היי

היי../images/Emo13.gif

בדיוק שבועיים לפני החתונה בע"ה. כמעט הכל סגור. אבל מה עושים, כשיש מצב שכזה, שמאלץ אותך לחשוב... יהיה מצב,שלמרות כל החישובים, תהיה חופת נידה. אני מנסה להיות אופטימית, אני כבר בלחץ מכל ההכנות וזה לא עוזר. אני מתפללת הרבה ועושה מה שהמדריכה אמרה לי כדי לזרז. אני באמת לא מבינה...אבל אנחנו אומרים שכל מה שהקב"ה יחליט שזה לטובה. אני רוצה להיכנס לחופה בטהרה. זה כל הרצון שלי בחיים...וכרגע... תפילות יעזרו,תודה

קליט

New member
יהודים בכל הדורות

ידעו להתעלות , ולמרות הכל הביטו קדימה בתקוה ובחיוך . והעיקר, לא לפחד כלל . שיהיה במזל טוב !

רלוונטי

העניין הוא שיש לי תור ביום שישי רק לרופאה. ואני אבקש כדורים כאלה אם לא יהיה לי עד אז. ולא ניתן לדעת מה יהיה עד אז. כי החופה בעוד שבועיים בעזרת השם. חבל שלא הלכתי לפני,אבל בד"כ אין לי מצב של איחור כזה.

שםאנילא

New member
אל תגעי בכדורים...בן דודי התחתן כמוך והכול הי

היה בסדר למרות שהחופה היא היתה בנידה כל דבר עובר...ועדיף בלי התערבות של מזיקים אחרים שיהיה במזל טוב

Silly Wisdom

New member
את לוקחת גלולות?

אם כן, למה שלא תמשיכי לקחת בלי הפסקה? אז זה דוחה את הנידה...

לא

אף פעם לא לקחתי, לא היו לי כאבים במהלך ווסת בצורה נוראית ולא היה צורך, המחזור שלי די סדיר ולא חשבתי שתהיה בעיה בעניין הזה.. המדריכה שלי אמרה לשתות כמה כוסות יין לפני השינה,ושאולי זה יעזור ואני מתכוונת לעשות את זה. כי מבחינה הלכתית יש לי עד יום חמישי.

2ת Wל ר2

New member
רק אחרי התייעצות עם רופאה/ אחות

יש מוקד אחיות כמט בכל קופת חולים. 24 שעות

קליט

New member
ב"כללית" יש מוקד אחיות לכולם

יש גם יועצים רפואיים כמו הרב בני פישר שאפשר לדבר איתם בטלפון, והם יפנו אותך לרופא מומחה . אם תזדרזי אז תתפסי אותו היום -נראה לי .

קליט

New member
אגב עם הרב בני פישר קיים קושי

א) את אמורה לחכות על הקו לפחות חצי שעה . . ב) נראה שהוא לא מכיר רופאים של קופת חולים, אלא רק רופאים פרטיים שהוא ממליץ עליהם . ג) אני לא בטוח שהוא נותן יעוץ רפואי בטלפון, כי הוא מאוד נזהר

מה נסגר זה חדש לכם ?

כל מדריכה כמעט מביאה כדורים התאריכים יכולים להיות מתואמים מראש אבל התרגשות לחץ וכו׳ ההורמונים משתנים .... הכל יכול להיות

קליט

New member
זה חדש לי . וכתבת שהרוב לוקחות . . חג שמח

ושל`מונקי שמונקי` יסתדרו לה העניינים ~ אמן

אמן !!! ואני בספק

ששבועיים לפני יעזו לפעמים צריך יותר זמן מקסימום ..... חג שמיייחחחח

למעלה