היי

WhiskyBar 1

New member
היי ../images/Emo13.gif

שמעתי שלסולן של טול וההרכב הישן שלו (לא בטוחה) יש דיסק נדמה לי חדש אין לי מושג, תוכלו להגיד לי על מה מדובר ואיך קוראים לדיסק.

j i m m y

New member
ההרכב הישן שלו ?

את אולי מדברת על A Perfect Circle יש להם אלבום חדש שיצא בערך לפני שבוע.. אבל יותר מזה אני לא יודע.

Serpent King

New member
יצא לי לשמוע חלק ממנו היום

חלש, את רוב השירים אפילו לא שמעתי עד הסוף.. לא אופייני להם, או למינארד יותר נכון גם הקאבר (לא זוכר של מי) לא ממש במקום, ולא אופייני

j i m m y

New member
אולי לא אופייני לTOOL

אבל למיינרד ? אני לא חושב שיש דבר כזה משהו שהוא לא אופייני למיינרד.. הוא יעשה כמעט הכל.. נראה לי שאין תחום מוזיקלי שהוא לא נגע בו. גם מוזיקה שנשמעת כמו מוזיקת פופ הוא עשה, לא נראה לי שיש לו בעיה אישיתי לעשות מוזיקה כמו של האלבום החדש של פרפקט סירקל.

Serpent King

New member
טול זה משהו אחר..

באמת קשה להאמין שהוא לא עשה את זה מרצון או משהו, בגלל חברי הלהקה החדשים.. אבל זה לא משהו שהייתי מצפה ממיינרד.. מסתבר שטעיתי

j i m m y

New member
אני ממש חושב שאתה טועה

למיינרד יש גמישות אומנותית שפשוט לא תאמן, הוא יעשה כמעט הכל. לא נראה לי שהוא האדם שיהיה מושפע ממוקורות חיצוניים.. לעולם אל תשכח, הוא הקים את TOOL.. Think for yourself, question authority

Serpent King

New member
אני לא אומר שהשפיעו עליו..

פשוט אומר שזה קצת לא היה צפוי האלבום הזה.. וזה מוכיח את מה שאמרת, הוא באמת פתוח כמעט לכל דבר ומסוגל לכל דבר ואם אני כבר כאן, אני זוכר שמישהו נתן קישור לאיזה ראיון של מיינארד עם פרופסור שמלמד שירים של טול או משהו כזה.. אשמח אם זה יפורסם כאן שוב, אהבתי את מה שמיינארד אמר שם על השיר reflection

למעלה