היי

little girl

New member
היי../images/Emo13.gif

יש לי כמה שאלות בקשר לאותיות, ואם זה המקום אז גם מין "קישקושים" ו"קישוטים" בצידי דפים... מיד אסביר את עצמי. האות נ-קראתי במאמרים שהיא מסמלת את הקשר עם האם. מישהו יכול לתת דוגמא למצב מסויים של האות. נגיד אם היא מתחברת עם האות שאחריה, מה זה אומר? או שהיא נורא נמוכה, יורדת מתחת לשורה. האות ת-גם, אותן שאלות בערך... אם היא מתחברת עם האות שאחריה, או שהקו שלה נורא ארוך... האות ק-גם, אותו דבר... נורא חשוב לי הקטע של מתחברת לאות אחריה... בקשר ל"קישקושים", אם זה קשור לפורום כמובן. זה אומר משהו אם "עוטפים" במעין קווים/מסגרות כל דבר שמציירים/רושמים. אם מציירים ריבוע ומחלקים אותו עם איקסים בתוכו למשולשים, ואז אותם ל2 כך שיש בפנים עוד ריבוע וכך הלאה עד שנגמר המקום... יש לכם פה פורום מעניין ביותר. מקווה שהייתי מספיק ברורה עם השאלות. תודה.

לגבי אותיות שיורדות נמוך יש כאן

מגמות שנגזרות מהירידה למטה, ומהמגמה הצפויה התקנית שמאלה, נניח בסיומי ת' נ' ז'. אנסה בקצרה להסביר ואני לא בטוח שאצליח. במדה שנוצר תיאום תקין וריתמי בין המגמה למטה למגמה שמאלה ניתן להקיש על התפתחות מערכות יחסים תקינות, במקרה של גבר, בהקשר של יחסי אם, נשים. במדה ונפגע דבר מה בקשר, האיש חווה דחיה, עוינות, הפליה, קרירות, ניכור וריחוק וכד', ניתן יהיה לזהות קושי, עכוב ואי תיאום בין המגמה השוקעת למגמה שמאלה. אי תיאום עשוי ללבוש צורה של הדגשת מימד אחד על חשבון האחר, כגון שקיעות מטה עמוקות של ת' נ' ז' ללא איזון והשלמה במגמה שמאלה, או מגמה שמאלה כבולה, שבורה, קטועה שמשקפות נסיונות להתגבר על מחסומים ומשקעים כאלה. גם קישור משודל לאות הבאה יכול לבטא נסיון התגברות כזה. בקישור משודל או בקשת משודלת שמאלה ידגימו אם כן מגמה חיובית של התייחסות, התחשבות, שתוף פעולה, זולתנות וקשרים משמעותיים, אך האימוץ הנדרש מלמד שזה מושג במאמץ ולכן ייתכנו גם נסיגות וסדקים עד כדי היפוך ההתנהגות. לגבי השאר אני לא יודע.

למעלה