o DaNiEl o
New member
היי, ../images/Emo13.gif
במסגרת עבודה בטכנולוגיה בבית הספר, התבקשנו להכין מוצר בתהליך מסוים.
אני וחברות שלי בחרנו לעשות מוצר שהוא ספר מדבר שמספר בעצם את תוכנו. הכנו שאלון קצר בעל 10 שאלות בלבד ומצאתי לנכון לפרסם את השאלון בפורום הזה, מקווה שתוכלו לשתף פעולה ולענות
תודה מראש
והנה השאלון: * השאלון מיועד להורים לילדים מתחת לגיל שבע. * השאלון מנוסח בלשון זכר, אך מיועד לשני המיני. 1. כמה שעות בממוצע בשבוע אתה מקדיש לילדך בקריאת סיפורים? א) שלוש ויותר. ב) כשעתיים. ג) חצי שעה- שעה. ד) אין לי כמעט זמן להקדיש. 2. האם חשוב שילדך יאזין לסיפורים? א) כן. ב) לא. ג) אינני יודע. 3. האם אתה מעוניין במוצר שיקריא בעצמו את הסיפור לילדך? א) כן. ב) לא. ג) אינני יודע. 4. האם שמעת כבר על מוצר מסוג זה שקיים בשוק? א) כן. ב) לא. 5. על ידי מי אתה מעדיך שהסיפור יקרא? א) על ידי. ב) על ידי המוצר. ג) לא חשוב לי. 6. באיזו תדירות אתה חושב שילדך ישתמש במוצר? א) כל פעם שירצה להאזין לסיפור. ב) לעיתים קרובות. ג) לפעמים. ד) לעתים רחוקות. ה) כמעט ולא. 7. באיזה קול הינך רוצה שהמוצר יקריא? א) אישה. ב) גבר. ג) לא חשוב לי. 8. במשך כמה זמן אתה מעוניין שהסיפור ימשך? א) שתי דקות. ב) חמש דקות. ג) עשר דקות. ד) חמש עשרה דקות. ה) לא חשוב לי. 9. מאיזה חומר אתה מעדיף שדפי הספר יהיו עשויים? א) נייר. ב) קרטון (קשיח). ג) לא חשוב לי. 10. באיזה טווח מחירים אתה רוצה שהמוצר יהייה? א) עד 50 ש"ח. ב) עד 100 ש"ח. ג) עד 150 ש"ח. ד) לא חשוב לי. תודה שהקדשת מזמנך.
ד"א אני לא בטוחה שזה הפורום המתאים לפרסם את השאלון פה, אך אני אשמח אם תוכלו לענות עליו או להפנות אותי לפורום המתאים
במסגרת עבודה בטכנולוגיה בבית הספר, התבקשנו להכין מוצר בתהליך מסוים.