היי

to the end1

New member
היי../images/Emo140.gif

קוראים לי רנית. ואני מעריצה של דניאל תבורי...אתם בטח הבנתם לאן אני חותרת...אבל הפורום של דניאל תבורי זקוק לעזרה כי למרות שאנחנו מנסים להביא אותו לגמר דניאל נשאר מאחורה...בתור מעריצות של שירי מיימון אתם בטח יכולות להבין באיזה לחץ אני נמצאת כשמגיע השלב שמכריזים מי הולך הביתה, ועכשיו בכלל שחובי וראם חזרו לנבחרת... מצטערת אם חפרתי אני לא ממש שולטת בזה
תודה רבה מראש

inonpbs

New member
למה?

אני מנסה להבין למה את "מעריצה" מישהו שבכלל אין לו קריירה והוא עדיין בכוכב נולד? זה כלכך חשוב לך?

inonpbs

New member
ברור לי.. אבל..

הוא ממש בתחילת דרכו הוא עדיין בתוכנית ולא כבר אחרי... ואני מתכוון למה זה כלכך חשוב לה שהוא יזכה... ולמה לאהוב מישהו שעדיין בכוכב נולד? ולשירי כבר יש קריירה ואפילו יותר מזה!

אורון V1

New member
אז היית יכול לשאול את אותה שאלה בעונה הראשונה

כששירי הייתה, אני מתאר לעצמי שלמי שאהב אותה אז היה חשוב שהיא תזכה. ולשירי, לעומת כוכבים נולדים אחרים, יש הצלחה בזכות עצמה ולאו דווקא בגלל התוכנית.

to the end1

New member
חשוב שלי שהוא יזכה כי הכרתי אותו לא דרך

כוכב נולד.שבוע או שבועיים לפני שכוכב נולד עלתה דניאל הופיע באולפן השקוף והתחיל לשיר יחד אם אבא שלו שימי,ומאז רציתי להמשיך ולשמוע אותו וידעתי שרוב הסיכויים שזה לא יקרה כי הוא היה מופיע מידי פעם עד שכוכב נולד עלה ולמזלי הוא הלך לאודישנים והתקבל,אבל עכשיו נורא קשה להשאיר אותו ולפורום שלו אין מספיק אנשים אז אנחנו נשארים מאחור. זאת הסיבה למה חשוב לי שהוא יישאר ואני מצטערת שלא התייחסתי לבנים שכאן ברור שיש גם פה בנים אז סליחה...

למעלה