היי

yami 777

New member
היי../images/Emo13.gif

אמממ הצגתי את עצמי כבר אבל אז נעלמתי, החלטתי לקחת את העניינים בידיים ולמצוא מקור טוב לקומיקס (באינטרנט) ו... אני קורא כרגע את סיביל וור שנראה ענק, כמה חוברות יש לזה? (בלי ספוילרים) כמו כן אני רוצה לעקוב אחרי X MAN ואולטימט X MAN (נתחיל מהאמצע, אין ברירה) יש עוד קומיקסים שאתם ממליצים עליהם? (מעודכנים) נ.ב: קריפטו זו בדיחה ממש גרוע, עוד מישהו חושב ככה?

DDN

New member
אהלן

אני מניח שאתה מתכוון לX-MEN ולא X-MAN (חוברות שונות) אני מאוכזב מאקסמן לאחרונה, והייתי ממליץ דווקא על NEW AVENGERS לCIVIL WAR עצמה יש 7 חוברות, אבל עוד הרבה חוברות צד.

yami 777

New member
../images/Emo45.gifאני גם מאוכזב משלוש החוברות

שקראתי של X men, אני אנסה להשיג את הnew avengers. אפשר בבקשה רגע בסיסי למה שקורה כרגע ב: סופרמן אולטימט ספיידרמן ספיידרמן ניו אבנג'רס

DDN

New member
אני לא יכול לענות על הכל ../images/Emo58.gifים

בNEW AVENGERS זו עכשיו קבוצה חדשה (כמו שספיידי אמר THE NEW NEW AVENGERS) ואני עוד לא יודע מה הולך שם. לפני CIVIL WAR זו הייתה אחלה חוברת. הקבוצה החדשה (שעדיין לא ראיתי איך היא הוקמה, יש לי הרגשה שהחוברת שבה הקבוצה "מוקמת" יוצאת אחרי החוברת שרואים אותה כבר בפעולה) כוללת את: ד"ר סטריינג', ספיידרמן, ספיידרוומן, לוק קייג', רונין וולברין. בספיידרמן, עכשיו אחרי שהוא גילה לעולם את הזהות שלו, יש לו סיפור שרץ שקוראים לו BACK IN BLACK שהוא מעבר חזרה לחליפה השחורה. טרם יודע מה מו מי.

DDN

New member
חשבתי אתה הולך לכתוב משהו על THX

התכוונת TNX THX זו שיטת האודיו של לוקאספילם

yami 777

New member
ככה אני אומר מאז שאני זוכר את עצמי

נ.ב: דני יש לך את התשובות לשאלון לשלוח (קומונת אוף)

אדם חדש

New member
עד כמה שידוע לי../images/Emo58.gif

אין חוברת או סיפור שמספר איך הקבוצה הוקמה. אומרים שהם גיבורים שנשארו במחתרת. למרות שדי הגיוני שיהיה סיפור, בשום "בקרוב" לא ראיתי.

למעלה