היי

frikin shin

New member
היי ../images/Emo13.gif

אחרי שהכינו מאמר בפורום ביטלס על עטיפות האלבומים שלהם ואחרי שהגיבו עליו בפורום צילום נבעה מסקנה נורא נבונה
. להכין מאמר על עטיפות האלבומים של פינק פלויד! שהם, בוא נגיד.. מעט יותר מתוחכמות. ואני חושבת שיש רעיון מאחורי כל עטיפה הזויה חח.. חיפשתי מאמר כזה בפורום, אולי פספסתי אבל אם לא אני אשמח לקרוא מאמר בנושא ואולי להכין מאמר בנושא אם זה אפשרי ?
דניאל

frikin shin

New member
אוקיי..

אני גם אשמח
. זה רק ייקח איזה חצי שנה
. אין לי מספיק ידע על פינק פלויד כרגע למען האמת..
אז לא יודעת אם כדי לי לגשת למאמר ככה.. וגם אם אני אגש אליו ככה אז ייקח לי המון זמן לתרגם מאנגלית והכל
. חחח.. בכל מקרה אני אתחיל את המאמר בסוף שבוע או מתישהו שאני אוכל.. וכל זה היה בקצרה ל - אני אעשה את המאמר.. איזה פלספנית

itaikuskus

New member
לאו דוקא

העטיפות של הפלויד לא בהכרח מתוחכמות יותר משל הביטלס. אם נשים מצד את התמונות השגרתיות סטייל beatles for sale help! ואולי גם with the beatles (למרות שזאת עטיפה יפהפיה) בעטיפות של הביטלס הושקעה מחשבה, והתוצאה המוגמרת היא הרבה פעמים פורצת דרכים ומושא לאינספור הומאז'ים (סרג'נט פפר, אבי רואד), פריצת דרך בענף הצילום (ראבר סול, לילה של יום מפרך), אוונגרדית (האלבום הלבן), ומיוחדת (פליז פליז מי, ששימש אחר כך גם כתמונה לאוסף האדום של החיפושיות, כשאת החלק הכחול משלימים חברי הלהקה, כשהם מצולמים באותו מקום, כמה שנים אחר כך, וזו אחת העטיפות שהכי הדהימו אותי מגיל ינקות) ובל נשכחה את העטיפה המיוחדת של רבולבר. שורה תחתונה- לביטלס אין מה להתבייש מול העטיפות של הפלויד, שאמנם כלפי חוץ נראות יותר מוזרות או מורכבות, אך מעבירות פחות או יותר אותו אפקט.

frikin shin

New member
ברור שלא..

סליחה אם זה נשמע ככה..
פשוט אני חושבת שיהיה מעניין לעשות את זה גם על פינק פלויד
חוץ מזה, אני בכל זאת חושבת שהאלבומים של פינק פלויד יותר מביעים את התחום של צילום ושל הביטלס אולי מביעים אומנות אבל חלק לא כרוכים כל כך בצילום. שזה התחום שדי כיוונתי אליו.. זה כל
9

emmily plays

New member
לפני שנה אני ואחי הגדול

הכנו עבודה לאוניברסיטה בנושא העטיפות של הפלויד. הנושא היה קשר בין מדע לאומנות וניתחנו את האלמנטים המדעיים בעטיפות. למשל : מנסרה בדארק סייד, קליידוסקופ בפייפר, פראקטאל באומה גומה, שמיעת קול מתחת למים במדל, מעבר חום בוויש יו וור היר. אם הוא יסכים אני אנסה להעלות את זה לכאן.

frikin shin

New member
אני אישית מאוד מאוד אשמח לקרוא

על זה
. אשמח אם תצליח(י?) לבקש מאחיך להעלות את העבודה

למעלה