היי

Litoosh

New member
היי../images/Emo131.gif

אהלן לכולם, מכיוון שאני חדשה פה אני הייתי מעוניינת להגיד משהו: קודם כל זו יוזמה טובה בהנחה שהאנשים פה הם רציניים...:) אני בת 24 וקצת גרה באזור השרון מחפשת מישהו רציני אך עם זאת בן אדם כייפי ונחמד מישהו שיודע לקבל ולתת בן אדם שיודע להנות מהחיים

ליאן.

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

מה ש-Litoosh שכחה לציין זה, שאנחנו מכירות עוד מתקופת הצבא ולאחר שפיתאום יצא לנו לדבר לאחר שנים.. גררתי אותה לכאן
אז שבאמת יהיה בהצלחה
יש כאן מספיק חבר´ה רציניים (שיעשו בחוכמה אם יפנו..
) כמובן שגם את מוזמנת לעלעל במאמרי הפורום ואולי שם הנסיך שלך
מחכה ל..
רציתי רק להוסיף ולומר כי כולנו יוזמות טובות וברוכות של ההורים שלנו והנה המאמר שלך.. ממש כאן :)

ab654321

New member
קומבינות קומבינות

מתברר שכשיש קשרים לא צריך פרוטקציות רובנו התבקשנו לתת יותר פרטים מגיל ואיזור מגורים כדי לקבל מאמר
ןשאלת השאלות היא אם כדי להגיע לעלמת החן הפרוטקציונרית צריך לעבור דרך ההנהלה או לגשת ישירות?

ליאן.

New member
לא בדיוק קומבינות..

משום שיש יותר גברים מאשר נשים בפורום, הבנות זוכות לתגובות גם בזכות היותן כאלה
כמובן שרצוי יהיה לדעת מעט יותר, אך בתור שלב ראשוני, זה יצטרך להספיק כנראה.. ולשאלך, תוכל להגיב לה ישירות מכיוון שאני לא הנציגה ולא אותי צריך להרשים.. שיהיה בהצלחה! ליאן

seadiver

New member
היי לך עלמה חדשה../images/Emo77.gif

בידיוק יצאתי מהמיים הסוערים והקרים וקראתי מייל זה , ביינתים הכל שקט פה ושום דבר לא זז לעיתים אני תוהה לשם מה הקימו פורום זה האם רק לשם לתפוס עוד כמה מגה טובים ברשת או רק שלמנהלות הפורום פשוט התחשק משהו חדש אז שיהיה לך בהצלחה בחיפוש עלם שיענה על דישותייך בינתיים אני צריך לחזור לצלילה , הים היום קצת יותר טוב משבוע שעבר רק שהמיים מה זה קרים , פשוט רצח!!! GOOD LUCK MY DEAR MADAM

לשאלתך, שעמם לנו וחיפשנו עוד משהו

לקחת עליו אחריות
אם רק היית מטריח את עצמך לקרוא את הודעת המנהלות, היית מקבל תשובה שהייתה חוסכת מאתנו הודעה קנטרנית שכזו.

seadiver

New member
לעינת

אכן הודעתי הייתה קנטרנית אך היא נכתבה ברוח טובה וחצמזה רק יצאתי מצלילה לא קלה (כן לקחתי עימי את הלפטופ לשם עיניני עבודה ויש הרבה דברים לחוצים) שכך צלילות דעתי נשתבשה (זה קורה לעיתים כתוצאה ממים קרים ועייפות)

נשבעת שזיהיתי את הרוח הטובה אבל

מאחר ואתה לא הראשון, אז נמאס והחלטתי להגיב.. צלילה נעימה ובטוחה שתהיה לך (אין ספק שמתחת למים הרבה יותר שקט..).

seadiver

New member
אין ספק שמתחת למים הרבה יותר שקט

כמו שאומר הפתגם מים שקטים חודרים עמוק אבל בדקות אלו הים טיפה סוער כך שבצלילה הקרובה לא יהיה שקט בעומק שיהיה לכם יום נפלא וללא פיגועים שיהיה רק אהבה

Litoosh

New member
שוב היי../images/Emo140.gif

טוב אני מתחילה לתפוס את העניינים פה ולכן אני אתמקד קצת ב"דרישות" שלי... אז אני מחפשת מישהו בגילאי 26 ומעלה (סליחה לכל היתר...
) מישהו שיודע להקשיב מישהו שגר באזור המרכז פחות או יותר כי אני גרה בשרון. לא ממש משנה אם הוא מעשן או לא עדיף שלא כדי שאני אפסיק גם...
סתם...

למעלה