היי

סילה 120

New member
דניאלוש.

כי היא לא צריכה למנוע הריון כל עוד היא לא עושה משו שיעשה לה הריון.

חחח סילה לידיעה בלבד גלולות לא לוקחים

רק למניעת הריון לי יש בעיות בהורמונים ואני לוקחת מזה אומר ? שרני מונעת הריון ? חח

בהחלט

שזה מצב מבאס...... קחי כדורים עדינים כי יש כאלה שממש קשה להן להכנס להריון אח"כ....

עדכון קטן

הרופאה לא הסכימה להביא לי כדורים כי היא אמרה שבשלב זה זה יכול רק להקדים לי. היא אמרה שאני אתפלל וזהו שאני אקבל אחרי החתונה. בנתיים אין חדש והיום אני בעזרת השם מתחילה לספור 7 ימים, כי המקווה ביום ראשון הבא. אז נקווה לטוב רק את זה אפשר לעשות עכשיו
חישבתי את תאריך החתונה שייצא לי כמו שצריך, אבל היום אני יודעת שהייתי צריכה לקחת כדורים בלי קשר כמו שהרבה עושות. נקווה לטוב

זה רצונו יתברך .

בס"ד יקרתי , זאת ההלכה . מסופר בגמרא , על זושא אם איני טועה . שמצא את עצמו במקום כל כך מלוכלך והוא רצה להתפלל כל כך רצה והשתוקק וחבירו בדק ואמר לו אסור ההלכה זה שלא נתפלל פה זאת ההלכה ואז הוא התחיל לרקוד ולשיר ואמר איזה יופי אני מקיים את ההלכה זאת ההלכה זאת ההלכה .... והוא כל כך שמח .. והוא הבין שזה רצונו יתברך . בכוונה הדברים הסתבבו ככה .. שזה יצא דווקא ביום המיוחד הזה . בהצלחה :) ומזל טוב .

קליט

New member
תארת את זה נפלא

בגמרא אין זושא . . רבי זושא היה אחיו של רבי אלימלך מליז`ענסק שקבור בפולין

אפרתiש

New member
ואי אל תלחיצי אותי

מאחר לך? עשיתי תאריך בכוונה בתאריך שאני יהיה אחרי ויהיה טהורה. מקווה שלא יקדים לי ולא יאחר לי. ולך אני מאחלת בהצלחה. תעדכני!

גם אני חישבתי את תאריך החתונה שזה ייצא אחרי

אבל כנראה הלחץ משפיע עליי ועוד לא קיבלתי. תודה,נקווה לטוב:)

למעלה