היי..

Genesis4

New member
היי..../images/Emo13.gif

אני מניחה שזה המקום המתאים,מקווה יותר נכון.. אז ככה, יש סרט מסויים שאני מחפשת כבר המון המון זמן,זהו סרט ישראלי הנקרא "עד שיבוא מחר".. אני לא יכולה לתאר במילים עד כמה חשוב לי לראות את הסרט הזה(מבחינת שורשיי המשפחתיים),אז בבקשה אם למישהו יש מושג איך אני יכולה להשיגו בדיוידי/וידאו/או אם במקרה מישהו יודע מתי הוא ישודר בטלויזיה (הוא שודר פעמיים עד כמה שידוע לי,פעם אחרונה לפני כחודש בערך בערוץ הסרטים). תודה מראש לעונים

kkdd

New member
תרכשי מסיפריית וידאו ../images/Emo13.gif

אנו לא מעודדים "רכישה" בלתי חוקית

Genesis4

New member
חשבתי שזה ברור

שחיפשתי את זה כבר בסיפריות..מן הסתם זה הדבר הראשון שעשיתי תודה בכל מקרה,ואשמח לתגובות נוספות

Ncoder

New member
אולי טעית בשם ..

אין שום איזכור על הסרט הזה באף מקום .

Ncoder

New member
מי השחקנים? ...

יש עוד פרטים על הסרט? אם תעשי חיפוש בגוגל על "עד שיבוא מחר" לא תמצאי אפילו תוצאה אחת .

kkdd

New member
אמממ... גם לדעתי את טועה בשם

שני הסרטים הכי "קרובים" למה שנתת. לפני מחר ישראל 1969 Before Tomorrow האתמול של מחר ישראל 1964 Tomorrow's Yesterday

Genesis4

New member
הערה

השם של הסרט הוא בערבית,והפירוש שלו לעברית הוא "עד שיבוא מחר".

Ncoder

New member
שם הסרט הוא חתה יסבח סבח ...

(מתורגם מ-עד שיגיע מחר) הצלחתי למצוא אותו במנוע החיפוש Altavista . לא הצלחתי למצוא מאיפה אפשר לקנות\להשכיר את הסרט, אני חושב שאת יכולה להתקשר לערוץ 3 ולבקש יפה (תגידי שזה נורא חשוב) שישדרו שוב פעם את הסרט .

Genesis4

New member
תודה רבה!!

עזרת לי מאוד! אני אתקשר לערוץ 3,כפי שהמלצת.. מצטערת שבלבלתי במילים יבוא\יגיע.. אז תודה רבה

למעלה