היי

behappy

New member
היי../images/Emo13.gif

אני מקווה שהגעתי למקום הנכון. בכל מקרה, היי, אני שיר, כמעט-סוף תואר ראשון בתקשורת וסוציו'. עשיתי בתחילת התואר סדנה של עריכת תוכניות מוסיקה ברדיו וזה בערך ה.. דבר היחיד שעשיתי בקשר לרדיו בחיים שלי
בכל אופן, אם אני רוצה לשדר במסגרת ה-2 נ"ז קורס בחירה של תואר ראשון- למי לפנות? למוטי ברכאן? ומתי, והאם חייבים לשדר במסגרת קונספט עקבי מסוים או אפשר לשדר בכל פעם על נושא אחר, מוזיקה בסגנון שונה, וכו'..? תודות, ושב"ש

davecom

New member
הי שיר

את יכולה למצוא את כל המידע באתר של הרדיו - radio.huji.ac.il יש שם קישור ל "סדנאות" ואז ל "מסלול שידור חי". בעיקרון צריך לשלוח לאימייל שמצויין שם דוגמא כתובה של התוכנית (פיילוט כתוב). כשהוא מאושר (ע"י מוטי, ואין בעיה עם זה) לבוא ולהקליט את אותו הדבר באולפן של הרדיו, אחרי הדרכה קצרה על ציוד השידור. זה יהיה פיילוט מוקלט, הפעם. לגבי הקונספט, יש באמת חופש לשדר כל דבר. אפשר לשנות במהלך השידורים ולשדר סוגים שונים של מוסיקה, להביא נושאים חדשים וכו'. בכל זאת חשוב, וזה מניסיון, שאלה יהיו נושאים שיהיו קשורים באמת אליך ומכילים תכנים מעניינים. אם להיות קצת דביק לרגע, אם אלה יהיו תכנים או רק מוסיקה אפילו (די נפוץ בתחנה) שישתנו אבל עדיין יהיו קשורים למשהו שמעניין אותך ואת מבינה בו, אפשר להגיד שזה הקונספט הכי יציב ומוצלח. אז תבקרי באתר ואפשר להגיע גם לאולפן ולתפוס אותנו שם כל ערב. דודו

למעלה