היי

לנושנוש

New member
היי ../images/Emo13.gif

הייתי רוצה לקבל את דעתכם/ להזמין איתכם. דעה על מה? אני מרגישה כרגע לא הכי טוב גם פיזית וגם מרגישה שיש תקיעות בחיים שלי. אסביר. חלום שלי זה להיות מטפלת ולעזור לאנשים להגשים את החלומות שלהם ובנתיים עם כל הרצון הטוב זה נישאר ברובו חלום. הקהילה השמאנית שאליה אני חשה זיקה הכי גדולה בנתיים נימצאת אי שם רחוק ובכל הפעמים שניסיתי להגיעה בטרמפים( עם אנשים שנוסעים לשם, לא בכביש) זה עוד לא קרה. אני עובדת בעבודות מזדמנות, קצת מציירת, קוראת ספרים, מדי פעם מטפלת בחברים. אני מרגישה בעיקר בודדה. אני רוצה אנשים להפגש איתם שיבינו על מה אני מדברת, שנחליף טיפולים. דיין שטיין מציאה באחד הספרים שלה ליצור רשת הילריות וליתמוך אחת בשניה. הרעיון הזה מדבר אל מישהו? אתן/ם הייתם רוצים להשתתף? אני גרה באזור תל אביב. רק בבקשה לא להפציץ אותי בסיסמאות(מה שזה לא יהיה.)

קודם תגידי מה דעתך על השיטה של האתר

האתר שהמלצתי עליו בתגובה הקודמת ! מה, לא שמת לב ?! בקיץ הקרוב יכול להיות נחמד לתרגל מדיטציות צ`י קונג בטבע . יש מספיק יערות בכרמל או פארקים מתאימים בחיפה. רק אני היחיד שאוהב את התרגילים של השיטה שלי, אז אם תארגני 4 אנשים שרוצים ללמוד בחיפה אזמין את ורה לחיפה בסוף שבוע או באמצע אם יש חופש ללמד את הקורס הראשון בשיטה ואז הקבוצה תוכל לתרגל ביחד אחרי הקורס בטבע או אם חורף אז בבית של מישהו. זאת גם ההמלצה של המאסטר הסיני בשיטה. כי להיות לבד זה לא נחמד :) יש שאלות ?

לנושנוש

New member
עוגי היקר!

לא מעניין אותי כל כך כרגע צ'י קונג. למה אתר ברוסית דרך הגב? אני רוצה אנשים לעשות מדיטציה איתם ולחלוק בתחום של הילינג וטיפול. מה הכוונה שאתה יחיד שאוהב את התרגילים של השיטה שלך? אתה מטפל בהילינג?( כתבתה על זה משהו...) חיפה זה די רחוק בשבילי ואין לי אוטו. אשמח להמשיך לשוחח איתך בפורום או במסרים.

אני לא מבין רוסית !

רק אם לוחצים באתר על המילה English שנמצאת למטה בצד שמאל האתר יתורגם תוך שנייה לאנגלית. השיטה היא סינית ומאסטר אחד התחיל מזמן ללמד בברה``מ לשעבר כי זה קרוב לסין(קל``ב), היום הוא כבר מלמד בכל העולם. אז האתר נשאר ברוסית עם אפשרות לשנות לאנגלית. זה לא טאי-צ`י ! זה ממש הילינג סיני ומדיטציות אפילו הרבה יותר ממה שאת חושבת !!! אני קניתי לפני 10שנים ספר בעברית שמסכם את הקורס הראשון בשיטה. אני לא מכיר בחיפה עוד אנשים מהשיטה הזאת(יש בקריות אבל זה רחוק לי), המורה מירושלים צריכה לפחות 5 תלמידים כדי ללמד בחיפה באופן קבוצתי(ללמוד פרטי זה יקר לי). לא התכוונתי שאת תבואי לחיפה, התכוונתי שאם את מכירה אנשים שגרים בחיפה ורוצים ללמוד אז כך אוכל ללמוד איתם את הקורס הראשון ממורה, עד היום למדתי מהספר(אחלה ספר), אח``כ הקבוצה תוכל בחיפה לתרגל ביחד לאחר הקורס הראשון(ואז מי שירצה יוכל ללמוד גם את הקורס השני וכו`...) , ואם את רוצה המורה מלמדת גם באיזור ת``א, יש לה מלא קבוצות בארץ . והקבוצות נפגשות לפעמים לתרגל ביחד והמאסטר הסיני יכול להגיע וכו` . האמת שאני לא דיברתי עם המאסטר הסיני אז אולי תנסי לדבר איתו ותגידי לי אם הוא נשמע ברמה גבוהה או שהוא סתם רק מלמד?! לפי מה שהבנתי יש לו אנרגיות חזקות. אני חושב שבשיחה דרך המחשב אפשר לדבר איתו . טוב, כתבתי יותר מידי :(( אבל אתמול הצלחתי שוב את תרגיל הנשימה ודחסתי לגוף הרבה צ`י , עכשיו אני מחכה שיתפזר בגוף בצורה שווה, כי אסור יותר מידי, צ`י קונג זה עסק מסוכן !!! בכבוד רב ובברכת חג פסח כשר ושמח ואח``כ גם יום עצמאות שמח ואח``כ גם ל``ג בעומר שמח, עומר נכון שנולדת בעומר ובגלל זה קוראים לך עומר ? עוגי.

