היי,

o DaNiEl o

New member
היי, ../images/Emo13.gif

במסגרת עבודה בטכנולוגיה בבית הספר, התבקשנו להכין מוצר בתהליך מסוים.
אני וחברות שלי בחרנו לעשות מוצר שהוא ספר מדבר שמספר בעצם את תוכנו. הכנו שאלון קצר בעל 10 שאלות בלבד ומצאתי לנכון לפרסם את השאלון בפורום הזה, מקווה שתוכלו לשתף פעולה ולענות
תודה מראש
והנה השאלון: * השאלון מיועד להורים לילדים מתחת לגיל שבע. * השאלון מנוסח בלשון זכר, אך מיועד לשני המיני. 1. כמה שעות בממוצע בשבוע אתה מקדיש לילדך בקריאת סיפורים? א) שלוש ויותר. ב) כשעתיים. ג) חצי שעה- שעה. ד) אין לי כמעט זמן להקדיש. 2. האם חשוב שילדך יאזין לסיפורים? א) כן. ב) לא. ג) אינני יודע. 3. האם אתה מעוניין במוצר שיקריא בעצמו את הסיפור לילדך? א) כן. ב) לא. ג) אינני יודע. 4. האם שמעת כבר על מוצר מסוג זה שקיים בשוק? א) כן. ב) לא. 5. על ידי מי אתה מעדיך שהסיפור יקרא? א) על ידי. ב) על ידי המוצר. ג) לא חשוב לי. 6. באיזו תדירות אתה חושב שילדך ישתמש במוצר? א) כל פעם שירצה להאזין לסיפור. ב) לעיתים קרובות. ג) לפעמים. ד) לעתים רחוקות. ה) כמעט ולא. 7. באיזה קול הינך רוצה שהמוצר יקריא? א) אישה. ב) גבר. ג) לא חשוב לי. 8. במשך כמה זמן אתה מעוניין שהסיפור ימשך? א) שתי דקות. ב) חמש דקות. ג) עשר דקות. ד) חמש עשרה דקות. ה) לא חשוב לי. 9. מאיזה חומר אתה מעדיף שדפי הספר יהיו עשויים? א) נייר. ב) קרטון (קשיח). ג) לא חשוב לי. 10. באיזה טווח מחירים אתה רוצה שהמוצר יהייה? א) עד 50 ש"ח. ב) עד 100 ש"ח. ג) עד 150 ש"ח. ד) לא חשוב לי. תודה שהקדשת מזמנך.
ד"א אני לא בטוחה שזה הפורום המתאים לפרסם את השאלון פה, אך אני אשמח אם תוכלו לענות עליו או להפנות אותי לפורום המתאים

פלגיה

New member
שאלות מעניינות

אני אנסה לענות על כולן. . קשה לי לענות על שאלות "סגורות" כי תמיד יש לי הערה, או אופציה נוספת. מצד שני זאת עבודה בבית ספר, ובטח צריך את התשובה שמתאימה. אז אני אענה בקיצור - בשביל המורה, ואוסיף הערה בסוגרים, בשביל הידע הכללי. 1. א (תלוי בגיל ובמצב הרוח של הילד. בת השש שלי מקשיבה לסיפורים ארוכים. לבת השנתים אין סבלנות בכלל) 2. א (אבל לא כל כך בגלל הסיפור עצמו. בגלל האינטראקציה של "קוראים סיפור". מכשיר הקלטה לא יתן אותו אפקט) 3. ג (אני יודעת שיש ילדים שיאהבו דבר כזה, יש ילדים שזה יהיה עבורם קוריוז מעניין, ויש ילדים שרוצים דווקא את ההקראה של אבא או אמא, ולא מענין אותם שום דבר אחר) 4. א (יש כל מיני צורות. יש קלטת שמקריאה את הסיפור ומסמנת בצליל כאשר צריך להפוך דף, יש "ספרים" שבהם ההקלטה נמצאת בתוך הספר עצמו) 5. א (כלומר בדרך כלל. לפעמים יש סיפור שהילד מתעקש שיקריאו לו 5000 פעם, ואז הפעם ה- 5001 קצת מעצבנת בשבילי לקרוא והייתי שמחה להפיל על מישהו אחר) 6. ג (כי בעיני זה סתם קוריוז. לא דבר חשוב) 7. ג. (מה עם קול של ילד? זאת לא אפשרות?) 8. אני לא יודעת איך לענות לשאלה הזאת. זה תלוי בגיל הילד (בגיל שנתיים שתי דקות זה טוב. בני 6 מסוגלים להאזין גם שעה שלימה) ובאופי שלו. אולי מה שהייתי רוצה זה מוצר שניתן לקבוע כמה זמן הוא ימשך. יש לי כמה רעיונות איך לעשות את זה, אבל לא זה המקום. (תסמנו ג) 9. שוב - תלוי בגיל. בני שנתים צריכים קרטון קשיח, ילדים גדולים יותר יעדיפו נייר. יש גם אופציות שלא הזכרתם כמו נייר מנוילן. (תסמנו ג) 10. א (לא נראה לי שאשקיע יותר מזה על צעצוע)

למעלה