היי

היי ../images/Emo13.gif

יש לכם רעיונות למתנות בכל אחד מהתחומים של חמשת החושים? תודה

BjiJiNaaA

New member
כן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif

תלוי באיזה מחירים..אבל הנה רעיונות::: ריח-כמה מקלות קטורת... מישוש-מרגמיש
ראיה-אנ´לא ´דעת..אולי חבילת עדשות
משקפי שמש
טעם-ממתקים.. שמיעה-דיסק או קלטת שתקליטי בה כמה דברים שמי שאת נותנת לו ת´מתנה אוהב..

ShirShir

New member
ועוד..

5 החושים 1.חוש ריח – בושם, דיאודורנט, נר ריחני, מבער+שמן ארומטי, קטורת. 2.חוש ראייה – אלבום תמונות, תמונה ממוסגרת, סרט וידאו בצילום בייתי או שכור. 3.חוש מגע – מסאג´, מסאג´ר (מכשיר למסאג´), קרם גוף, שמן גוף/אמבט. 4.חוש טעם – שוקולד, ממתקים, ארוחה. 5.חוש שמיעה – דיסק, רדיו, ווקמן, מערכת, שיר במתנה, להקדיש שיר ברדיו. 6.החוש השישי – ספר אסטרולוגיה, סרט "החוש השישי", חיזוי עתידות. ספרי לנו מה קנית...

תודה לשתיכן, ושירשיר

יש אולי רעיונות אחרים שקשורים לחוש המישוש לגבר? כי למסאג´ אין לי כסף וקרם גוף ובכן, לא כ"כ נראה לי למען האמת המון המון תודה

ואולי מישהו יודע איפה אפשר

לקנות אלבומים יפים ומיוחדים, אך לא יקרים מדי? חיפשתי ומצאתי אלבומים פשוטים ולא יפים במיוחד

לוטמניה

New member
באזור המרכז...

אני בדיוק בעיצומן של ההכנות ליומולדת של חבר שלי וקניתי לו "אלבום" לברכה שאני מכינה. קניתי בטינקרבל (בדיזנגוף סנטר) מין ספר מעץ מלא דפים מיוחדים כאלה ועל כל אחד הדבקתי תמונה....זה יצא מהמם וזה עלה לי רק 22ש"ח (ותאמיני לי, זה נראה כמו 70 ש"ח בקלות). יש את זה גם ב"פנאי לי" ליד עזריאלי (ברח´ שפע טל) ובכלל, אני חושבת שניתן למצוא את זה בקרביץ (לא טרחתי לבדוק כי זה בטוח יקר יותר). בכל אופן, גם אם את לא מת"א והסביבה, את יכולה לחפש בכל אחד מחנויות החומרי כתיבה הרגילות,תמיד הם מחזיקים מחברות מיוחדות. יש גם בלוקי ציור עם כריכת עץ שיראו נהדר. אלבומים רגילים ואמיתיים הם בדרך כלל יקרים יותר וגם ומכוערים יותר, אבל אם את מתעקשת בהרבה מחנויות הצילום של "אוריינט אקספרס" מחלקים אלבומים חינם על כל פיתוח (יש לי ברוך השם כבר יותר מעשר אלבומים מהם) ואפשר לעטוף את זה בנייר אורז וזה מקבל מראה נורמלי. בהצלחה, (אם את צריכה עוד עזרה את יכולה להתייעץ...)

למעלה