הינה עוד קצת על השיטה:

יש גם לשיטה אתר בארה``ב www.zyqigong.org או חפשי בגוגל: ZYQ ויש מורים גם בארץ אבל כדאי ללמוד עם הגראנד מאסטר שאומרים שיש לו אנרגיות חזקות ! למה לא מגיבים לי ?/tapuzforum/images/emo10.gif

jehenam

New member
אתה יכול לספר קצת על השיטה

לתת דוגמא לתרגיל או שניים. התאמנתי פעם בצ'י קונג אבל לא הצלחתי להרגיש כלום אז עזבתי.

קודם כל הכינוי שלך חשוד. . .

אחרי טכניקות שלא הצליחו לי, הגעתי לספר הראשון של השיטה שהטכניקה הראשונה שם הצליחה לתת לי תחושה של אנרגיה(לאחר ניסיונות של לפחות שעתיים רצוף כל יום, במשך לפחות חודש). פירסמתי כאן לא מזמן את התרגיל באופן כללי אז אם תחפש ותמצא, אולי תצליח למרות שזה כמו ללמוד לשרוק על סמך טקסט כתוב.

jehenam

New member
תודה

אגב ביקשתי בדיוק את מה שאתה עשית - גם אתה למדת מספר. ועכשיו אני ינסה למצוא את התרגיל שלך.

jehenam

New member
הערה נוספת

את התרגיל הזה אני מכיר -(בגירסא שונה ללא שימוש בדמיון, פשוט לעמוד) המקסימום שהצלחתי לעמוד היה 10 דקות. שאלה- איך אתה יודע שאתה מרגיש אנרגיה, אני מרגיש תחושה ברורה של זרימת דם בכפות הידיים, זו בוודאי לא אנרגיה

כשאני אומר שאני מרגיש אנרגיה אני

אני מתכוון שאני מרגיש את השפעת האנרגיה, כי צ`י אי אפשר להרגיש , צ`י זה לא חומר ולא אנרגיה פיזית, צ`י זאת אנרגיית המקור שמשפיעה על שדות האנרגיה הפיזיים והחומר הפיזי, אנו נרגיש רק את תופעות הלוואי של הצ`י. מה שאתה תיארת, זה אולי שליטה על כלי הדם באמצעות המוח אז אין כאן בהכרח צ`י . ויש בכל מיקרה בגוף שדות אנרגיה ידועים שאפשר לשלוט בהם כמו שדה אלקטרומגנטי אינפרה אדום אור וכו` אז תמיד יהיה הסבר מדעי לתחושות אנרגטיות שמורגשות אפילו כנקודה מחוץ לגוף. הסיבה שאני בכל זאת מאמין שיש גם צ`י וזה לא רק אנרגיות ידועות, היא כי אני עובר כמו כולם ``צירופי מיקרים`` שמזכירים תיקשור\טלפתיה ולכן חייב להיות שדה צ`י שדרכו תועבר האינפורמציה . כי המדע אומר שגליי מחשבה לא מגיעים רחוק ומצד שני הוא מכיר בטלפתיה ספונטנית שמגלים בדיעבד אך לא יודע להסביר איך ולמה. הידע העתיק שהמוארים גילו לפני שהמדע גילה זה גם הוכחה לכך שהיו אנשים בעלי יכולת תיקשור וכו` . ואם אתה לא ציני ורוצה להבדיל בין תירגול צ`י קונג מוצלח לבין סתם השפעה פסיכולוגית אז תצטרך ללמוד צ`י קונג כמו בן אדם. אני בעצמי לא למדתי כמו שצריך המורה שלי זה ספר שעבר תירגום. ועכשיו גש להטריד מישהו אחר או שתיפנה ישירות לגרנד-מאסטר של השיטה שנדמה לי שיש לו דוא``ל , תברר. והתרגיל שאתה מכיר בגירסה ישנה יותר מוכר גם לי ולדעתי הוא פחות משוכלל.

