היי

לנושנוש

New member
נראה לי....

שאני מפחדת מאוד מכך שאגשים את חלומי. אז אני אגשים אותו ומה אז? פיתאום כבר לא יהיה לי חלום? לא יהיו שאיפות? מה הלאה? מה אם הגשמת החלום לא תהייה כייפית ומרגשת כמו שאני חושבת? אני לא בטוחה אם זה כל מה שחוסם אותי, אני באמת לא בטוחה מה משעיר אותי בעבודה הנוכחית שלי... כבר עבר כל כך הרבה זמן מאז שהגעתי לישראל. רוב האנשים שהגיעו איתי הסתדרו ומצאו את מקומם. משהו תוקעה אותי. תמיד הרגשתי את עצמי כמישהי שיש לה פוטנציעל וכך האדפתי שזה ישאר, פוטנציעל. הפעם כבר נימעס לי ובא לי לממש את הפוטנציעל הזה.

לנושנוש בואי רגע...

ישנו פער מסויים אצלך, מצד אחד את כבר רוצה לממש את הפונטציאל הזה, מצד שני, את מפחדת להישאר נטולת חלומות... אז תחלמי חלום יותר גדול, ענק וחדש... כדיי שיהיו לך שאיפות, אך את החלומות הללו שממתינים "בקנה" זמן כה רב אני חושב שהגיע הזמן לשחרר, לא? את מפחדת שאולי זה לא יהיה כייפי ומרגש כמו שאת חושבת, האם כיף לך עכשיו? מרגש? ובכן? כשתגשימי, תגלי שזו רק ההתחלה בדבר יותר גדול ממה ששיערת... את יודעת זאת לכן את מפחדת, נצמדת ללנושנוש הישנה, מה יהיה איתה? היא תעלם? ואז? זה יגמר?. כן יגמר, אך חדש ומרגש ומשמח מחכה לך... הפחד שלך הוא לגיטמי, אך אל תתני לו לשתק אותך. תצרי מטרות קטנות, תכבשי אותן, תגדילי את מטרותייך ותעשי כמיטב יכולתך, אני מבטיח שכמה הצלחות יעוררו את הרצון שלך, ותחושת המיאוס תביא אותך לשינוי המיוחל... והכי חשוב, אל תשכחי לחבק את עצמך כמו שאת עכשיו ברגע זה. תשקלי ללכת לטיפול על מנת לקבל את התמיכה האנרגטית שתעזור לך להבין את מהות הפחדים, ואת הדרך להתמיר אותם. זהו חלק מהחיבוק שאת יכולה לתת לעצמך כרגע, אילו עוד דברים יעשו ללנושנוש טוב בנשמה? אז קדימה... לעבודה. בהצלחה יקרה.

למעלה