זוכר את כולם. פשוט תעשי אתעם עצמך מבדק קטן ותראי.

=>>>>

אני שותה כי זה סבבה ,זה כיף זה טעים (תלוי מה) זה לא שאני שותה כל דבר ולא זכור לי דברים מביכים במיוחד קרה שהקאתי זה לא כזה עיניין קרה שלקחתי ל איזה מלצר את המגש והתחלתי לריב איתו (אבל זה קרה באירוע של חברים ככה שהרשתי לעצמי כי כולנו הרשנו לעצמנו וגם היה בראקטיבי כזה שהם גם גורם לא קטן) זכור לי המון מקרים שחוזרים לבית ממסיבה ולא מצליחים לכוון את המפתח לחור של המנעול אבל לא משהו מיוחד זה לא שאני מתמסטלת מזה מהר להפך אני יכולה לשתות המון ולהרגיש רגיל וזה לפעמים מוזר לי שזה לא משפיע ואני כן רוצה שזה ישפיע ולא יודעת למה

למעלה