o n m y w a y

New member
שאלה.

מדוע הצלחת לעמוד רק עשר דקות? למדתי ציקונג ממורה, כיום אנני מתרגל. אך בכנות אומר שזה אחד התירגולים היותר טובים שחוויתי מבחינה אנרגטית. התרגיל המדובר היה מכונה אצלנו "לחבק את העץ". עמידת מוצא של ציקונג, היידים "מחבקות עץ" באיזור הבטן התחתונה, עשרים דקות. אני יכול לומר שאת רוב ההשפעות האנרגטיות אתה תחוש דווקא בדקות האחרונות, עשר דקות לדעתי, זה לא מספיק. אך זה תלוי בבן אדם. יש לך בעיה פיזית כלשהי? היה לך משעמם? לא הצלחת כמה פעמים אחת? שתיים? אם אכן אתה לא ניסית יותר מפעם אחת לעמוד כך עשרים דקות, אז צר לי לבשר לך אך אתה באמת מבזבז את זמנו של עוגי, וזמני שלי. בקיצור תבהיר קצת את עצמך.

לדעתי זה רעיון מצויין

אני משתמשת ברשת של חברים מהתחום בכל פעם שלאחד מאיתנו יש קושי בחיים, השאר תומכים בו. זה באמת נ-ה-דר, ואני ממליצה על כזו רשת בחום...

אני חושבת שעם הזמן...

פה ושם במהלך החיים והעבודה פגשתי אנשים ששמרתי לצידי.. אולי ההמלצה שלי היא למצוא מקומות שיש בהם אנשים כאלה כמו ללכת לסדנאות וכו'...

o n m y w a y

New member
כמה שאלות מכוונות.

איך את רוצה לעזור לאנשים אם אינך חשה פיזית טוב? בעיה זמנית או כרונית? איך את רוצה לעזור לאנשים להגשים חלומות אם את מרגישה תקועה? האם את מגשימה חלום? זה יפסיק להיות חלום ברגע שתתחילי לעשות! לא קרה קהילה שאמנית? מה עם איזה קורס מעניין? ביררת משהו? רוצה עצה? מה לגביי עבודה קבועה ובטחון כלכלי שיאפשר לך חופש תעסוקתי (רוחני). שאלת השאלות: מה את עושה בפועל על מנת לשנות את מצבך? שאלת השאלות השנייה: מה מפריע וחוסם אותך מלהגשים את המטרות שלך? יש לך מטרות נכון? את בדרך? מתקדמת? אם לא אז קודם כל מטרות! ואל תפציצי! לאט לאט מטרות קטנות אחת אחת, ומטרה אחת גדולה שלמענה כל זה נעשה.. אין צורך לענות על גביי הפורום, אלו שאלות אישיות, אך אם תרצי לשתף אשמח, מעבר לזה ישנו גם המסר האישי אם תרצי. לילה טוב, ובהצלחה.

מה מפריע לך כיום?

ליצור את המציאות לה את מייחלת? מה עוצר בעדך? לטפל אפשר רק כאשר יש לנו מה לתת. האם יש לך מה לתת לעצמך? אין לי ספק שיש לך מה לתרום לאנשים! אך מהודעתך עולה שבעצמך אינך מטפלת. אם הייתה באה אלייך מטופלת נאמר בדיוק כמוך! תעשי עם עצמך תהליך לכי לטיפול אצל מישהו, שיכול לשקף לך את המקומות שמפריעם לך, לא עם חברה! מטפל\ת חיצוני. כשתתחילי להעניק לעצמך, הדברים יחוללו לפי הקצב החדש שתרכשי!

למעלה