היי

bratz girl

New member
היי ../images/Emo13.gif

ואיי המון המון זמן שלא כתבתי כאן......-והאמת שהיה חסר לי והרבה! היום אני בבית-לשם שינוי ואני כרגע בבביביסטר זה הסיבה גם שאני במחשב....וזו הסיבה שבעיקר בגללה הגעתי! בבית אני לי מחשב משהו כמו 3 חודשים,אין לי מושג מה יש לו..הוא פשוט לא עובד וכרגע אין סיכוי אני ייקנה מחשב חדש -לצצערי... בכל אופן,ממש ממש לא התכוונתי להיעלם אבל לפעמים יוצאים דברים,זורמים,בלי שאני אפילו ירצה או יתכוון. מה שיצא זה שפשוט נעלמתי בלי כל רצון-המחשב נהרס בצבא התחלתי פשוט "לטחון" אני בקושי מגיעה הבייתה וסוגרת שבת כן שבת לא יותר קל פשוט להגיד 11:3 כלומר,11 בבסיס 3 בבית..עכשיו נהייתי סמבצ"ית של הפלוגה מה שמאפשר לי להיות הרבה יותר בבית,אני עדיין סוגרת שבת כן ושבת לא אבל יש לי את הפגרות במהלך השבוע,מו היום ,כרגע שיש לי אפשרות להיות בבית-אבל למה אני בעצם מסבכת אתכם בכל זה,אני בטוחה שזה לא הכי מעניין. אז,יצא מצב שלא יכלתי לתפקד כמנהלת הפורום כמו שצריך-לצערי. מה כן חשוב לי לומר זה שכן נהניתי מלנהל את הפורום,היום ימים שהייתי נמצאת פה כל היות מסדרת,עוברת מגיבה וכל דבר דומה לזה,כרגע אין לי את האפשרות הזאת בגלל שאני לא הרבה בבית ובעיקר בעיקררר בגלל שאין לי מחשב(אני מאוד מקןוה שהוא יחזור אלי ובקרוב-קשה ליי הייתי רגילה אליו ופתאום הוא לא-קשה לא מאחלת לאפחד מכם) אני מאוד מקווה שתיהיה לי אפשרות להיכנס לכאן וכמה שיותר!! אני אוהבת,תודה לכם שנתתם לי לנהל את הפורום-חוויה שאני ממליצה!!! שלכם תמידד, בת-אל

1 shiran 1

New member
וואיי איזה מוזר לא לראות אותך בכחול

אוייש אני שונאת את זה שהמחשבים נדפקים ותאמת כבר השתגענו כי לא ידענו איפה נעלמת אז אמממ התגעגנו

בת-אל יא נעדרת חחח../images/Emo3.gif

כבר לא ידעתי איפה את והתפדחתי להתקשר
אני מקווה שתוכלי להיות פה כמה שיותר,התגעגנו

מיכל C

New member
ואי בת אלל.

שנים שלא כתבת פה ובאמת מוזר לראות אותך לא בכחול. בכל מקרה התגעגעתי מאודד! ואני יודעת מה זה צבא לא מניסיוני אבל מחברות שלי..יש לי חברה שהיא גם סמב"צית היציאות שלה קצת יותר נוחות אבל עדיין ככה זה צבא ואני הכי מבינה אותך בעולם. מקווה שלפחות את נהנת מהשירות ומהתפקיד...וחוץ מזה שאת עושה דברים יותר חשובים מלנהל פורום..אם כל הכבוד לפורום היפה שלנו חח

taloss

New member
בתאלוששש

תהני לך בצבא ואל תשכחי לבקר אותנו למרות שאת לא כחולה יותר

למעלה