היי!

היי! ../images/Emo13.gif

אשמח אם תעזרו... לעבודת חצי גמר בקומפוזיציה, בחרתי את נושא השנאה. רציתי להתייעץ אתכם, ולשאול איזה מוזיקה או סגנון אתם מציעים לי? חשבתי על משהו שיש בו קצב-כמו "מיומנה" כזה (סתם דוגמא...) אבל גם מנגינה... לא יודעת, אני בטח אמצא בסוף, אבל אם תוכלו לייעץ לי זה יהיה נפלא! קייטי.

ש ו ר ט י

New member
המלצה בנוגע למוזיקה

אין לי מוזיקה ספציפית שקשורה לנושא שלך, אבל יכולה להמליץ. בכלליות, אני חושבת שבמוזיקה הקלאסית אפשר לעשות המון ולמצוא מוזיקה שתתאים לכל נושא. אסור לחשוש מלבצע ריקוד מודרני על מוזיקה קלאסית. המלחינים שכתבו מוזיקה חזקה שיכולה להתאים לך הם בטהובן וויולדי. המלצה אישית: ב"ארבעת העונות" של ויולדי, המוסיקה של קונצ'רטו החורף יכולה מאוד להתאים. בהצלחה!

גם מעניין...

תודה!
אני אחפש גם שם... אני מאוד אוהבת מוזיקה קלאסית, אבל אני בצעתי יותר מדי ריקודים עם מוזיקה קלאסית ונראה לי שמשהו מודרני יכול לעזור... אבל אני לא פוסלת ואני בהחלט אנסה!

חחחחח

יש לנו ריקוד בלהקה (ממש לא קלאסי, וזה גם לא מודרני, וגם לא בדיוק ג'אז..... סגנון בלי הגדרה) ממש יפההה!!! על המוזיקה של ויולדי - אביב מארבעת העונות.. כשחברות שלי שמעו על זה הם היו מופתעות... אבל זה ריקוד מדהים!!! (יש רק קטע בריקוד שזה של ויולדי.. אבל בכל זאת...* וזה גם מעניין..

וואי נכון!

אם זה מה שאני חושבת שזה אז זה מעולה... *רצה להוריד* כלומר, לקנות, ברור שלקנות! הרי להוריד זה לא חוקי!

למעלה