היי

DearPrudence

New member
היי ../images/Emo13.gif

אז אולי הותיקות יותר זוכרות אותי, בעיקרון הייתי בפורום עד מלפני 3-4 חודשים ככה, אני והחייל (הנדסה קרבית) היינו שנה ו-9 ואז נכנסנו להפסקה ונפרדנו, בגללי. עכשיו אני שמחה להגיד שאנחנו בתהליכים של לחזור (Wish us luck!!) וביום שישי זאת תהיה הפעם הראשונה שניפגש אחרי הרבה מאוד זמן...
אז בקיצור, ברוכה השבה לי!
וברוכות הבאות לכל החדשות!! אני רואה שיש פה הרבה :)

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifבהצלחה!!! :)

כמה זמן הייתם פרודים.. אם אפשר לשאול? כי גם האקס שלי בהנדסה.. ונפרדנו בגללי לפני בחודש. כי היה קשה לי עם הצבא והקשר כאילו היה תקוע ורציתי קצת חופש להתפתח בלעדיו.. נפרדנו אחרי שנתיים ו3 שמתוכן הוא שנה ו8 בצבא (היום שנה ו9 ;)) אני מקווה שנחזור יום אחד.. שנתבגר קצת. שננסה קצת דברים אחרים אבל נבין שבעצם אנחנו רוצים רק אחד את השנייה ושאין משהו אחר יותר טוב.

DearPrudence

New member
שלושה חודשים, פחות או יותר..

בינתיים אני זאתי שניסיתי דברים חדשים והבנתי שבתכלס אני עושה טעות אחת גדולה. אני לא אומרת לך שגם את עושה, פשוט לי גם היה את הפחד שהוא לא הולך לחכות לי לנצח בזמן שאני עושה את השטויות שלי, אם את חושבת שבכל שלב שתרצו תוכלו לחזור, אז מעולה

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gif

כרגע אנחנו בטוח לא חוזרים.. הוא לא היה אף פעם בחייו עם מישהי אחרת חוץ ממני. אפילו נשיקה. ואני כלכך מקנאה בו על זה שהוא אמר לי שהוא בכלל לא חושש מיזה ושהוא באמת היה מוכן שאני אהיה היחידה שלו כל החיים. אבל לי כן היה ממש טיפה ניסיון לפני שהכרתי אותו.. ככה שלנסות מיד אחריו עם בנים אחרים- לא כזה מלחיץ אותי. אפילו כבר הייתי עם כמה.. בערך. נשיקות וקצת כזה חח והאמת.. משומה אני מרגישה שאני כן ממשיכה הלאה. עם כל הכאב ועם כל המחשבות שהוא באמת אבל באמת הבנאדם המושלם להקים איתו משפחה- זה פשוט לא השלב הזה בחיים. נכנס לי איזה שיגעון לראש בחודשים האחרונים של להנות כמה שיותר, לנסות, לחקור.. כאילו לא לפספס את תקופת הנעורים הזאת. ואם אני אכיר מישהו אחר שאני ממש ארצה - אז נזרום. ואם עוד כמה חודשים/שנים אני עדיין ארצה את האקס - אז ננסה. אני הבנתי שעשיתי טעות מהשנייה שנפרדתי ממנו אבל הוא לא מוכן לחזור כדי לא להיפגע.. כי אני, כדי להתמודד עם הפרידה.. הלכתי להתנשק עם אנשים אחרים. הוא הבין שאני פשוט לא בנוייה לקשר כזה רציני עכשיו. שיש בי צורך לאיזה חופש כזה. וואי. חפרתי חח

DearPrudence

New member
מוזר... חח כי יש לי אותך בפייסבוק

ואנחנו נולדנו באותו תאריך..
חחח

למעלה