היי

VisiousMistress

New member
היי ../images/Emo13.gif

אני שרון, בת 17 [עוד חודש, אבל מי סופר?
] הממ, לא קראתי את כל הסדרה, ואפילו לא את הספר הראשון, אבל אני קוראת אותו כרגע ["דמדומי הסתיו"] וחשבתי שיהיה נחמד להצטרף לפורום שלכם למרות שלא קראתי הכל. קבלו אותי?
בכל מקרה, אני קוראת את הספר באנגלית [אני דוברת, אז זה קצת יותר קל לי.] וקצת קשה לי לעקוב אחר כל הדמויות. אני מאוד אוהבת ספרי פנטזיה אבל בספר הזה מאוד קשה לי לעקוב. זה נורמלי, או שאני מוזרה?

NeverDream

New member
ברוכה הבאה...

תהני וכל זה... אצלי כל הבלבול הסתיים אחרי שסיימתי חצי מ"דמדומי הסתיו", אני מניח שפשוט הצלחתי להבין את העניין ולהתרגל לזה... זה נורמלי, וזה יעבור. באנגלית הכי טוב. אני מקווה בשבילך שלא ייצא לך להתקל בחלק מהתרגומים הגרועים יותר... באמת.

Orbital Shadow

New member
ברוכה הבאה!!../images/Emo60.gif

והשתלבות מהירה
אנחנו נקבל אותך בברכה! [רק לא לברוח ^^]

Wing Chan

New member
ברוכה הבאה

אני עמר. הגעת אמנם בזמנים שהפורום קצת מת, אבל זה בסדר, אולי את תוכלי לעורר אותו.
ואל תדאגי בקשר ללעקוב אחרי הדמויות, הספר שאת קוראת עכשיו הוא גם החלש מבין שלושת הרשומות אז הוא קצת משעמם, וגם את תביני בהמשך מי זה מי.
קרה גם לי.

python 4

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif

קודם כל דבר אחד טוב את כבר עושה - קוראת באנגלית, שזה מאפשר לך לקרוא את כל רוה"ד כמו שהוא צריך להקרא ולא רק את הספרים שנבחרו לתרגום לעברית. וכמו שכבר ציינו לפני, את קוראת את הספר הכי גרוע בסדרה, אז קצת סבלנות.. הסדרה מגיעה לשיאים שלה כבר בספר השני. בהצלחה!

La Gamba

New member
ברוכה הבאה

זה הגיוני שיהיה קצת קשה בהתחלה, אבל אל תדאגי. לפחות לא מדובר פה על משחקי הכס.

משחקי הכס ../images/Emo46.gif

לא עברתי את עמוד 30... אני יודע שהוא לא אמור להיות לגילי, אבל... Who Cares??!! למה קניתי את הספר הזה?! אם רק הייתי חוסך את הכסף הייתי קרוב בעוד צעד לקנות MP3... אין לי כוח לחכות לבר מצווה... אני יודע שזה לא ממש קשור לשרשור הכללי, אבל זה פשוט משהו שהייתי חייב להוציא... ואגב, ברוך הבא לפורום!

NeverDream

New member
כנס לפה בבקשה "רייסטלין האפל".

ת'הומו. באמאשלי, ת'הומו. בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר בירה נשר. ת'הומו.

למעלה