היי

Da Fish Snake

New member
היי ../images/Emo13.gif

היי כולם, אני דור, והחלטתי להתחיל להכנס לפורום הזה כי אני מאד אוהב לצחוק ולהצחיק. אז קבלו בדיחה (לא לילדים): הומלס אחד הולך ברחוב ומקבץ נדבות... פתאום הוא רואה שטר של 100 ש"ח על המדרכה. הוא מופתע לרגע, מה עושה שטר של 100 ש"ח זרוק על המדרכה? ההומלס מרים את השטר, ומחליט ללכת להוציא את הכסף בבאר. הוא מגיע לבאר ואומר לבארמן: "תביא לי וודקה ב-100 ש'ח" ומניח את השטר על הבאר. הבארמן לוקח את הכסף ומסדר לו שורה של שוטים... ההומלס שותה את כולם ויוצא לרחוב שיכור לגמרי ומתנדנד. הוא מתעלף על המדרכה. מגיע לשם איזה בחור... בוחש בשוקו (הומו) ורואה את ההומלס שוכב על המדרכה. הוא מנסה להעיר אותו... לא מצליח. ההומו מחליט לנצל את ההזדמנות ו... מבצע בהומלס את זממו. אחרי שהוא מסיים.. הוא בא ללכת אבל חושב לעצמו - טוב, מה שעשיתי עכשיו זה לא יפה.. נשאיר לו קצת כסף לפחות... האיש בא ושם לו שטר של 100 ש"ח בכיס והולך. בבוקר למחרת, ההומלס מתעורר, לא מבין איפה הוא.. מתחיל להסתובב ולקבץ נדבות... בסוף היום הוא מכניס את היד לכיס כדי לספור כמה הוא הרוויח ומוצא שם שטר של 100 ש"ח.. שוב הוא הולך לבאר מאושר... הוא מגיע לבאר ואומר לבארמן- "תביא לי וודקה ב-100 ש'ח" הוא משלם לבארמן והבארמן מסדר לו שורה של שוטים.. ההומלס שותה הכל ויוצא לרחוב שוב שיכור ומתנדנד. הוא נופל ומתעלף. אותו מנשנש כריות (הומו) שבא בלילה הקודם עובר לידו שוב.. הוא רואה אותו ומחליט שוב לנצל את ההזדמנות.... כשהוא מסיים לבצע בו את זממו.. הוא שם לו בכיס שטר של 100 ש"ח והולך. ההומלס מתעורר בבוקר למחרת, לא מבין איפה הוא ומתחיל לקבץ נדבות. בסוף היום הוא מכניס את היד לכיס כדי לבדוק כמה הוא הרוויח ומוצא שטר של 100 ש"ח... הוא מיד הולך לבאר וניגש אל הבארמן.. הוא מניח ליד הבארמן את השטר של ה-100 ש"ח. הבארמן אומר לו: "כן, כן, אני יודע.. אתה רוצה וודקה ב-100 ש'ח" אז ההומלס אומר לו: "לא, תביא וויסקי, כי וודקה עושה לי שורף בתחת."

freak2100

New member
יש רק בעייה אחת

איך, לעזאזל, הומו יכול לבצע את זממו במישהו מעולף? טוב, נו... נחמד

למעלה