היי

Julia307

New member
היי ../images/Emo13.gif

אני לא כל כך בפורום כי אני בלימודים עמוסים בירושלים , אבל מתגעגעת לתיקים באפלה וגם מידי פעם נכנסת לפורום. אני מנסה לאחרונה להשיג את עונה 7, האם למישהו כאן יש אותה בדי.וי.די ויהיה מוכן להשאיל לי? אגב, באתר ההוא שבוא יתפרסם המאמר שכתבתי יש עוד הרבה מאמרים מעניינים (וגם ראיון של עורך המגזין הזה עם וינס גיליגן אני חושבת) אז אתם מוזמנים להציץ ולקרוא. ביי בינתיים, the truth is out there

1Shir

New member
היי, שמחה שאת כאן ../images/Emo13.gif

איך בלימודים? נו, את בתחילת הדרך להיות הסקאלי הבאה?
מה חשבת על מה שהיגבתי לך על המאמר היפה שפירסמת?

Julia307

New member
../images/Emo13.gif סורי שלא הגבתי

יש לי איזה 30 שעות השנה. חח, אם אני בדרך להיות סקאלי? לצערי אני בלונדינית. טוב לא באמת לצערי. אני מתגעגעת לסקאלי ואמלדר! השותפה שלי בכלל לא מכירה את הסידרה, הייתי מנסה לעניין אותה אבל היא אוגר לימודים אפילו יותר ממני. טוב, זה לא אפשרי טכנית. אני אענה כשאגיע לתל אביב תודה רבה! אגב אני אשמח אם זה יצורף למאגר המאמרים של הפורום. איך אפשר?

1Shir

New member
בלונדינית??? אז איך לא נפגשנו?../images/Emo8.gif

עינת (מנהלת הפורום) יכולה לצרף למאגר המאמרים, כשהיא תהיה כאן היא בטח תראה את ההודעה שלך ותצרף..

pusher

New member
יאיי חח איפה את גרה?../images/Emo98.gif../images/Emo215.gif

יש סיכוי שאני אתנדב

Julia307

New member
אני גרה

בתל אביב. יש לך את הדיוידי? ויייי, איזו התרגשות אם אוכל לראות את הצמד האהוב עלי ביותר בעולם (למרות שמודה ומתוודה, אני כידוע יותר נוטה לעונות 1-4 ופחות למתקדמות, אבל באהבה כמו באהבה..). לשלוח לך פרטים נוספים באינבוקס של תפוז?

pusher

New member
אבל את גרה בתל-אביב../images/Emo2.gif../images/Emo215.gif

זה רחוק
חח איפה את לומדת בירושלים?

Julia307

New member
אונ' העברית

בהדסה-גבעת רם. איפה את גרה? תראי אם זה נוח לך אני יכולה לשלוח לך במייל של תפוז את הכתובת, תשלחי לי את הדיוידי בדואר. ומייד אחרי שבוע עד שבועיים אני שולחת לך אותו חזרה (אם קורה משהו אני אקנה לך אחר כמובן). אגב, שמי איילה

Julia307

New member
תודה רבה

אני ממתינה לשלג שעשוי להגיע החורף לירושלים, כדי לצפות שוב בפרק ice מעונה 1

למעלה